Canım bir üstte sevdime yazdığın mesajı okurken aynı şeyi düşündüm, tam alıntıyapacaktım mesajını gördüm kalp kalbe karşıymış
bende çok istiyorum tatlım, bizde görcez inşallah, sonra bugünleri anıcaz seninle :13:
Kaçamakdan ziyade genelde aynı diye pek yazmıyorum canım ben
hemen bugünkü raporumu vereyim amdem
kahvaltı: nesfit+süt
öğlen 2 light ekmek + 100gr peynir
ara : yarım elma
akşam: 1 kase çorba + 1 tabak fasülye yemeği + 3-4 kaşık kereviz yemeği
ara:1 meyve + süt
sebze yemeğinin biri fazla oldu aslında ama kereviz tamamen yağsız olduğu için çok takılmıyorum,
umarım sabah sonuç kötü olmaz:44:
Yarın diyetisyen günüm inşallah sonuç güzel olur
Selicim yağ fazlan kalmamış ne güzel, tebrikler
darısı bize inşallah, benim ki tükenmek bilmiyor dipsiz kuyu mübarek
günaydın arkadaşlarım ...ya ben bır haftadır mantı etli ekmek,lahmacun ve çiğ köfte yedim.eğer almadıysam şükür diyecem vermeyi bıraklakin bunları yerken az yedim ,göz hakkı ölecem mi dedim yedim valla:
menümü yazıyım bugün:sabah---peynir , 5 tane tuzsuz zeytin(ben tuzlu yiyorum),normal yada kepekli ince bir dilim ekmek,domates maydonoz falanbu öğünde ben misal domates yeşillik yemem ekmeği bile bitirmiyorum yerine zamana göre
Ara öğün saat 10 da:bunda kafama göre takılıyorum bazen iki yada bir galeta ile yeşil çay ,bazen kan şekerim düşüo 4/5 tane kayısı kurusu ile yeşil çay yada 3 tane diyet yada normal büsküvi ile yeşil çay
Öğle:ben DSİ de memurum yemek yemekhanede ne cıkarsa onu yiyorum.Bugün etli barbunya,pilav,cacık var ama ben pilavı yemıycem barbunya ve cacık yıyecem.doktor bana yarım yuvarlak kepek ekmeği yazmış öğlene ben genelde patates pirinçli çorba yada yemeklerde varsa iptal ediyorum yemıyorum.
Ara öğün: 3 tane diyet büsküvi genelde ikindi yiyorum büsküviyi akşama biraz iştahımı kessin diye .yanına bir büyük bardakta sıcak süt içiyorum. akşamada evde corba ile ıkıncı ne yemek yaparsam az porsıyon ..bol salata yoğurt.
günaydın arkadaşlarım ...ya ben bır haftadır mantı etli ekmek,lahmacun ve çiğ köfte yedim.eğer almadıysam şükür diyecem vermeyi bıraklakin bunları yerken az yedim ,göz hakkı ölecem mi dedim yedim valla:
menümü yazıyım bugün:sabah---peynir , 5 tane tuzsuz zeytin(ben tuzlu yiyorum),normal yada kepekli ince bir dilim ekmek,domates maydonoz falanbu öğünde ben misal domates yeşillik yemem ekmeği bile bitirmiyorum yerine zamana göre
Ara öğün saat 10 da:bunda kafama göre takılıyorum bazen iki yada bir galeta ile yeşil çay ,bazen kan şekerim düşüo 4/5 tane kayısı kurusu ile yeşil çay yada 3 tane diyet yada normal büsküvi ile yeşil çay
Öğle:ben DSİ de memurum yemek yemekhanede ne cıkarsa onu yiyorum.Bugün etli barbunya,pilav,cacık var ama ben pilavı yemıycem barbunya ve cacık yıyecem.doktor bana yarım yuvarlak kepek ekmeği yazmış öğlene ben genelde patates pirinçli çorba yada yemeklerde varsa iptal ediyorum yemıyorum.
Ara öğün: 3 tane diyet büsküvi genelde ikindi yiyorum büsküviyi akşama biraz iştahımı kessin diye .yanına bir büyük bardakta sıcak süt içiyorum. akşamada evde corba ile ıkıncı ne yemek yaparsam az porsıyon ..bol salata yoğurt.
nuriz diyetisyen sonucunu merak eediyorum
merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım 1.70 boyundayım 2 yıldır kpss hazırlandığım için 66 kiloda 72 kiloya çıktım ve 1 ekimde dukan diyeti yapan arkadaşların topiğini görüp onlara katıldım kitabı aldım 1.5 ay boyunca harfiyen uyguladım 5 kilo verdim bayramda malesef bozuldu ve toparlayamadım birde dukan diyetinde meyve yasak olduğu için sanırım vitaminsizlikten dudağımda uçuklar çıktı bende diyete son verdim şu an ise 67.4 kiloyum ve sizin de desteğinizle yeniden diyete başlayıp 60 kiloya düşmek istiyorum
Evet arkadaslar 100 gr yağ da gidince düzenli spor yapmazsam kaslara gececekmiş vücut yani kasın erimemesi için her gün bir saat plates yapmam lazım darısı basınıza kızlar azim irade ve sabır ısı bitiriyor bir ayda forma girmeyi beklememeli ben dört buçuk aydır uğraşıyorum ancak toparladım zamanla motivasyonu kaybetmemek önemli arada uç dört günlük molalarım oldu yoksa can bu da arada mantı pizza kurabiye pasta da istiyor valla onlar olmasa dört ay dayanamazdim önemli olan geneli korumak herkese az kalorili bol kasli günler
Alemsin valla :)))) ama doğru yani ben hep zayiftim normalde çocukken de hamileliklerde alıp basımı gidiyorum ama çok planlı programlı yaparsan dört ayda gider bence yine de seker troit falan yoksa canım sabret4-5 ayda gitse şu kilolar hiç problem değil canım ama gitmiyorlar bir türlü, bebeklikden gelince tabi kopmak zor oluyor, ayrı bir duygusal bağ oluşuyortebrikler canım
kızlar bende yeni diyetime geçiş yapıyorum perşembe-cuma uygulayacağım
diyetisyen ödem atmam için önerdi: makarna diyeti
kahvaltı:2 meyve
öğle ve akşam: 1 cup makarna + salata
2 ara öğünde :1 meyve
hadi bakalım hayırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?