Filiz'le zayıflama günlüğü

Ay inşallahhhhhhhhhhh inanıyorum ben buna gecte olsa olacak

olsun cnm sen yaz yinede ilham veriyor bana

günaydın arkadaşlarım ...ya ben bır haftadır mantı etli ekmek,lahmacun ve çiğ köfte yedim.eğer almadıysam şükür diyecem vermeyi bıraklakin bunları yerken az yedim ,göz hakkı ölecem mi dedim yedim valla:

menümü yazıyım bugün:sabah---peynir , 5 tane tuzsuz zeytin(ben tuzlu yiyorum),normal yada kepekli ince bir dilim ekmek,domates maydonoz falan bu öğünde ben misal domates yeşillik yemem ekmeği bile bitirmiyorum yerine zamana göre

Ara öğün saat 10 da:bunda kafama göre takılıyorum bazen iki yada bir galeta ile yeşil çay ,bazen kan şekerim düşüo 4/5 tane kayısı kurusu ile yeşil çay yada 3 tane diyet yada normal büsküvi ile yeşil çay

Öğle:ben DSİ de memurum yemek yemekhanede ne cıkarsa onu yiyorum.Bugün etli barbunya,pilav,cacık var ama ben pilavı yemıycem barbunya ve cacık yıyecem.doktor bana yarım yuvarlak kepek ekmeği yazmış öğlene ben genelde patates pirinçli çorba yada yemeklerde varsa iptal ediyorum yemıyorum.

Ara öğün: 3 tane diyet büsküvi genelde ikindi yiyorum büsküviyi akşama biraz iştahımı kessin diye .yanına bir büyük bardakta sıcak süt içiyorum. akşamada evde corba ile ıkıncı ne yemek yaparsam az porsıyon ..bol salata yoğurt.

akşam ara öğünlerimde var ben bi meyve yiyorum yatıyorum .bazen yiyorum bazen yemiyorum onuda ..öğlen yemekten sonra yarım saat 45 dk yürüyüş yapıyoruz hanımlarla.ama havalar bozdu onuda yapamıycam artıkvelhasıl böle arkadaşlar

"göz hakkı ölecem mi dedim yedim valla" hahahahaha çok tatlısın ya..ye afiyet olsun

merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım 1.70 boyundayım 2 yıldır kpss hazırlandığım için 66 kiloda 72 kiloya çıktım ve 1 ekimde dukan diyeti yapan arkadaşların topiğini görüp onlara katıldım kitabı aldım 1.5 ay boyunca harfiyen uyguladım 5 kilo verdim bayramda malesef bozuldu ve toparlayamadım birde dukan diyetinde meyve yasak olduğu için sanırım vitaminsizlikten dudağımda uçuklar çıktı bende diyete son verdim şu an ise 67.4 kiloyum ve sizin de desteğinizle yeniden diyete başlayıp 60 kiloya düşmek istiyorum

Evet arkadaslar 100 gr yağ da gidince düzenli spor yapmazsam kaslara gececekmiş vücut yani kasın erimemesi için her gün bir saat plates yapmam lazım darısı basınıza kızlar azim irade ve sabır ısı bitiriyor bir ayda forma girmeyi beklememeli ben dört buçuk aydır uğraşıyorum ancak toparladım zamanla motivasyonu kaybetmemek önemli arada uç dört günlük molalarım oldu yoksa can bu da arada mantı pizza kurabiye pasta da istiyor valla onlar olmasa dört ay dayanamazdim önemli olan geneli korumak herkese az kalorili bol kasli günler

iyiyim şekerim...diyete molalı devam yaklaşık bir hafta mola ama ha ya çok moralim bozuldu tartıyı görünce evde baktım öğlen yemekten sonrada 60,5 nerdeyse alıoyorum geri yaaaaaaaa

Afiyet şeker olsun canım :) ama yaramasın, yağ olmasın, kilo katmasın inşallah

Hoş geldin canım, şu kpss herkesin başına bela bende baya bir almıştım sınav dönemi, çok şükür atlattık
5 kilo gayet iyi vermişsin canım, darısı kalan 7 kiloya

4-5 ayda gitse şu kilolar hiç problem değil canım ama gitmiyorlar bir türlü, bebeklikden gelince tabi kopmak zor oluyor, ayrı bir duygusal bağ oluşuyor tebrikler canım

kızlar bende yeni diyetime geçiş yapıyorum perşembe-cuma uygulayacağım
diyetisyen ödem atmam için önerdi: makarna diyeti
kahvaltı:2 meyve
öğle ve akşam: 1 cup makarna + salata
2 ara öğünde :1 meyve
hadi bakalım hayırlı

4-5 ayda gitse şu kilolar hiç problem değil canım ama gitmiyorlar bir türlü, bebeklikden gelince tabi kopmak zor oluyor, ayrı bir duygusal bağ oluşuyor tebrikler canım
Alemsin valla :)))) ama doğru yani ben hep zayiftim normalde çocukken de hamileliklerde alıp basımı gidiyorum ama çok planlı programlı yaparsan dört ayda gider bence yine de seker troit falan yoksa canım sabret

kızlar merhaba nasılsınız
bugun yeni bir diyetisyene başladım..aslında size bir itirafta bulunayım gittiğim diyetisyen oturdugum yere 1,5 saat uzaklıktaydı cok sorun oluyordu dogru dürüst gitmedim uymadım falan bu evime 5 dak mesafede birde haftalık görecek beni..bol kalsiyumlu diyet uyguluyor su an bana..sagolsun bozulmuş olan motivasyonumu toparladı..bana bir liste verdi ne yiyorsam onada yazacagım sizede..kaçak yapsan bile yaz dedi..birde tartılmam yasak perşembe günleri gideceğim size perşembe günkü sonuçları cuma yazarım artık evde tartılamayacagım..
şimdiden yazayım kıyafetle falanda olsa ordaki neyse onu bildireceğim size..yağ oranımıda yazacagım önemli olan yagdan vermek dedi..
kilom 66.2
yağ oranım:%31
yağ ağırlığım:20.50 kg
metabolizma yaşım 31 çıktı üzüldüm yaşımdan daha fazla cıktı onu da aşağıya çekeceğiz dedi.

hayırlı olsun cnm sıkma canını regl döneminde artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…