Hatikasın canım ben daha göremedim 73 belki pazartesi tartıldıgım da ben de görürüm inş burayı bırakacağını duydum canım sakın bak tam basarmışken asla sadece akşamları bildirim yapmaya gir muhakkak emi fazla zaman kaybı olmaz ben öle yapıyorum fazla sohbetlere katılamıyorum ne yazık kiIyi akşamlar sevgili günlüğüm
Bugün yine çok mutluyum bak bakalim tartı bugün bana ne dedi Eki Görüntüle 1434739 Bugünkü menum
Sabah Eki Görüntüle 1434741 1 yumurta
Peynir
Mor lahana
Öğle
Sarma
Ikindi
Ceviz
Portakal
Akşam
Yumurtalı ıspanak.
Teşekkür ederim canım.tebrik ederim.. fıstık gibi olucaksın
Sen de görürsün inşallah.Hatikasın canım ben daha göremedim 73 belki pazartesi tartıldıgım da ben de görürüm inş burayı bırakacağını duydum canım sakın bak tam basarmışken asla sadece akşamları bildirim yapmaya gir muhakkak emi fazla zaman kaybı olmaz ben öle yapıyorum fazla sohbetlere katılamıyorum ne yazık ki
Canım günlüğümu geçen sene mayısta açmişim o zaman 71 kg filandim sigarayı bıraktım 77 kg ya kadar çıktım şimdi o kilolarımı vermeye çalışıyorum. Bu günlüğü önce sigarayı bırakmak sonra kilo vermek için açmiştim.Merhaba nasil gidiyor diyet kac kilo verdiniz bende yeni gunluk actkm menuleee bakip tarif aliyorum
Canım günlüğümu geçen sene mayısta açmişim o zaman 71 kg filandim sigarayı bıraktım 77 kg ya kadar çıktım şimdi o kilolarımı vermeye çalışıyorum. Bu günlüğü önce sigarayı bırakmak sonra kilo vermek için açmiştim.
Şimdilik yavaş yavaş hedeflerime ulaşıyorum. Montignac diyeti uyguluyorum şu anda. Çok diyetler denedim kalori sayımı dukan karatay isvec kahve 5te 5 aklına ne gelirse. Montignac kadar uzun süreli ve kararlılıkla ve yıpranmadan yaptığım başka bir diyet olmadı. Şu an memnunum. Bunu hayat tarzım olarak belirlemek istiyorum. Inşallah olur.
Inşallah hepimiz basaririz canım.Yediklerinin resimlerini baktimda bende bilmeden montignac diyeti yapıyormuusm cok benzedgni farketimgerçekten bu sekik bi diyet uzun soluklu olmamizi saglar İNŞALLAH basaririz sanada kolay gelsin bende günlük actim basarmak umuduyla
Evet hayat bicimi haline getirirsek bırakınca diyeti gerisin geri almayız kilolalarıInşallah hepimiz basaririz canım.
sah ben bugün bi yere kahvaltıya gittim ne yemem gerekiyorsa onu yedim hiç kimseye diyetteyim demedim ve herkesten de çok yedim bol çeşit peynir zeytin domates salatalik menemen. Ama hiç ekmek yemedim tereyag yemedim bal yemedim recel börek pogaca yemedim. Ama çok güzel doydum. Bunu hayat biçimi haline getirebilirim. Kahvaltıdan beri bişey yememistim şimdi elma yedim bir tane. Yarım saat sonra da dünkü ıspanagi yicem.
Biz bunu başardık zaten canım sağlıklı beslenirken bir baktık ki kilo vermişiz kilo vermek için yememezlik yapmadık. Mesela ben kebap da yiyorum döner de baklavada dondurmada ne kadar yemeliyim ve saat kaçta yemeliyim sadece ona dikkat ediyırum . Ve canım bir zaman sonra istemez oldu doymaya başladım çünkü nefsimi köreltip devam ediyırum kilolar bedenimden değil ruhum dan gidiyor sankiInşallah hepimiz basaririz canım.
Mesela bugün bi yere kahvaltıya gittim ne yemem gerekiyorsa onu yedim hiç kimseye diyetteyim demedim ve herkesten de çok yedim bol çeşit peynir zeytin domates salatalik menemen. Ama hiç ekmek yemedim tereyag yemedim bal yemedim recel börek pogaca yemedim. Ama çok güzel doydum. Bunu hayat biçimi haline getirebilirim. Kahvaltıdan beri bişey yememistim şimdi elma yedim bir tane. Yarım saat sonra da dünkü ıspanagi yicem.
Ben senin bu dediğini bi türlü gerçekleştiremedim canim. Biraz yiyim olmuyo bende azcık beyaz ekmek yada basit karbonhidrat tükettiğim zaman bir saat sonra tekrar acıkıyorum ve bendeki problem pankreastan kaynaklanıyormus bunu montignac yapınca anladım. Ve montignac pankreasin görevini yapması için diyet öneriyor. Ben o yüzden montignac yapıyorum. Ama bu demek değil ki normal beslenme düzenine gecmiycem bu geçici bir süreç ve vucudumu fabrika ayarlarına döndürme calisiyorum yeterli kiloyu verdiğimde biraz daha normal bir beslenme düzenine geçicem ama bu artık bende yer etti her kahvaltı öncesi bir meyve yarım saat sonra yemek ekmek tam tahıl ekmegi ve sadece kahvaltidaBiz bunu başardık zaten canım sağlıklı beslenirken bir baktık ki kilo vermişiz kilo vermek için yememezlik yapmadık. Mesela ben kebap da yiyorum döner de baklavada dondurmada ne kadar yemeliyim ve saat kaçta yemeliyim sadece ona dikkat ediyırum . Ve canım bir zaman sonra istemez oldu doymaya başladım çünkü nefsimi köreltip devam ediyırum kilolar bedenimden değil ruhum dan gidiyor sanki
Evet canım anahtar cümle sanırım bu.Evet hayat bicimi haline getirirsek bırakınca diyeti gerisin geri almayız kilolaları
Kesinlikle en güzelini biz yapıyoruz yavaş yavaş hiç bir şeyden mahrum kalmadan mutlu mesut kilo veriyoruz mesela bn kendime kaç gündür canım çekiyor diye biber dolması yaptm off buram buram kokuyor iftar vakti gelsede yeseemmmEvet canım anahtar cümle sanırım bu.
Hayat biçimi haline getirmBbniiftar için kendim.
Ben dukçekmiyğımda 73 kilodan 66 lara düştüm 2 haftanın içinde. Ama dukanla yaşamak çok zor. Kimsenin yaptığını yiyemiyosun evdekilere ayrı kendine ayrı yemek yapiyosun çok yipraticiydi. Kızım bile anne ne zaman bizimle yemek yiyeceksin diyodu. Şu an çok güzel gidiyo hiç ayrıca yemek yapmıyorum. Ne pisiriyosam onu yiyorum.
Yani kısacası hayat biçimi haline getirilebilecek bir diyet
Evet ne gusel ya basarmakta önemli senin verdigin ornek gerçekten cok doğru afiyet olsun buaradaInşallah hepimiz basaririz canım.
Mesela bugün bi yere kahvaltıya gittim ne yemem gerekiyorsa onu yedim hiç kimseye diyetteyim demedim ve herkesten de çok yedim bol çeşit peynir zeytin domates salatalik menemen. Ama hiç ekmek yemedim tereyag yemedim bal yemedim recel börek pogaca yemedim. Ama çok güzel doydum. Bunu hayat biçimi haline getirebilirim. Kahvaltıdan beri bişey yememistim şimdi elma yedim bir tane. Yarım saat sonra da dünkü ıspanagi yicem.
TebriklerSelam günlüğüm
Bugün yine mükemmel bi pazar yaşadık.
Gidip gördüğümüz yerler cennetin numunesiydi sanki. Eki Görüntüle 1437234 Eki Görüntüle 1437236
Ve ben yine.beslenmeme dikkat ettim ekmek yemedim abur cubur cips vs ağzıma sürmedim
Sabah
Her çeşit peynir
2 tane zeytin
Sucuklu yumurta
Akşam
Izgara tavuk
Izgara köfte 3 adet
Izgara Kaşarlı mantar
Ben senin bu dediğini bi türlü gerçekleştiremedim canim. Biraz yiyim olmuyo bende azcık beyaz ekmek yada basit karbonhidrat tükettiğim zaman bir saat sonra tekrar acıkıyorum ve bendeki problem pankreastan kaynaklanıyormus bunu montignac yapınca anladım. Ve montignac pankreasin görevini yapması için diyet öneriyor. Ben o yüzden montignac yapıyorum. Ama bu demek değil ki normal beslenme düzenine gecmiycem bu geçici bir süreç ve vucudumu fabrika ayarlarına döndürme calisiyorum yeterli kiloyu verdiğimde biraz daha normal bir beslenme düzenine geçicem ama bu artık bende yer etti her kahvaltı öncesi bir meyve yarım saat sonra yemek ekmek tam tahıl ekmegi ve sadece kahvaltida[
brsvo canım sana takdir ediyorum seni benim ise ekmek dolu bir Gündü ne yazık kiSelam günlüğüm
Bugün yine mükemmel bi pazar yaşadık.
Gidip gördüğümüz yerler cennetin numunesiydi sanki. Eki Görüntüle 1437234 Eki Görüntüle 1437236
Ve ben yine.beslenmeme dikkat ettim ekmek yemedim abur cubur cips vs ağzıma sürmedim
Sabah
Her çeşit peynir
2 tane zeytin
Sucuklu yumurta
Akşam
Izgara tavuk
Izgara köfte 3 adet
Izgara Kaşarlı mantar
Yarın telafi edersin canım. Takma kafana.brsvo canım sana takdir ediyorum seni benim ise ekmek dolu bir Gündü ne yazık ki
Süpersiniz ya herkes bu hafta kilo vermiş masaaalah herkese darısı basıma ams bu menülerle zor gibi duruyorGeçen hafta 73.4
Bu hafta 72.6
Fark 800 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?