Firuze zayifliyor....

2 haftadır calismiyorum dolayısıyla elimden geldiğince menüye uymaya gayret ediyorum ufak tefek degisiklerle
ekmeğim buzlukta ben de artık kuflenecek hale gelmeden yufkayi degerlendireyim dedim doymadim ama önemli olan doymak değil benim zayıflamam lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403158493805.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Işte öğle yemeğim
1 kase yağsız unsuz salcasiz mercimek çorbası
Ton balıklı salata
1 dilim koy kızarmış koy ekmeği

Ara öğün yapmadım çarşıda isim öğleyi erkene aldım ben de

Son düzenleme:
Öğle yemegim

Eklentiler

• $1403172729117.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 132
Günaydın
Dün akşam giremedim suçluluk duygusu diyim
Hesapta olmayan hatalar yaptım ton balıklı makarna yedim Mısırlı börek ve un helvası
olmaması gerekiyordu pismanlik hissetmem olayı daha da kotulestirecegi için pişman olmamaya çalışıyorum ama o an neden engel olamadım kendime diye düşünmeden de edemiyorum.

Neyse mazeret değil çözüm üretmek gerek. Her ne kadar onca kaloriyi verebilmek için saatlerce spor yapmam gerekse de ben makul bir sporla kendimi cezalandıriyorum. On bin adim atmak zorunlu bugün dışarı çıkmazsam evde yapicam. Ve 100 mekik 500 ip atlama cezası. Bi daha da bu kadar abartmak yok. Hadi makarnaya yedin un helvası ne yersin. Onu da yedin borekler işin ne dimi ama. Hak ettim ben bu cezayı.

gülümseyerek okudum yazdıklarını.. hangimiz yapmadık ki aynılarını.. :) ceza demeyelim de fazladan alınanı yakmak diyelim,daha sevimli ve motive edici oluyor sanırım neden yedin sahi bunları?moralin mi bozuktu? yoksa çok mu açtın? yoksa gözün mü açtı? neyin açlıgıydı bu? eger bulursan daha kolay kendini anlaman, dinlemen :) her seferinde yeniden başlanabilir ama kendine inancında her seferinde biraz daha azalır ve motive olmak bira daha zorlaşır canım .. moralini bozma öptüm seni

11633 adım atmisim şimdiye kadar akşam belki arkadaşla yürüyüşe de giderim

Canim yaa dün tek yeme sebebim sigara içecek ortamının olmamasiydi. Ben de sigara icemeyince ne buldumsa yedim. Kilo almama sebep de bu durum zaten ve ben hala bi çözüm bulamadım

Işte menum
Sabah 1 üçgen peynir domates salatalık 5 zeytin
Kahvaltı geç olunca öğleni atladım
Ara öğün 1 kase kiraz
Aksam patlıcan yemeği ve salata

Eklentiler

• $1403286536339.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 135
Mutfak tartisi aldım hemen ekmekleri tartım 60 gr mis 1 dilimi o yüzden yarısını böldüm. .500 kez ip atlamadim hala. Ama atliycam.

Ramazana kadar 68 olsam çok güzel olucak. Ramazanda da Mevsimlerden romanın ramazan menüsünü uygularsam bayramda 65 kg olurum hedefim de 3 kilocuk kalır. Ayy gece gece ne hayaller kurdum. Neyse hayal edeyim ki gerçek olsun. Ben her ramazan kilo alarak bayrama erişim. Ama bu kez kilo vericekmisim gibi hissediyorum. Sahurda Kızartma börek pide olmuycak artık. Gerçi eşim illa patates kizarttirir. Olsun ben yine de yemem ki. Eşim şimdi de peynir karpuz ekmek yedi. Hee bi de üzüm. Adam bile artık sağlıklı atistiriyo daha ne olsun 😆😆

Bugün sadece sabahki kahvaltim in resmini çekebildim.
Öğlen bi yere davetlidir 1 Lorlu börek Mısırlı kırmızı biberli patates salatası ve Dondurmalı bi tatlı yedim Revani tarzı. Akşam da patlıcan ve 1 dilim ekmek salata yapamadım. Öğlenki öğün olmadı 500 ip atlama yla fazladan aldigimiz kalorileri yakiyoruz.

Eklentiler

• $1403371698280.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 132
Uzun uzun yazmıştım ama durduruldu dedi başa döndüm. 2 günün özetini yazmıştım 2 gün diyet modunda değildim gece mısır patlamaları çekirdekler filan yoldan çıkmaya başladım. Kilo almadan Istahim a bi dur demem gerek. Motivasyonum düştü yaa.

Hemen toparlanma gerek kilo alıyorum biraz yoldan çıkınca.

Cumartesiye kadar bi program yapıyorum 4 gün protein ağırlıklı beslenicem yanına mutlaka salata olucak ama çünkü Diyetisyenimin dukanin atak tarzı beslenmenin vücuda büyük zararlar verdiğini söylemişti. 4 gün boyunca etmekten uzak kalmaya çalışıcam şeker ve şeker içerikli basit karbonhidrat olmuycak salata sebze ve protein. Çok güzel planlar yapıyorum ama uygulama hep fiyasko oluyo yaaa. Bu kez öyle olmasın allahimmm

Bugün en nihayetinde başka bir doktordan randevu alıp doktora gittim. Boğazımda bi ağrı vardı endişe ediyordum troitlerim için nodul filan mi diye. Lenf bezlerim şişmiş enfeksiyon mu geçirdin diye sordu Ultrasoncu kız. Geçen hafta ishale bağladım yarın kan vericem umarım hersey yolundadir. Ellerim uyusuyo bazen ayaklarım .çoğu zaman da gözüm karariyo. tahliller bi çıksın bakalım. Neyse yarın sabah başlıyorum 4 günlük protein ağırlıklı beslenmeme.

Son düzenleme:
An itibariyle sigarayı bıraktım. ..

Biraz araştırdım lenf bezi büyümesini de lenfoma olabilirmiş özellikle de el ayak uyusmasi endişelendiriyor. Inşallah kanser değilim yaaa. Her şey sigara yüzünden

canım çok geçmiş olsun.. yarın yaptır tahlillerini de güzel haberlerini alalaım.. lütfen en kötüsünü düşünme.. bu belirtilerin bir çok nedeni olabilir çünkü.. yarın bizim için güzel olsun.. öptüm seni..

Selam günlüğüm
Sonuçları aldım yağ bezesiymis ama çok korktum.
Sigarayı bıraktım yeme düzenim biraz gariplesti ama düzene koyucam canım çok tatlı istiyor abur cubur. Bu arada 2 kg fazla gösteriyor tartı muhtemelen şişlik önceki sigara bırakmalısınız biliyorum 3 gün sonra düzene giriyor ama ne yazık ki ramazana 68 le giremiyorum. Neyse sigarayı bıraktım bu en guzeli

Ramazan başlayalı 3 gün oldu orucken hiç aklıma sigara içmek yada yemek yemek gelmiyor çünkü canım istese de yemiycemi icmiycemi biliyorum o yüzden de canım istemiyor. Demek ki benim diyette asıl basaramamamin sebebi bu. Yani kesin bir niyet yok bozabilirm yiyebilirim bu sebepten de 2 gün sabredip 3. Gün başlıyorum savsaklamaya.
Sigara içmediğim günden beri doyma hissini kaybettim yiyor yiyor doymuyorum hemen bu duruma müdahale etmem gerek

canım sigaranın boşlugunu ,agız alışkanlıgını yiyerek doldurmaya çalışıyorsun.hemen hemen her tiryaki bunu yaşıyor... her sigarayı bırakan da her kilo vermeye başlayan da az veya çok aynı yollardan geçiyor.. başları zor geçiyor.. bu da gecicekk.. biraz sabır..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…