Günaydın
Dün akşam giremedim suçluluk duygusu diyim
Hesapta olmayan hatalar yaptım ton balıklı makarna yedim Mısırlı börek ve un helvası
olmaması gerekiyordu pismanlik hissetmem olayı daha da kotulestirecegi için pişman olmamaya çalışıyorum ama o an neden engel olamadım kendime diye düşünmeden de edemiyorum.
Neyse mazeret değil çözüm üretmek gerek. Her ne kadar onca kaloriyi verebilmek için saatlerce spor yapmam gerekse de ben makul bir sporla kendimi cezalandıriyorum. On bin adim atmak zorunlu bugün dışarı çıkmazsam evde yapicam. Ve 100 mekik 500 ip atlama cezası. Bi daha da bu kadar abartmak yok. Hadi makarnaya yedin un helvası ne yersin. Onu da yedin borekler işin ne dimi ama. Hak ettim ben bu cezayı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz araştırdım lenf bezi büyümesini de lenfoma olabilirmiş özellikle de el ayak uyusmasi endişelendiriyor. Inşallah kanser değilim yaaa. Her şey sigara yüzünden
Selam günlüğüm
Sonuçları aldım yağ bezesiymis ama çok korktum.
Sigarayı bıraktım yeme düzenim biraz gariplesti ama düzene koyucam canım çok tatlı istiyor abur cubur. Bu arada 2 kg fazla gösteriyor tartı .
muhtemelen şişlik . önceki sigara bırakmalarimdan biliyorum 3 gün sonra düzene giriyor. ama ne yazık ki ramazana 68 le giremiyorum. Neyse sigarayı bıraktım bu en guzeli...
Ramazan başlayalı 3 gün oldu orucken hiç aklıma sigara içmek yada yemek yemek gelmiyor çünkü canım istese de yemiycemi icmiycemi biliyorum o yüzden de canım istemiyor. Demek ki benim diyette asıl basaramamamin sebebi bu. Yani kesin bir niyet yok bozabilirm yiyebilirim bu sebepten de 2 gün sabredip 3. Gün başlıyorum savsaklamaya.
Sigara içmediğim günden beri doyma hissini kaybettim yiyor yiyor doymuyorum hemen bu duruma müdahale etmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?