- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Benim eskiden beri kilo takıntım vardı. Bekarken bir türlü veremedim, ancak arkadaşlarımdan birinin acımasız eleştirisine maruz kalınca spor ve diyeti kalıcı olarak soktum hayatıma. 65'e kadar düştüm.Senin coluk cocuk varmiydi
Anne olsuktan sonra insan daha bir caba icine giriyor ondan sordum bende öyle oldu da
Bu aralar ekmeği çok yiyorum onu bi kessem ya da kıssam çok iyi olacakOooh yarasin, bence yemegi zaten radikal bir sekilde cok azaltma
Sen spor yaptikca azalacak kendiliginden
Ama aksam belirli bir saatten sonra yemezsen daha kolay kilolar gider biliyorsundur zaten
siz yine iyisiniz bugünlük cok güzel yapmissiniz sporu ya
Özendim haa
Benim eskiden beri kilo takıntım vardı. Bekarken bir türlü veremedim, ancak arkadaşlarımdan birinin acımasız eleştirisine maruz kalınca spor ve diyeti kalıcı olarak soktum hayatıma. 65'e kadar düştüm.
Evlilik sonrası aldı başını gitti tabi.Hamilelik de üzerine geldi. Şu anda 75 kiloyum.
Hamilelik döneminde ve sonrasında yine acımasız eleştiriler geldi. Özellikle iş arkadaşlarımdan. (Tabi o zamanlar 90 kiloya yaklaştım.) Şimdi onlara tekrar başlama gücümü göstermek istiyorum.Umarım yeni yılı 73 bandında karşılayabilirim. Çok amin
Muhteşemsin :) Kadının gücüAy tabiki göstereceksin, istiyorsun ya en önemlisi bu, cabaladiktan sonra hersey mümkün
Hamilelik ve sonrasi dönemde kilo olmasi kadar normal birsey yok
Ben ikinci cocugumu dogurmusum hastanedeyim, ziyarete gelen komsu bana dedi ki ayni göbegin duruyor diyor gülerek
Ya bir gün olmus dogurali nasil gitsin o göbek, sisim cok normal degil mi
Üc cocuk annesi bir de bana bunu diyen
Ha sonradan verdim zaten kiloyu da insan o dönemde kaldiramiyor böyle sacmaliklari
Bak eger kilo problemin hep varsa burda yasam tarzin devreye giriyor
Hastaliklar haricinde kisinin hereket etmesi yasam tarzi kiloda cok etkili oluyor
Ben artik gördügüm inandigim bu, kimse kendiliginden zayif ya da kilolu degil, etkiye tepki
Tabi istisnalar, hastaliklar haric
Ama yasam tarzini düzene sokarsan sporu hayatina düzenli sokarsan inan incecik saglikli olacaksin
Kendin icin iste, o pacozlar ayip etmis, sen kendin icin iste yine de gerisini bosver
Bak ben de karin germe olacagim, karin kaslarim yiltildi, mecbur dikilecek, buna ragmen mekigimi eksik etmiyorum ki aliskanligim bozulmasin sonuc da güzel olsun
Yaza dogru bakalim neler olacak, bende fazla kilo yok gerci ama agirlik da kullanarak daha da güclenmek istiyorum
Hoşbulduk canım. Gerçekten zayıflık insana tarif edilemez bir özgüven ve enerji veriyor.Hoşgeldiniz kızlar o acımasız eleştiriler bana da yapıldı, bende 73 kiloydum kendi kuzenim ne kadar kalın bacaklarin var dedi. 3 sene önce kilo verdim 56lara kadar düşmüştüm, 6 7 ay korudum tekrar çıktım yine verdim 58lerw geldim koruamadim 71 gördüm tartıda,Ekim başında tekrar başladım bakalım. Artık hedefim 55 kilo.olmak ve en önemlisi korumak hiç bir yiyecek zayıf olmak kadar güzel değil unutmayın insanın kendine özgüveni tavan oluyor her giydiğin yakışıyor.
Evet canim o yüzden zayıf olmamız.lazim dün ben davete katıldim ne yemekler ne pastalar vardı ama dokunmadım herkes yerken baktım çünkü bu olayların sonu gelmiyor illa bı yerde bu tarz yiyecekler karşına çıkıyor a yiyim yarın başlarım diye diye aylar geçiyor. Hiç bir yiyecek benim kendimi aynada beğenmemden zayıf olmamdan daha güzel değil. Bugun bende aktara gidip yeşilçay leblebi ceviz aldım evde de çiğ fındık var ekmek yerine kuruyemiş yemeye basladim artık . Ekmek yemeyenler daha çok inceliyorHoşbulduk canım. Gerçekten zayıflık insana tarif edilemez bir özgüven ve enerji veriyor.
Bir de uzun bir gözden ırak durumu var bunu söyleyenlerle aramızda. Karşılarına çıkıp şöyle salına salına yürüyesim var.
Evet canim o yüzden zayıf olmamız.lazim dün ben davete katıldim ne yemekler ne pastalar vardı ama dokunmadım herkes yerken baktım çünkü bu olayların sonu gelmiyor illa bı yerde bu tarz yiyecekler karşına çıkıyor a yiyim yarın başlarım diye diye aylar geçiyor. Hiç bir yiyecek benim kendimi aynada beğenmemden zayıf olmamdan daha güzel değil. Bugun bende aktara gidip yeşilçay leblebi ceviz aldım evde de çiğ fındık var ekmek yerine kuruyemiş yemeye basladim artık . Ekmek yemeyenler daha çok inceliyor
Bu aralar ekmeği çok yiyorum onu bi kessem ya da kıssam çok iyi olacak
Evet ya. Ben istikrarlı diyet yaptığım günlerde arkadaşımın doğum günü vardı. Koskoca bir dilim pastadan 1 çatal alıp bırakmıştım. Nasıl bir irade vardı.Evet canim o yüzden zayıf olmamız.lazim dün ben davete katıldim ne yemekler ne pastalar vardı ama dokunmadım herkes yerken baktım çünkü bu olayların sonu gelmiyor illa bı yerde bu tarz yiyecekler karşına çıkıyor a yiyim yarın başlarım diye diye aylar geçiyor. Hiç bir yiyecek benim kendimi aynada beğenmemden zayıf olmamdan daha güzel değil. Bugun bende aktara gidip yeşilçay leblebi ceviz aldım evde de çiğ fındık var ekmek yerine kuruyemiş yemeye basladim artık . Ekmek yemeyenler daha çok inceliyor
Yok kız üst bacak var valla cidden o gitse tek problem o ama dümdüz bir karın da fena olmazyalniz sen gayet incesin kiz yeseydin
Kizlar ben biliyorum artemisi, mankenlige ceyrek kalmis dolasiyor
Tabi yine sen bilirsin saglikli beslen o ayri, kendine yapacagin en güzel yatirim güzel saglikli besinler yemek zaten
Süpersin. Zamanla herşey daha da oturuyor emin olEvet ya. Ben istikrarlı diyet yaptığım günlerde arkadaşımın doğum günü vardı. Koskoca bir dilim pastadan 1 çatal alıp bırakmıştım. Nasıl bir irade vardı.
Ben beyaz ekmek yiyorum. Eşim beyaz ekmek yiyor. Tek ben tam buğday alsam, ekmekler çabuk küfleniyor.Kahvaltı ekmekli, öğlen ve akşam ekmeksiz olacak şekilde besleneceğim.
Benim cips ve çekirdek alışkanlığım var. Yemiyordum birakmıştım ama son günlerde tekrar başladı. Buraya yazacağım için artık daha dikkatli olurum.
Bu arada bugün su konusunda 2 lt sınırına ulaştım. Bugün güzel gelişmeler var. İşalllah böyle devam eder.
Ekmek arası ya da ekmeği bana bana yemeği seviyorum ben ya hele annemin yaptığı sac ekmeği varsa arasına yeşillik koyup sarıp yerimekmege altarnatif neler yiyebilirsin düsünelim
Bak benim icin doymak önemli mesela, doymak icin gerekirse iki tabak yerim ama ekmek yemem
Cünkü ekmek , yemekten daha lezzetli degil
Yani sebze yemegin varsa iki porsiyon koy
Doyduktan sonra ekmek de aramaz gözlerin gibime geliyor
Ekmek arası ya da ekmeği bana bana yemeği seviyorum ben ya hele annemin yaptığı sac ekmeği varsa arasına yeşillik koyup sarıp yerim
Yok yok yavaş yavaş çıkaracağım hayatımdan kendisini daha önce yaptım yine yaparım. Tabi çıkarsamda dürüm ekmek arası döner tantuni görürsem affetmem o ayrıAbov
Arada güzel oluyor ama rutine bindiyse ekmegin pamugunu cikar bari
Leslie yaptım 15 dk biraz zumba müziğinde hopladim zipladim .
Yediklerinizi yazıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?