- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Çorba salata pilav bakliyat ,Aksama ne pisirecegim bilmiyorum
Dün alisveris bile yapmak istemedik, dogal olarak elimizde taze ürünümüz pek yok
Oy anam oy
Yildim, bugün bana tatil olsa keske
Çorba salata pilav bakliyat ,
Çorba salata sulu yemek cacık
Olabilir :)
Et salata pilav da olabilir
Slm beni de alın aranıza 2 çocuk annesiyim 28 yaşında 1 59 boyunda şuan 71 kiloyum hedefim 65 2 haftadır spor yapmayı bıraktım yeniden başlamam lazım zayıflama grubundayim zaten bide spor eklesem süper olacak
Yapmaya çalışıp pek beceremesemde size bir zumba video su birakayim
Bayağı yoruyor dene bencede :))Ouuu ben bunu denerim
Bayağı yoruyor dene bencede :))
Evet eglenceli oluyor TV de acinca salon da Bossa rahat rahat yap Türklerin videolarida var ama azhava iki derece yürüyüse cikamiyorum enerji sikisiyor bünyemde resmen, alismisim yürümeye
Iyi gelecek bu bana yoruyorsa
Ay azicik kendime geleyim coluk cocuk zumba yapariz artik
Hic yoktan iyidir yahu, hep duyuyordum ama denemeyi tercih etmemistim
Evet eglenceli oluyor TV de acinca salon da Bossa rahat rahat yap Türklerin videolarida var ama az
Daha bir çok video bulabilirsin :))
Hoş buldum 1 buçuk aydır düzenli yapmaya başlamıştım 2 haftadır bıraktım baya etkisini görmeye başlamıştım .Sizlerle yeniden düzenli yapmaya başlayacağım inşallahHosgeldin, ben de 28 yasinda iki cocuk annesiyim boyum da 1 58 cogu seyimiz ayni
Zararin neresinden dönsem kardir
Sporu yasam sitili haline getirmeni tavsiye ederim
Ben dogumdan sonra basladim hala da yaparim alti yil olacak
Burada birbirimizi motive ediyoruz
Umarim faydasini görürsün
Hoş buldum 1 buçuk aydır düzenli yapmaya başlamıştım 2 haftadır bıraktım baya etkisini görmeye başlamıştım .Sizlerle yeniden düzenli yapmaya başlayacağım inşallah
Leslie yaptım bacak inceltme hareketleri yaptımBir bucuk ay yapar zaten birakmamali tadini almissindir
Neler yapiyorsun mesela
Tadını almıştım yapmadan duramiyordum.Karin ağrısı geçirdim gaz sancım varmış yapamadım sonrada canım istemediBir bucuk ay yapar zaten birakmamali tadini almissindir
Neler yapiyorsun mesela
Vayyy süper bayıldım yapmaya çalışacağım eğlenceli duruyor bayada yorucudur amaYapmaya çalışıp pek beceremesemde size bir zumba video su birakayim
Akdeniz’deyim ben 5 dereceleri görmüyoruz burda. Burda olsan her gün çıkarmışsın:)Ayy ne güzel
Disarisi iki derece su an, ciksam nefesim donacak
Sabah buzlanma vardi
Ahh ah bahari bekleyecegim bu gidiste
Ben de mekigimi cektim o cepte
Bir de evi temizledim kardiyodan hallice
Ama yürümek gibisi yok
Akdeniz’deyim ben 5 dereceleri görmüyoruz burda. Burda olsan her gün çıkarmışsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?