Fit Kertenkeleler ✨

Bugün öğleden sonra bol merdiven çıkmalı bir şantiye gezisi planlıyorum. Gün sonu adım sayımı yazacağım. Erken kalkıp spor yaparım diyordum ama kalkamadım. Neyse daha gün bitmedi.

Bugün öğleden sonra bol merdiven çıkmalı bir şantiye gezisi planlıyorum. Gün sonu adım sayımı yazacağım. Erken kalkıp spor yaparım diyordum ama kalkamadım. Neyse daha gün bitmedi.

Valla merdiven cikma sansin var yine iyisin
Burada kar yagdi sifir derece disarisi hem de grip oldum, yine de cikasim var gerci ama zamanim yok bugün misafirim gelecek temizlik isim var
Mekik cekecegim ama garanti
Motivasyon düsmesin, haziran ayina simsiki kalcalar ve bacaklarla girecegiz
Bu topikte yenilgi yok

Geçmiş olsun

Evet kesinlikle. benim için öncelik şirketin yılbaşı yemeğinde kendimi daha iyi hissetmek.Sonrasında da yaz tatili :) kısa ve uzun vadede güzel şeyler olacak işallah :)

Bugün öğle yemeğinde pilav almadım. Çorba, tavuk ve salata. Öğleden sonra da yürüyüşle destekleyeceğim.

Leslie mil 1 ve mil 2 yaptım yarım saat.
Bugün dışarda yürüyemeyeceğim. Uçuran bir poyraz esiyor.
Yarım saat hoplayıp zıpladıktan sonra gidip burma tatlısı yaptım. Henüz yemeği hiç ama hiç azaltamadım

Senin coluk cocuk varmiydi
Anne olsuktan sonra insan daha bir caba icine giriyor ondan sordum bende öyle oldu da

Oooh yarasin, bence yemegi zaten radikal bir sekilde cok azaltma
Sen spor yaptikca azalacak kendiliginden
Ama aksam belirli bir saatten sonra yemezsen daha kolay kilolar gider biliyorsundur zaten
siz yine iyisiniz bugünlük cok güzel yapmissiniz sporu ya
Özendim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…