- 23 Temmuz 2019
- 981
- 4.599
- 63
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Cuma zayıflama grubuna yazıyorum da yaziliyorsa buraya da yazıyım demiştimSeni motive edecekse yaz tabi , keyfin nasil isterse
sporla beslenme kardes biliyorsun
Canim zaten birden olmuyor ben önce normal diyet yaptım ekimden beri 2 aydır diyetteyim bazen burger yediğim oldu yani ama ekmeği daha 2 gündür yeni kestim.sen şimdilik beyaz ekmek yeme,azalt porsiyonu zamanla olacak birden kesersen hem soğur hem sıkılırsinGünaydın arkadaşlar;
Dün işten çıktım. Ara öğünümü (ceviz ve türk kahvesi) saat 4 te yapmıştım. Ancak saat 6 da çıkışa yakın acayip derecede karnım acıktı. Eve gidip yemeğe oturmamız 7.30 oldu. Ekmek yemeyecektim ama sıcak ekmeği görünce beynim yerine otomatik alışkanlık düzenim devreye girdi. ne yazık ki.
Benim işten çıkışta biraz atıştırmaya ihtiyacım var. Yol yorgunluğu ile birleşince tansiyonumu oynatan bir durum ortaya çıkıyor. Kuruyemiş(özellikle leblebi), meyve gibi atıştırmalıkları alıp buzdolabına koycam.
Onun dışında dün 4500 adım. 2.5 lt su. Karbonhidratsız bir öğle yemeği de kazanımlarım arasında. Hiçbişey olmamasından yine iyidir.
Bu sene alışkanlıklarımı değiştirip verimli rutinler oluşturacağıma söz verdim kendime :) Beynimin alışkanlık üreten kısmını şaşırtmam gerekiyor(Bununla ilgili bir kitap okuyorum da) Çözüm yolunu bulursam hayat boyu devam eden alışkanlıklar geliştirebilirim.Canim zaten birden olmuyor ben önce normal diyet yaptım ekimden beri 2 aydır diyetteyim bazen burger yediğim oldu yani ama ekmeği daha 2 gündür yeni kestim.sen şimdilik beyaz ekmek yeme,azalt porsiyonu zamanla olacak birden kesersen hem soğur hem sıkılırsin
Hangi kuruyemişlerden aldın canım. Ben de alacağım için merak ettim.Evet canim o yüzden zayıf olmamız.lazim dün ben davete katıldim ne yemekler ne pastalar vardı ama dokunmadım herkes yerken baktım çünkü bu olayların sonu gelmiyor illa bı yerde bu tarz yiyecekler karşına çıkıyor a yiyim yarın başlarım diye diye aylar geçiyor. Hiç bir yiyecek benim kendimi aynada beğenmemden zayıf olmamdan daha güzel değil. Bugun bende aktara gidip yeşilçay leblebi ceviz aldım evde de çiğ fındık var ekmek yerine kuruyemiş yemeye basladim artık . Ekmek yemeyenler daha çok inceliyor
Bende senin gibiyim bitirmeden rahat etmiyordum ben nasıl diyet yaparım diyordum, zamanla oluyor ki sen benden daha idmanlisin eminim zamanla düzenin oturur :)Bu sene alışkanlıklarımı değiştirip verimli rutinler oluşturacağıma söz verdim kendime :) Beynimin alışkanlık üreten kısmını şaşırtmam gerekiyor(Bununla ilgili bir kitap okuyorum da) Çözüm yolunu bulursam hayat boyu devam eden alışkanlıklar geliştirebilirim.
Mesela eğer kuruyemiş paketini çekmecemde tutarsam hepsini yemeden günü bitiremiyorum. Hamilelik döneminde arkadaşımın çekmecesine koyup, oradan tırtıklıyordum. Sürekli çekmecesine sulanamayacağım için bir rutin oluşturmayı başarabilmiştim.
Şantiyede ise aldıklarımı üst kattaki mutfağa koyup ara sıra çıkıp yemeyi düşündüm. Her zaman soğuk olan üst kattaki mutfağa girmek ve atıştırmak benim için zor bir durum :)
Canim bende çiğ fındık var,ek olarak ceviz beyaz leblebi aldım birde çiğ badem Alicam bunlar en uygunu özellikle çiğ badem günde 10 tane yemek yağ yakımına yardımcı sabahları da ekmek yerine ceviz yiyorumHangi kuruyemişlerden aldın canım. Ben de alacağım için merak ettim.
Burada da karla karışık yağıyor. Sabah işe gelirken tempolu şekilde yürüyüp yürüyen merdiven yerine basamakları tercih ettim. (100-150 basamak kadar tırmanmışımdır)Günaydin
Limonlu suyumu ictim de geldim, hava eksi 3 dereceydi
topik acildi burda buzlanma basladi bu nedir ya, neyse Araliktandir
Dün abur cubur yedim, sebebi yok öylesine resmen
Canim cok sikilinca evde varsa yiyorum
Ama fark ettim ki aksam yemegi yememisim
Salata yemistim bir ara onunla kaldim
Abur cuburdan kastim da iki tane kücük kek ve de kestane
Dün alisveris yapmistim bebek ispanak yapraklariyla yogurdu bir yedim bir yedim ki düsündünce istahim aciliyor icine de ceviz kirdim, cocuklara da somon yapmistim ucunda yedim
Yani önceki gün ki karbonhidrat depomu ancak sifirlamisimdir
Mekige devam ama yürüyüs yapmayinca hayat yavasliyor benim icin sanki
Yürümeye alisan bir insna icin evde durmak cok zor
Yaza da simdilik cözümü buldum, mayokini göbek örten
Burada da karla karışık yağıyor. Sabah işe gelirken tempolu şekilde yürüyüp yürüyen merdiven yerine basamakları tercih ettim. (100-150 basamak kadar tırmanmışımdır)
Bebek adımlarıyla daha da iyiye işallah.
Ispanağı çiğden mi yiyorsun? Yoğurtla tadı nasıl oluyor acaba?
Ben çok severim ıspanağı, biraz kavurup içine bol yoğurtla. Ancak burada ıspanakta bir problem olduğu haberleri çıktı. İçlerine başka zehirli otlar karışmış. Ancak 2 hafta oldu.Artık yiyebiliriz herhalde :)Ben de kizimi krese biraktim yürüyerek gittim kosarak döndüm, ama uzun mesafe degil, merdiven daha güzel yorar insani, ben birazdan mekigimi cekecegim
Ispanagi cig yiyorum, az yogurt koyuyorum üzerine böyle cogunluk ispanak öyle düsün azicik da kirmizi pulbiber attim
Ama bebek yapraklari böyle tatli tatli ve yumusacik
Normal ispanagi bu sekilde yemek zor olur cnk daha dert
bir bakayim görselini bunursam koyayim, ama bulabilirsen öyle ye sen de hem cok saglikli hem de doyurucu
Ben de yeni baslaidm , normalde ispanak suluyken midemi cok bulandiriyordu ama ymek de gerek, cok saglikli
En güzel ve kolay yolunu byle tüketmek oldu benim icin
Teşekkür ederim. Bu akşam pazar var zaten bulursam hemen deneyeceğim :)Bu yapraklar markette satiliyor yasadigim yerde, tazeyken öyle güzel yeniyor ki
Bir deneyin pisman olmazsiniz
Teşekkür ederim. Bu akşam pazar var zaten bulursam hemen deneyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?