Fit Kertenkeleler ✨

Bulursam yapıp fotoğrafını paylaşıcam :) Ayy canım çekti ya :)

Kusura kalma bacim, ben de malesef böyle bir insanim, yeme icme olsun yeter ki önüne gecemiyorum anlatiyorum
Ama böyle saglikli tarifleri de paylasalim, sporda beslenme de önemli
Ben bu sabah yine yapmayi düsünüyorum, yapip nasil göründügünü atarim birazdan

Canım ya. Çok düşüncelisin. Ama böyle sağlıklı şeyleri anlatalım birbirimize zaten :) Benim açımdan hiç problem yok.
Çiğ ıspanak daha rahat hazırlanacak bir öğün. Eve gidip kızımla ilgilenirken mümkün olduğunca kolay bir öğünle günü kurtarmak benim için daha güzel olacak

Semizotu salatası gibi olmuş. Eline sağlık :) Çok güzel görünüyor.

icine tatli biber kastim, yumurtam hastaniyor onu da koyacagim, bir de salam koyarim kesip, ceviz de eklerim
esimle yiyecegiz birazdan, tavsiye ederim
Doyurmasa inan tavsiye etmem ama ekmek gibi tikiyor insani bende öyle oluyor en azindan umarim beyenirsin

Beğenmem mi. Doyurucu, hem de lezzetli :)

canim meyveyi akşam değil gündüz ye bide meyve tabağı demişsin ya fruktoz yani meyve şekeri fazla alırsan yağa dönüşür öyle depolanır vücutta dikkat et
Zalımın gızı bi topiklere doymadın git dersini çalış
sınavlarım yeni bitti beyaa
kedi sana ne sorcam,ekmeği kesmek hakkında ne düşünüyorsun

Kes canım mutlaka kesmeden yeme
İyrenş şakaları bi kenara atabülürsek eğer bence kesme ekmeği tambuğday ye wasa ye ama ye bence günde iki üç dilim
Karatay teyzem kesin diyor ama gerekirse ideal kilona yaklaşınca kesersin canım onun mis kokusundan mahrum etme kendini ehuhhee

senin liste güzelmiş

kızlar ne alemdesinizz
Güzel günün keyfini çıkarıyorum. Öğle tatilinde yürüyüşe çıktım. Yakındaki alışveriş merkezine gittim. Orada da yürüyüş yaptım. Soğuk ama güneşli bir gün. Ankara klasiği :)
Bugün öğle yemeğinde ana yemek çok kötüydü. Çorba ve yanına tutsun beni diye bulgur pilavı yedim.
Şimdi ise şekersiz Türk kahvesi zamanı :)

afiyet olsun canım ,kuruyemiş alcaktin en son aldın mı?

afiyet olsun canım ,kuruyemiş alcaktin en son aldın mı?
Dün pazara, sonra markete gideriz diye düşünmüştüm. Ama eşimle biraz atıştık. Bizim alışveriş işimiz yalan oldu. Ispanakla lahana da alacaktım
Alışveriş merkezinde de market kasasında çok kuyruk vardı.Bu akşam alıcam artık :)

Bu arada dün de arkadaşlarımdan biri meyve hazırlamış, öğleden sonra ara öğün olarak. Çok iyi gitti. Sağolsunlar biri kuruyemiş, biri meyve hazırlıyo. Beni benden çok düşünen insanlarla beraber çalışmak güzel bir duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…