Fit Kertenkeleler ✨

Ben kac gndur yazamadim biseyde yapabildigim yok nefret ediyorum yaa...

Bugun biraz spor yaptim mekik ve ev ici leslie tarzi yuruyus yaptm kendi capimda hic yoktan.iyidir su da icemedik bugun

Yarina yine toparlarsin, ben de birkac gündür verimli degilim
hava öyle soguduki hicbirsey yapamaz hae geldim, elimden sadece mekik cekmek geliyor, ben yürüyüsle kendime geliyorum normalde grip oldum üzerine 0 in altina indi hava
Neyse olsun arada bir olur böyle seyler, birsey kaybetmis sayilmayiz
Aksam salata yaptim yedim, birkac dilim salan peynir koydum ekmegin üzerine o kadar
Ay dünyalari yemis gibi de sistim ama

Ben annemdeydim bugun biraz kacirdim normaldekine gore ama aksam saati yemedim oyuzden oda bisey napalm zugurt tesellisi

Günaydın arkadaşlar;
Herkese çok güzel bir gün olsun :) Bu sabah 1 saat erken kalktım. Gerçi yarım saatini kızım ağlama ile yedi ama onu uyutup 30 dk kadar plates yaptım. Limonlu su içtim.

Kahvaltı: 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 yumurta, 2 dilim ekmek, ufak bir parça tereyağı, domates salatalık.
Zamanında hazırlandım. 1 bardak şekersiz çayımı da içtim. Tempolu bir yürüyüşle işe zamanında geldim. Hem de kitap okudum yolda.

Bomba gibi bir güne hazırım :) Soğuk havalara inat bahar gibi bir gün diliyorum herkese :)

Harikasın

Limonlu suyumu iciyorum su an, sonrasinda mekik cekecegim
Arabanin camindaki buzla savastim bu sabah, yürümüs mürüyüs yok
Su evde yapilan leslie tarzi seylere de bir isinamadim ya =(

Limonlu suyumu iciyorum su an, sonrasinda mekik cekecegim
Arabanin camindaki buzla savastim bu sabah, yürümüs mürüyüs yok
Su evde yapilan leslie tarzi seylere de bir isinamadim ya =(
Bugün sabah Leslie yapacaktım ben de. Dün Mikan bi video paylaşmıştı. Ama sabahın saat 6 sında alt kata ses gider diye vazgeçtim. Apartman hayatı :)

Buzla savaşmak da senin kalori yakmanı sağlamıştır. Soğuk havada olmak bile etkiliyormuş. Vücut ısıyı yüksek tutmak için kalori harcarmış :)

Ben söyle 40 dakika kardiyo yapmadan kendime gelemiyorum ya, tüm evi temizlesem bile istedigim o tatli yorgunluga ulasamiyorum =(
Ben yedigim abur cuburu kessem eksi 2 kilo olabilme ihtimalim var bir ay icinde ama hem evde kapaliyim, yalnizim falan canim sikiliyor yiyorum =(

ay kizlar ne bileyim öyke sogudu ki hava yürüyüs yapamadikca mutsuzlasmaya basladim
Kestane pisirip bahtaniye altina sokulup tüm gün yemek istiyorum =(
Hic yoktan mekigimi cekiyorum cok güclendi kaslarim ama kardiyosuz kalmak zorluyor insani gercekten
Kendimi disari atmaya da cok alistim, tempom öyle hizliydi ki en kolay zahmetsiz bir kariyoydu bu
Yerine sevemeeem yerine sevemeeeem

Uff ya hiç anlamıyorum bu işlerden
Şeyyyy düz popo dedin, sonra da doldu dedin, peki nasıl yaptın ben de kilo alamıyorum. Biraz popom çıksa yeter sanki

Uff ya hiç anlamıyorum bu işlerden
Şeyyyy düz popo dedin, sonra da doldu dedin, peki nasıl yaptın ben de kilo alamıyorum. Biraz popom çıksa yeter sanki

Ben spora basladim alti senedir yapiyorum düzenli bir sekilde ikinci codugumu da dünyaya getirdikten sonra dogum kilolarimi sporla ya da emzirerek verdim bilemiyorum ama o ara popom dolgunlasti
Ben de anlamadim tam olarak sebebi ne ama yiyorum ben mesela diyet yapmam
E yedigim seyler spor yapip kaslarini gelistirdigim popo da gitmis olabilir, yani 26 yasindan sonra popom cikti diyebilirim önceden kalcam olmasina ragmen arkasi bostu
Popomdaki kaslari calistiracak hareketler yapiyorum ama squat falan degil
Bir sekilde oldu iste ben de almadim ama sekillendi hem yasla hem de yasma tarziyla galiba

Ama bu hiç açıklayıcı olmadı ki yani bikaç yıl spor mu yapmalıyım. Ama nasıl, hangi hareketleri

Ama bu hiç açıklayıcı olmadı ki yani bikaç yıl spor mu yapmalıyım. Ama nasıl, hangi hareketleri

Bu videodaki ikinci hareketi yapiyorum haftada 4 en az
Sporu da senelerdir yapiyorum ama hani yasam stili olacak ki kalici olsun bazi seyler
Yani popom cikti bu sekilde, hicbir yol kisa ve kolay degildir, istikrarli olursan popon bile cikar yani yokken
Kolay bir yolu yok ama bu kolay aslinda pes etmedikten sonra, ben keyifle yapiyorum
sadece bu hareketi kaslarini hissedinceye kadar zorlarsan kalcan otomatik bir sekilde diklesir

Ben de 2 sene kadar plates yapmış biri olarak kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. Selülitlere de iyi geliyor.

Ben de 2 sene kadar plates yapmış biri olarak kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. Selülitlere de iyi geliyor.

E o zaman popomun sebebi bu hareket desene, ama birde sismedi, birkac sene sonra dönüp baktigimda popom büyümüstü, ne zaman büyüdü hic dikkat etmedim ne kadar zaman aldi bilmiyorum ama bu hareketleri bes yildir yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…