- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Ben kac gndur yazamadim biseyde yapabildigim yok nefret ediyorum yaa...
Bugun biraz spor yaptim mekik ve ev ici leslie tarzi yuruyus yaptm kendi capimda hic yoktan.iyidir su da icemedik bugun
Ben annemdeydim bugun biraz kacirdim normaldekine gore ama aksam saati yemedim oyuzden oda bisey napalm zugurt tesellisiYarina yine toparlarsin, ben de birkac gündür verimli degilim
hava öyle soguduki hicbirsey yapamaz hae geldim, elimden sadece mekik cekmek geliyor, ben yürüyüsle kendime geliyorum normalde grip oldum üzerine 0 in altina indi hava
Neyse olsun arada bir olur böyle seyler, birsey kaybetmis sayilmayiz
Aksam salata yaptim yedim, birkac dilim salan peynir koydum ekmegin üzerine o kadar
Ay dünyalari yemis gibi de sistim ama
HarikasınGünaydın arkadaşlar;
Herkese çok güzel bir gün olsun :) Bu sabah 1 saat erken kalktım. Gerçi yarım saatini kızım ağlama ile yedi ama onu uyutup 30 dk kadar plates yaptım. Limonlu su içtim.
Kahvaltı: 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 yumurta, 2 dilim ekmek, ufak bir parça tereyağı, domates salatalık.
Zamanında hazırlandım. 1 bardak şekersiz çayımı da içtim. Tempolu bir yürüyüşle işe zamanında geldim. Hem de kitap okudum yolda.
Bomba gibi bir güne hazırım :) Soğuk havalara inat bahar gibi bir gün diliyorum herkese :)
Neden olduğunu bilmiyorum ama enerjim tavan :) plates mi yoksa erken kalkmak mı tetikledi bu durumu bilemiyorum :)Harikasın
Bugün sabah Leslie yapacaktım ben de. DünLimonlu suyumu iciyorum su an, sonrasinda mekik cekecegim
Arabanin camindaki buzla savastim bu sabah, yürümüs mürüyüs yok
Su evde yapilan leslie tarzi seylere de bir isinamadim ya =(
Sporun bana da enerji verdiğini hissediyorumNeden olduğunu bilmiyorum ama enerjim tavan :) plates mi yoksa erken kalkmak mı tetikledi bu durumu bilemiyorum :)
Benim aradığım spormuş yaptıkça daha çok keyif alıyorumLimonlu suyumu iciyorum su an, sonrasinda mekik cekecegim
Arabanin camindaki buzla savastim bu sabah, yürümüs mürüyüs yok
Su evde yapilan leslie tarzi seylere de bir isinamadim ya =(
Bugün sabah Leslie yapacaktım ben de. DünMikan bi video paylaşmıştı. Ama sabahın saat 6 sında alt kata ses gider diye vazgeçtim. Apartman hayatı :)
Buzla savaşmak da senin kalori yakmanı sağlamıştır. Soğuk havada olmak bile etkiliyormuş. Vücut ısıyı yüksek tutmak için kalori harcarmış :)
Benim aradığım spormuş yaptıkça daha çok keyif alıyorum
Uff ya hiç anlamıyorum bu işlerdenAy 7 kilo senin köpegin olsun
Aslinda benim de vermem gereken birkac kilo var
Tartiya cikamiyorum moralim bozulmasin diye
ama iste o birkac kiloyu versem ne olacak diyorum daha zayif olmak simdilik önceligim degil o yüzden yiyom gari
Beim hayat felsefem bu konularda mutlu olmak, mutsuz diyetlerden hoslanmiyorum
Yemek yiyemedigim bir dünyada siska olmak beni mutlu edemez biliyorum, ki olsam da giyip giyip salinamayacagima göre
Beyim kiskaniyorHakli da benim de böylesine seksi bir karim olsa ben de kiskanirim
Söyle de birsey sikilasmayi denesen
Eskiden daha zayiftim ama birkac kilo alip onu sekillendirdim sporla
Bu konuda plates cok etkili, kas kütlen artsin yedigini de rahat yakarsin bu sayede de
Belli basli hareketlerim vardir ezberimde onlari yaparim, önceden düz popoluyken hic abartmiyorum popoya dolgu yapsam bu kadar büyürdü, yasla mi alakasi var bilmiyorum ama bu yastan sonra popo sahibi oldum
Cok basit hareketler var alsinda onlari da yapmani tavsiye ederim
Ip atlamak daha zor bir de, kardiyo degil mi bir yerde, en zorundan baslamissin sen cabuk bunalma ihtimalin olabilir
Uff ya hiç anlamıyorum bu işlerden
Şeyyyy düz popo dedin, sonra da doldu dedin, peki nasıl yaptınben de kilo alamıyorum. Biraz popom çıksa yeter sanki
Ama bu hiç açıklayıcı olmadı kiBen spora basladim alti senedir yapiyorum düzenli bir sekilde ikinci codugumu da dünyaya getirdikten sonra dogum kilolarimi sporla ya da emzirerek verdim bilemiyorum ama o ara popom dolgunlasti
Ben de anlamadim tam olarak sebebi ne ama yiyorum ben mesela diyet yapmam
E yedigim seyler spor yapip kaslarini gelistirdigim popo da gitmis olabilir, yani 26 yasindan sonra popom cikti diyebilirim önceden kalcam olmasina ragmen arkasi bostu
Popomdaki kaslari calistiracak hareketler yapiyorum ama squat falan degil
Bir sekilde oldu iste ben de almadim ama sekillendi hem yasla hem de yasma tarziyla galiba
Ama bu hiç açıklayıcı olmadı kiyani bikaç yıl spor mu yapmalıyım. Ama nasıl, hangi hareketleri
Ben de 2 sene kadar plates yapmış biri olarak kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. Selülitlere de iyi geliyor.Bu videodaki ikinci hareketi yapiyorum haftada 4 en az
Sporu da senelerdir yapiyorum ama hani yasam stili olacak ki kalici olsun bazi seyler
Yani popom cikti bu sekilde, hicbir yol kisa ve kolay degildir, istikrarli olursan popon bile cikar yani yokken
Kolay bir yolu yok ama bu kolay aslinda pes etmedikten sonra, ben keyifle yapiyorum
sadece bu hareketi kaslarini hissedinceye kadar zorlarsan kalcan otomatik bir sekilde diklesir
Ben de 2 sene kadar plates yapmış biri olarak kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. Selülitlere de iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?