- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
afiyet olsun canım olsun takılma :) tuzu biberi derlerDün pazara, sonra markete gideriz diye düşünmüştüm. Ama eşimle biraz atıştık. Bizim alışveriş işimiz yalan oldu. Ispanakla lahana da alacaktım
Alışveriş merkezinde de market kasasında çok kuyruk vardı.Bu akşam alıcam artık :)
Takılmıyorum canım ya. Birbirimize biraz trip atasımız varmış. Yoksa incir çekirdeği dolmaz bizim nedenlerimizde :)afiyet olsun canım olsun takılma :) tuzu biberi derlerbuigun alırsın
şanslısın sevdiğin insanlarla çalışıyorsun:)
oluyor böyle şeyler çok geçimsiz olmadifi sürece sorun yok mesela benim.annemle babam bizlere hayatı zindan etti , ablam ve ben şimdi beraber yaşıyoruz başımızın çaresine bı sekilde bakıyoruz siz çok geçimsiz değilsiniz inşallah :) çünkü en çok çocuklar etkileniyor ama öyle rutin ufak kavgalar herkeste oluyor :)) süper olmuş, inşallah daha da güzel kilolar vericrksin canım:) bende karatayla ilerlemeye karar verdim şimdilik çok da güzel gidiyor yılbaşına bakalım kaç olicam merak ediyorumSen neler yapıyorsun? A ArTeMis
Takılmıyorum canım ya. Birbirimize biraz trip atasımız varmış. Yoksa incir çekirdeği dolmaz bizim nedenlerimizde :)
Olan bizim alışveriş günümüze oldu. Ama akşam kızımla oynadım ve her hafta izlediğim dizimi seyrettim. Yine de güzel bir gün oldu.
Bugün bir gömlek denedim. Biraz bol bir kesimi vardı ama small bedeni tam oturdu üzerime. Mest oldum resmen. Çok mutluyum.
Yılbaşı kokteyli için tulum vardı vitrinde. Cesaret edip deneyemedim. Ama içinde kendimi hayal etmek bile güzeldi. :)
Çok çabuk evlendik bizde. Bugün tanışmamızın 3. yıldönümü :) 14 aylık da kızımız var. Ancak şimdiye kadar büyük kavga hiç olmadı. Çok şükür :) Kızımın bu tür olayların etkisi altında büyümesini hiç istemem.oluyor böyle şeyler çok geçimsiz olmadifi sürece sorun yok mesela benim.annemle babam bizlere hayatı zindan etti , ablam ve ben şimdi beraber yaşıyoruz başımızın çaresine bı sekilde bakıyoruz siz çok geçimsiz değilsiniz inşallah :) çünkü en çok çocuklar etkileniyor ama öyle rutin ufak kavgalar herkeste oluyor :)) süper olmuş, inşallah daha da güzel kilolar vericrksin canım:) bende karatayla ilerlemeye karar verdim şimdilik çok da güzel gidiyor yılbaşına bakalım kaç olicam merak ediyorum
Karatay diyeti ile ilgili bir kitap var bu yıl alacaklarımın içinde. Konu ile ilgili araştırma yapıcam. Sen nasıl ilerliyorsun canım? Diyetin hakkında bilgi verir misin?oluyor böyle şeyler çok geçimsiz olmadifi sürece sorun yok mesela benim.annemle babam bizlere hayatı zindan etti , ablam ve ben şimdi beraber yaşıyoruz başımızın çaresine bı sekilde bakıyoruz siz çok geçimsiz değilsiniz inşallah :) çünkü en çok çocuklar etkileniyor ama öyle rutin ufak kavgalar herkeste oluyor :)) süper olmuş, inşallah daha da güzel kilolar vericrksin canım:) bende karatayla ilerlemeye karar verdim şimdilik çok da güzel gidiyor yılbaşına bakalım kaç olicam merak ediyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bir ömür saadet mutluluk versin canimm. kızına da uzun ömürler versin RabbimÇok çabuk evlendik bizde. Bugün tanışmamızın 3. yıldönümü :) 14 aylık da kızımız var. Ancak şimdiye kadar büyük kavga hiç olmadı. Çok şükür :) Kızımın bu tür olayların etkisi altında büyümesini hiç istemem.
İnsan ebeveynlerinden yana şanslı olamıyor bazen canım.Ama çok şükür ablanla birbirinize destek oluyorsunuz siz de :) Umarım karşınıza güzel kapılar açılır, çok mutlu olursunuz :)
2 öğün besleniyorum canım aynı zamanda if(aralıklı oruç ) yapıyorum. Karatay kitabını alabilirsin ben internetten PDF indirip okumuştum çok güzel tarifler ve öneriler var. ben de 2 öğünde sabahlari 1 yumrta 1 dilim peynir 1 fincan çay şekersiz , 3 ceviz bazen de bir avuç leblebi yiyorum varsa yeşillik de ekle bu beni tok tutuyor saatlerce. meyve de sabah olmak şartıyla elma armut ayva gibi yiyebilirsin. sonra aradan 4-5 saat geçiyor, hatta benim bazen 6 saati buluyor ikinci öğünü yapıyorum. çorba salata et yemeği olabilir , sebze yoğurt salata çorba olabilir doyana kadar yemek serbest mesela ben dün türlü yaptım içinde patlıcan kapya biber soğan tavuk nohut ile 2 tabak ondan ve 1 kase de yoğurt yedim çok tok tuttu . Karatayda 1 kibrit kutusu vs gibi ölçüler yok doyana kadar yiyorsunKaratay diyeti ile ilgili bir kitap var bu yıl alacaklarımın içinde. Konu ile ilgili araştırma yapıcam. Sen nasıl ilerliyorsun canım? Diyetin hakkında bilgi verir misin?
Ben teşekkür ederim canım. :)Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bir ömür saadet mutluluk versin canimm. kızına da uzun ömürler versin Rabbim ♥♥ evet kardeşlerimden yana çok şükür ki ben razıyım Allah da onlardan razı olsun şuan okuyorum sayelerinde her türlü desteği gördüm , annem de sağolsun oda çok destek oluyor :) Allah razı olsun güzel duaların için aminn♥♥
Öğünlerinin zamanlaması da önemli. Ben sabah 7.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Akşam 18.30 akşam yemeği. Arada baya uzun zamanlı bir açlık durumu oluşur. Ama yine de araştırıcam. Belki benim düzenime uygun bişeyler bulabilirm.2 öğün besleniyorum canım aynı zamanda if(aralıklı oruç ) yapıyorum. Karatay kitabını alabilirsin ben internetten PDF indirip okumuştum çok güzel tarifler ve öneriler var. ben de 2 öğünde sabahlari 1 yumrta 1 dilim peynir 1 fincan çay şekersiz , 3 ceviz bazen de bir avuç leblebi yiyorum varsa yeşillik de ekle bu beni tok tutuyor saatlerce. meyve de sabah olmak şartıyla elma armut ayva gibi yiyebilirsin. sonra aradan 4-5 saat geçiyor, hatta benim bazen 6 saati buluyor ikinci öğünü yapıyorum. çorba salata et yemeği olabilir , sebze yoğurt salata çorba olabilir doyana kadar yemek serbest mesela ben dün türlü yaptım içinde patlıcan kapya biber soğan tavuk nohut ile 2 tabak ondan ve 1 kase de yoğurt yedim çok tok tuttu . Karatayda 1 kibrit kutusu vs gibi ölçüler yok doyana kadar yiyorsun
arada ayran icebilirsin veya seningibi çok süre olanalrda 3 öğün de yiyebiliyor, evden yanına da koyabilirsin . beyaz leblebi 1 avuç kuruyemiş ayran 2 de kuru kayısı yesen seni akşama rahat çıkarırÖğünlerinin zamanlaması da önemli. Ben sabah 7.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Akşam 18.30 akşam yemeği. Arada baya uzun zamanlı bir açlık durumu oluşur. Ama yine de araştırıcam. Belki benim düzenime uygun bişeyler bulabilirm.
Evet canım. Hem işyerindeki kötü yemeklere maruz kalmam.arada ayran icebilirsin veya seningibi çok süre olanalrda 3 öğün de yiyebiliyor, evden yanına da koyabilirsin . beyaz leblebi 1 avuç kuruyemiş ayran 2 de kuru kayısı yesen seni akşama rahat çıkarır
o zaman öyle yap kuruyemisolarak badem al bence çünkü hem sağlıklı hem de yağ yakimina yardımcı tabi çiğ olması gerekEvet canım. Hem işyerindeki kötü yemeklere maruz kalmam.
Çok severim çiğ bademi :) Anlaştık :)o zaman öyle yap kuruyemisolarak badem al bence çünkü hem sağlıklı hem de yağ yakimina yardımcı tabi çiğ olması gerek
harikasinnn30 dk Leslie yapıldı bugün de ✔
Önce mil 1 ve mil 2yi yapıyordum 15+15 30 dk.harikasinnn♥♥
hangi videosunu yapıyorsun leslienin?
Aa 1 ay önce falan bende yapiyorudm bunu etkili cidden dur bugün de yapimÖnce mil 1 ve mil 2yi yapıyordum 15+15 30 dk.
2 gündür 30 minute boosted fitness Walk yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?