Fit Kertenkeleler ✨

afiyet olsun canım olsun takılma :) tuzu biberi derler buigun alırsın
şanslısın sevdiğin insanlarla çalışıyorsun:)

afiyet olsun canım olsun takılma :) tuzu biberi derler buigun alırsın
şanslısın sevdiğin insanlarla çalışıyorsun:)
Takılmıyorum canım ya. Birbirimize biraz trip atasımız varmış. Yoksa incir çekirdeği dolmaz bizim nedenlerimizde :)
Olan bizim alışveriş günümüze oldu. Ama akşam kızımla oynadım ve her hafta izlediğim dizimi seyrettim. Yine de güzel bir gün oldu.

Bugün bir gömlek denedim. Biraz bol bir kesimi vardı ama small bedeni tam oturdu üzerime. Mest oldum resmen. Çok mutluyum.
Yılbaşı kokteyli için tulum vardı vitrinde. Cesaret edip deneyemedim. Ama içinde kendimi hayal etmek bile güzeldi. :)

oluyor böyle şeyler çok geçimsiz olmadifi sürece sorun yok mesela benim.annemle babam bizlere hayatı zindan etti , ablam ve ben şimdi beraber yaşıyoruz başımızın çaresine bı sekilde bakıyoruz siz çok geçimsiz değilsiniz inşallah :) çünkü en çok çocuklar etkileniyor ama öyle rutin ufak kavgalar herkeste oluyor :)) süper olmuş, inşallah daha da güzel kilolar vericrksin canım:) bende karatayla ilerlemeye karar verdim şimdilik çok da güzel gidiyor yılbaşına bakalım kaç olicam merak ediyorum

Çok çabuk evlendik bizde. Bugün tanışmamızın 3. yıldönümü :) 14 aylık da kızımız var. Ancak şimdiye kadar büyük kavga hiç olmadı. Çok şükür :) Kızımın bu tür olayların etkisi altında büyümesini hiç istemem.

İnsan ebeveynlerinden yana şanslı olamıyor bazen canım.Ama çok şükür ablanla birbirinize destek oluyorsunuz siz de :) Umarım karşınıza güzel kapılar açılır, çok mutlu olursunuz :)

Karatay diyeti ile ilgili bir kitap var bu yıl alacaklarımın içinde. Konu ile ilgili araştırma yapıcam. Sen nasıl ilerliyorsun canım? Diyetin hakkında bilgi verir misin?

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bir ömür saadet mutluluk versin canimm. kızına da uzun ömürler versin Rabbim evet kardeşlerimden yana çok şükür ki ben razıyım Allah da onlardan razı olsun şuan okuyorum sayelerinde her türlü desteği gördüm , annem de sağolsun oda çok destek oluyor :) Allah razı olsun güzel duaların için aminn

Karatay diyeti ile ilgili bir kitap var bu yıl alacaklarımın içinde. Konu ile ilgili araştırma yapıcam. Sen nasıl ilerliyorsun canım? Diyetin hakkında bilgi verir misin?
2 öğün besleniyorum canım aynı zamanda if(aralıklı oruç ) yapıyorum. Karatay kitabını alabilirsin ben internetten PDF indirip okumuştum çok güzel tarifler ve öneriler var. ben de 2 öğünde sabahlari 1 yumrta 1 dilim peynir 1 fincan çay şekersiz , 3 ceviz bazen de bir avuç leblebi yiyorum varsa yeşillik de ekle bu beni tok tutuyor saatlerce. meyve de sabah olmak şartıyla elma armut ayva gibi yiyebilirsin. sonra aradan 4-5 saat geçiyor, hatta benim bazen 6 saati buluyor ikinci öğünü yapıyorum. çorba salata et yemeği olabilir , sebze yoğurt salata çorba olabilir doyana kadar yemek serbest mesela ben dün türlü yaptım içinde patlıcan kapya biber soğan tavuk nohut ile 2 tabak ondan ve 1 kase de yoğurt yedim çok tok tuttu . Karatayda 1 kibrit kutusu vs gibi ölçüler yok doyana kadar yiyorsun

Ben teşekkür ederim canım. :)

Öğünlerinin zamanlaması da önemli. Ben sabah 7.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Akşam 18.30 akşam yemeği. Arada baya uzun zamanlı bir açlık durumu oluşur. Ama yine de araştırıcam. Belki benim düzenime uygun bişeyler bulabilirm.

arada ayran icebilirsin veya seningibi çok süre olanalrda 3 öğün de yiyebiliyor, evden yanına da koyabilirsin . beyaz leblebi 1 avuç kuruyemiş ayran 2 de kuru kayısı yesen seni akşama rahat çıkarır

arada ayran icebilirsin veya seningibi çok süre olanalrda 3 öğün de yiyebiliyor, evden yanına da koyabilirsin . beyaz leblebi 1 avuç kuruyemiş ayran 2 de kuru kayısı yesen seni akşama rahat çıkarır
Evet canım. Hem işyerindeki kötü yemeklere maruz kalmam.

Mekigimi cektim, disarisi eksi 2 dereceydi bugün yine yürüyüs yapamadim
Hala da evde yapilan hareketlere bakamadim elim gitmedi
Ay bu havalar bana yaramadi, eve tikildim galiba

Ben kac gndur yazamadim biseyde yapabildigim yok nefret ediyorum yaa...

Bugun biraz spor yaptim mekik ve ev ici leslie tarzi yuruyus yaptm kendi capimda hic yoktan.iyidir su da icemedik bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…