Fit Kertenkeleler ✨

Sadece 2 yumurta minyiyorsun

Yanina baya birsey yiyorum
Esim vardiyali calisiyor o sabahlari evde olunca baya güzel kahvalti yapiyorum ama ylanizken pek yapasim gelmiyor birsey
Yine de mesela iki yumurta kiriyorum, yanina avakado, peynir, zeytin, ekmek, nutella yerim
Ama kahvaltida hep anyi seyleri yemiyoruz söyle ki
Bugün mesela azgi ama agirdi firinda böyle kücük tuzlu ekmekler var uzun baget gibi ama kücük, dört tane ondan yanina da peynir ama firinda pisiyor eriyor taze ekmege sürüp yiyoruz
Yanina avakado, tatli biber, sucuk falan yedik
Mevsimine göre de cok degisiyor menüm, kuskonmaz mevsimi yarim kilo yesil kuskonmazi tereyaginda kizartirim
Meyve tabagi da yaparim sabahlari esim üm gün is yerinde dogru düzgün yiyemiyor diye maruluna kadar kahvaltiya koydugum olur
Cilek mevsiminde yulafli muzlu sütlü cilek yaparim kahvaltiya
Kumru yaparim, crep yaparim, hazir yufkam varsa börek yaparim yanina da kahvaltiliklar olur zaten taze sebze meyveyle
Bircok menüm var alinda bu aksam yemekleri icin de gecerli, yemek yemeyi sevince cesit cesit seyler yapiyor insan
Demistim bogazima düskünüm diye, restoranda beyendigim birsey varsa gelir evde yaparim
dün mesela kendi sosuyla noodle yaptim, yanina da brokoli hasladim
Cinlilerin noodlenden bir farki yoktu karisik baharatli sosu gecen markette buldum arada yapiyorum
Gibi gibi
Diyettekiler kusura bakmayin

Afiyet olsun canım diyetteysen kilo vermekte amacın bence uygun değil çünkü Nutella basenden kalçada yağ yaparmış şeker ya , bir de aşırı zararlı onuda evde yapabilirsin bence hatta fıstık ezmesi ile kakao karıştırıp balla yiyebilirsin :) bende ekmeği kesme kararı aldım :)

Ya ben de söyle canim cekince yiyorum, yasaklarsam cnaim cok cekecek belki de
Iki üc haftadir yemiyorum midem almiyor mesela
Masaya koyarim ama, zamanla insanin istegi kalmiyor
Fistik ezmesi de aldim evde yapmadim, zaten marmelatlarim da var
Canim cekerse birini yiyorum ama bu aralar tatlidan uzagim
Ekmek olarak da sandvic ya da peynirle yedigim ekmek haric kara bugdayli ekmek yiyorum
Unsuz ekmek, ici hep cekirdek eksi kokuyor
Zaten cok yiyemiyor insan bir dilim bile fazla geliyor sabahlari ama üzerine birseyler sürüyorum gidiyor
Aksam yemeklerinde zaten ekmek yemiyorum
Ben yasaklamadan besleniyorum, yani ekmek yiyip yemedigimi hic düsünmemistim, pratikte cok az yiyormusum simdi yazinca gördüm

Evet genel bakıldığında gayet iyi canım , bu şekilde gitmen düzen oturrman çok iyi.
Yok canım üst beden aynı ama bacaklar daha kalın ondan :) diyodum ya benim omuzlar geniş bel ince aha aynı böyle ,

Eklentiler

• images (16).webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 42

Ya sekerden uzak durmak evet cok güzel ama iki cocukla öyle tükeniyorum ki onlar büyümeden kendimi bu konuda zorlamak istemiyorum, bir ara denemistim ama bir zamandan sonra istesen de yiyemiyorsun, cikolata zorla isirttiriyordu esim tükürüyordum tadi cok kötü geliyordu
Ama dedigim gibi dengeli devam etmek istiyorum mutsuz olmadan
Platesle o istedigin vucut kesinlikle gelecek, ay hepimiz cok seksi olacagiz desene
Ben yine dondurma yerken seksilik sezonuna girecegim ama

Canim senin bence gayet iyi ben kilo fazlam olduğu için gitmesi için yapıyorum , mesela vs mankleri 178 boy 53 kilo fazla zayiflar ama bence kim ne derse desin 170 boya 63kg fazla , ideali 57 tabi bu spor geçmişi veya düzenli sporu olmayan kişiler için geçerli yağ oranı açısından. Omyuzden ben önce kilo.fazlami vermek istiyorum sonra bende senin gibi arada yiyip spor falan yaparım sen gayet iyisin :) evet hepimiz fit olicaz seksi seksi olsun olsun sporun sağlam sen dondurma yerken de seksi olursun

Ya ben zaten bu boyumla balik etliyim, su an da baliketliyim esim ne kadar zayif derse desim ben kendi popomu görebiliyorum
Ha balik etli olmak da seksi scatlet johanson var ya ona benziyorum etli etli
Senin 170 boya 63 se bilemiyorum aslinda gayet iyi görünüyorsundur
Yag kas orani tabi önemli, ama platesle kaslarini sekillendirirsen cok daha güzel gözükürsün
Ay dayanamiycim fotograf at bana

aypare ackerman topigi bı konularla meşgul ettiğinizi sanmam bundan da kimse rahatsızlık duymazdi
Yine de hayırlı olsun ama konu sağlıklı yaşama taşı istersen ordan daha çok katılım.olur :)
Ross ablam haklısın ama K Kendinisevenbirii fikri benim suçum yok
Bilerek buraya açtım ya
Atiylrum özelden olurmu

Akşam yemeğini bu saatte mi yedin saol canım
Bı kase yoğurda pulbiber ve limon karıştırıp yedim, yatmadan yarım saat önce kdr yenmesi lazımmış.

Hayir oldu biraz normalde en agir yemekleri 2 ile bes arasi yerim
Ama gece de yerim yani canim cekince yerim ama oturup aksam yemegi gibi agir olmaz
Ac kalmiyorum uyku harici yani Iki cocukla yemiyim de ne yapayim
Tamam onu cok duymustum ben daha denemedim
Ben de bebek ispanak yapraklarini yogurla karistirip yedim cig haliyle yemegin yanina
Taze alinca ispanagi yogurtla bu sekilde yiyorum lezzetli oluyor
Pulbiberi de kahvaltida avakadonun üzerine boca ediyorum, metabolizmayi calistiriyor diye hem de lezzetli
ama o dedigin kür de aklimda olsun, detoks niyetine yaparim

Aynen ye tabi 2 çocukla hakkın afiyet şifa olsun ıspanak olduğunda aklımda bulunsun bende öyle deneyim bi yoğurdu zaten her türlü severim.simdi de bu kürü deneyelim dedim bakalım ise yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…