Fit Kertenkeleler ✨

Aynen ye tabi 2 çocukla hakkın afiyet şifa olsun ıspanak olduğunda aklımda bulunsun bende öyle deneyim bi yoğurdu zaten her türlü severim.simdi de bu kürü deneyelim dedim bakalım ise yarayacak mı

Ise yararsa yazarsin
Ispanak tazeyken cig halini az biraz yogurtla karisirinca beni cok doyuruyor
Bir dene bakalim sevecek misin
Tek sorun taze ispanak gidip almak, hemen eriyor alinca da
Kahvaltida bile yerim bazen canim cekince, evde varsa
Saglikli olmasini gectim baya doyurucu da geliyor bana
Yemegin yanina ekmek gibi resmen

Bende kurumu yiyecegim simdi kizlar iyigeceler ... normal yemekleri yedim hep ama ya ev hanimi olunca cok zor yememek ben kendimi mi.kandiriyorum blmiyorum

Esim guzel yemek yer ve de metabolizmasi iyi kilo almiyor isi de agir ... e ben smdi ona guzel guzel corbasindan pilav makarnasna tatlisina herseyini yapip kendjm yemeden duramiyorumki ... benmde 3 yasnda kizim var oyle ayri ayri yemek yapmaya vaktmde yok ayrica 1 kisilikte yemek yapamamki ... tamam bogazimi.tutamiyorum okeyde bunlar da bi etken benjm icin ...
Kis geldi artk disarisi da cockla yalan olur bana yuruyus su bu
Boyum kisa ve gobegim var hemde baya baya kisa boya 60 kiloyum 55 olmaliyim en az

eger esin hava kararmadan geliyorsa mümkün olursa yürüyüsle basla, siki giyin birsey olmaz, ben genelde 5 derecenin altina inince hava sicakligi cikmiyorum ama 5 derce ve üzeriyse güzel giyinerek yürüyüsünü yapabilirsin
Sen de ye ama porsiyonunu kücült
Bence spora yavastan basla ev icinde plates yap hic yoktan kas kütlen artsin daha kolay yag yakarsin
En basidinden yürüyüsle basla, ben de öyle yaptim

Ben firsatm olsa yuruyus benim icin hic sorun degil cok severimmm hele hele cocugu birakabilme sansim olsa malesef esim 8 8 bucukta geliyor eve ... 6 da hava karariyo ama kararmasi bisey degl yemek hazirla kaldir 9 u geciyo saat o saatten sonra nereye cikayim yemegi gelnce hazirlim esime desem ona yazik ogle yedgi yemekle duruyo olacak ... porsiyonla rimi kuculteym en iyisi bide mekik ve ip atlama baslayacagm hic yoktan iyidir bende tiroit yavasligi var oda kilo tutuyo hafif pko var oda gobek bolgesi yaglanma yapan bisey herbiRiyle isim zorlasiyo zayiflamak cok zor iste bana bacaklarm ince tek skntim gobek

Kizin krese baslama yasinda, ne zaman vermeyi düsünüyorsun, imkanin varsa verirsen senin icin iyi olur cocuk icin de ortam olur
Evde yapmaya calis o zaman esin gec geliyorsa
Ya da esin gelmeden tabagini hazirla öyle cik, ben cogu zaman böyle yapiyorum, tek engelim asiri soguklar ve kararan hava
Ama havanin kararmasi engel degilse senin icin esine sofrayi hazirlayip cikabilirsin, ya da evde o ara calicabilirsin cocugu esine verip
Bir yolunu bulursun yani yeter ki iste, evde yapilan hareketleri arastir istersen

Kres icin suanda 3.yas kucuk geregi yok diye dusunuyorum nasip olursa durumlarda uyarsa seneye veririj ise gitmiyorum sirf onu buyutmek icin.isten ayrildim dogmdan sonra.

Evde kizim bana engel olmaz evdeki harwketleri yapabilirim en uygunu bu seklde olur bana ... tabagni hazirlayip cikmamdan esimde hosnut olmaz bi aksam vakti oturup yemek cay fasli sohbetmz oluyor cnku hemde saat olarak hosnut olmaz o saatte cikmamdan tek basima ..

Gobek icin harwketleri arastiriyim ben sagol usenmeden uzun uzun yaziyosun bu saatte ilgine tsk ederm

Ne demek ayni yollardan gectik biz de benim de ikinci cocugum üc yasina girecek
Hava kararinca evet cikmak sorun olur ama haftasonlarinin 40 dakikasinda bile yürüysne sana cok iyi gelir
Esin de sen mutlu oldukca bence o da mutlu olur
Benim esim benim spor yapmama alisti, spor vaktim gelmisse tabagini hazirlayip cikiyorum, dönünce beraber birseyler iciyoruz, aksam yemegi icin esimi beklemiyorum erken acikiyorum, beraber yemiyoruz, ama evdeysem yine de sofraya oturuyorum
Haftasonlarini iyi degerlendir, haftaici de leslieler var ben yapmadim ama fena degil galiba
Onlar da iyi gelecektir
Aniden birseyler degissmez, bugün on dakikayla baslarsin yarim 30 dakika olur
Sadece iste ve yapabilecegine inan
Anne olmak cok büyük fedakarliklar gerektiriyor, kendimize de bakmamiz lazim gencken
En iyi yatirim da spor, göbek cevresinde yaglaniyorsan zaten sagliksiz, elinden geldigince karbonhidrat miktarini azaltabilirsin yine de

Insallah canim sagolasin ...

Menüden hiç bahsetmiyim ama bugün 40 dk yürüyüş 15 dk leslie yaptım

Ayy ne güzel
Disarisi iki derece su an, ciksam nefesim donacak
Sabah buzlanma vardi
Ahh ah bahari bekleyecegim bu gidiste
Ben de mekigimi cektim o cepte
Bir de evi temizledim kardiyodan hallice
Ama yürümek gibisi yok

Aksama ne pisirecegim bilmiyorum
Dün alisveris bile yapmak istemedik, dogal olarak elimizde taze ürünümüz pek yok
Oy anam oy
Yildim, bugün bana tatil olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…