- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Basin saolsunDedem vefat ettiği için cumaya kadar bende yokum cumadan sonra devam edicem inşallah
Bende bugün herseye bastan basliyorum cnm. If diyetine baslayacagim tekrar. Diger türlü kilo veremiyorum onu farkettim.Günaydın kızlar yeni bir benle birlikteyiz. Sabah harika bir kahvaltı ettim.
2 yumurta
Peynir
Salatalık
şimdi filtre kahve içiyorum sabah 73.0 çıktım ve 74leri görmeden bir dur diyorum kendime
Ben if + keto yaptığımda 2 haftada 3 kilo vermiştim. Ve 78den 75lere inmiştim. Ve geri almıyorsunBende bugün herseye bastan basliyorum cnm. If diyetine baslayacagim tekrar. Diger türlü kilo veremiyorum onu farkettim.
Dedem vefat ettiği için cumaya kadar bende yokum cumadan sonra devam edicem inşallah
Güne 69.8 le başladım
İkici hedef 64,8 hadi bismillah
Harikasın allahım bana da 6lı rakamları nasip etsin aminGüne 69.8 le başladım
İkici hedef 64,8 hadi bismillah
Evet cabuk kilo verdiriyor kalici oluyor. Bende yapmistim 1.5 ayda 12 kilo verdim ama biraz abartili yedim sonrasinda malesef aldim.Ben if + keto yaptığımda 2 haftada 3 kilo vermiştim. Ve 78den 75lere inmiştim. Ve geri almıyorsun
Günaydin canimmmGünaydın
Biz servisçe basladiydik iyi de gidiyorduk ama pandemi bizim diyeti de vurduSelam kızlarbiz bu gün akşam yemeğiyle burda bi arkadaşla apaya başlıyoruz . Bu sefer tamamlamak nasip olur inşallah
Ben de öyleyimYalniz deneyimlemedigim bi diyet kalmamis galiba. Kim ne yazarsa bende yapmistim diyorum. Ama kiloma bakarsaniz bunlari inkar ediyor
Firsat bulursam bende bir göz atayim.Ben de öyleyimyemek bağımlılığı kitabında yoyo diyeti diyor bunlara. beynin seretonin ve dopamin ihtiyacını karşılamadığın sürece yoyo gibi diyetler arasında gelir gidersiniz diyor özetle. Ama tabii kitap 300-400 sayfa falan bi okumak lazım
Yalniz apa diyeti tam anlamiyla yapildigi zaman gercekten cok güzel kilo verdiriyor. Sagliga olan katkilari da cabasi. Bizim 50 yasina yakin olan bir ablamiz yapmisti servisten. Kadin inanki minicik kaldi. Gözlerimin önünde günden güne erimesine sahit oldumSelam kızlarbiz bu gün akşam yemeğiyle burda bi arkadaşla apaya başlıyoruz . Bu sefer tamamlamak nasip olur inşallah
Hem istediklerini belli ölcüde yeyip hemde kilo vermissin ne mutlu sana.Allah razı olsun kızlar
inşaAllah hepimiz hedefledigimiz kilolara ineriz
Diyet yaparken çok fazla kasmaya gerek yok, menü paylaşırken söylemedim ama ben akşamları çayın yanında çekirdek çikolata yiyorum, dengeli tabi.
Mesela geçenlerde irmik helvası yapmıştım.
Dün akşam da baklava yedim küçük bir dilim
inşaAllah herkes istediği rakami görür bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?