O kişiden kişiye değişiyor maalesef. Bir çoğumuzda insülin direnci olduğu için 1 lokma uyuyan devi uyandırıyor. Sonra bakmışsın tepsi bitmiş. Sonra diyet bozuldu neyse sonra bi ara geri dönerim diyete diyorsun ipin ucu kaçıyor. Sana yetiyormuş 1 lokma ne güzelAllah razı olsun kızlar
inşaAllah hepimiz hedefledigimiz kilolara ineriz
Diyet yaparken çok fazla kasmaya gerek yok, menü paylaşırken söylemedim ama ben akşamları çayın yanında çekirdek çikolata yiyorum, dengeli tabi.
Mesela geçenlerde irmik helvası yapmıştım.
Dün akşam da baklava yedim küçük bir dilim
inşaAllah herkes istediği rakami görür bir an önce
Ben kismaktan yana olmadım hiç, herşeyi ye kararında ye,Hem istediklerini belli ölcüde yeyip hemde kilo vermissin ne mutlu sana.
YettiriyorumO kişiden kişiye değişiyor maalesef. Bir çoğumuzda insülin direnci olduğu için 1 lokma uyuyan devi uyandırıyor. Sonra bakmışsın tepsi bitmiş. Sonra diyet bozuldu neyse sonra bi ara geri dönerim diyete diyorsun ipin ucu kaçıyor. Sana yetiyormuş 1 lokma ne güzel
Ne gazli icecek ne alkol asla icemiyorum cok cok nadir yarim bardak kola icmisligim vardir onda bile cok rahatsiz oldum. Bu da bi sanstir belki benim icin.Ben kismaktan yana olmadım hiç, herşeyi ye kararında ye,
Ekmek bazen tüketiyorum,. Benim için en büyük şey gazlı içeceği kesmek oldu,çünkü asiri iciyodum..
İstersek başarırız
Surekli DIYET yaptigimiz icin veremiyoruz :)))Yalniz deneyimlemedigim bi diyet kalmamis galiba. Kim ne yazarsa bende yapmistim diyorum. Ama kiloma bakarsaniz bunlari inkar ediyor
Ya kendimizi tutmamız gerek işte. Bir iki yıl aynı kiloda kalsak bi daha almıyoruz zaten. İnşallah bu kez hedefim o. Geçen hafta 71lerdeydim bak şimdi 73.0 gördüm. Durmasam daha da gider. Hayır korumam gerek 71leri. Emeklerime yazık edememEvet cabuk kilo verdiriyor kalici oluyor. Bende yapmistim 1.5 ayda 12 kilo verdim ama biraz abartili yedim sonrasinda malesef aldim.
Ayy bana bunlarla gelin. Bende hiç bir zaman hem tadımlık yiyeyim hem de kilo vereyim olmadı. Vücudum azcık bozukAllah razı olsun kızlar
inşaAllah hepimiz hedefledigimiz kilolara ineriz
Diyet yaparken çok fazla kasmaya gerek yok, menü paylaşırken söylemedim ama ben akşamları çayın yanında çekirdek çikolata yiyorum, dengeli tabi.
Mesela geçenlerde irmik helvası yapmıştım.
Dün akşam da baklava yedim küçük bir dilim
inşaAllah herkes istediği rakami görür bir an önce
Bazen o kdr sıkılıyorumki birakayim gitsin diyorum. Sonra da yok diyorum ya 100 kilo ile ilerleyen yasantim cok daha zorlu olacak biran önce cözüm bulmaliyim.Surekli DIYET yaptigimiz icin veremiyoruz :)))
Aa bennO kişiden kişiye değişiyor maalesef. Bir çoğumuzda insülin direnci olduğu için 1 lokma uyuyan devi uyandırıyor. Sonra bakmışsın tepsi bitmiş. Sonra diyet bozuldu neyse sonra bi ara geri dönerim diyete diyorsun ipin ucu kaçıyor. Sana yetiyormuş 1 lokma ne güzel
Birakinca sıkıntin gecmiycek ki canim, aklinin bi kösesi hep kiloda olucak en iyisi ver kurtul :)Bazen o kdr sıkılıyorumki birakayim gitsin diyorum. Sonra da yok diyorum ya 100 kilo ile ilerleyen yasantim cok daha zorlu olacak biran önce cözüm bulmaliyim.
Teessüf ediyorum sana mumu
Oyyy yerim seni ya, herkesin yeri ayri be kuzum senin ki de apayriBirine bilezik takarım gider başkasına takar, birine şarkı armağan ederim gider başkasına gönderir
Bilemiyorum ben akrebim biliyorsun kıskançlık yaradılışımda varOyyy yerim seni ya, herkesin yeri ayri be kuzum senin ki de apayri
Evet kesinlikle haklisin insallah vericem.Birakinca sıkıntin gecmiycek ki canim, aklinin bi kösesi hep kiloda olucak en iyisi ver kurtul :)
Selam kızlarbiz bu gün akşam yemeğiyle burda bi arkadaşla apaya başlıyoruz . Bu sefer tamamlamak nasip olur inşallah
Hayirli pazarlar kizlar, ben de yada tartimda bi tuhaflik var sonumuz hayrolsun bakalim, tartiya sinirlenip tekme attim sivri tarafi fanyasa gelip deldi cok moralim bozukönüne cöp kovasini koydum simdilik esimin haberi yok ben diyetisyene basliyorum ptesi listem gelir heralde 2 ögünlük umarim yine cuvallamam
Keşke birakmak çözüm olsa :)) birakinca misliyle geri geliyor cnmBazen o kdr sıkılıyorumki birakayim gitsin diyorum. Sonra da yok diyorum ya 100 kilo ile ilerleyen yasantim cok daha zorlu olacak biran önce cözüm bulmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?