- 1 Nisan 2020
- 316
- 360
- 103
- 41
- Konu Sahibi Leblebi112
İyi geceler.6.35 km(8294 adım) yürüyüş yaptım.Ayağım su topluyor.Rahat ayakkabı olmasına rağmen.Ayakkabının içinde devleşiyor ayak.Selamlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.İyiyim şükür.Siz nasılsınız?Ben çok hareketli olamasamda günlük 6000 adım altına düşmemeye çalışıyorum.7000 adım (5.5km) adım attım.SelamlarGünaydın siz yazmayınca bende yazmamıştım umarim her sey yolundadır.bende son uc dort gundur günlük 40 dk ya da 1 saat eliptik yapmaya başladım.
Teşekkür ederim bende iyiyimTeşekkür ederim.İyiyim şükür.Siz nasılsınız?Ben çok hareketli olamasamda günlük 6000 adım altına düşmemeye çalışıyorum.7000 adım (5.5km) adım attım.Selamlar![]()
Çok geçmiş olsun.Tez zamanda toparlanınca acısını çıkarırsınızIyi geceler, gunduz belim çok ağrıdığı için spor yapamadim, zaten sonrada misafirim geldi spor iptal oldu![]()
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.Bende 2 gündür yürüyüş yapmamıştım.Bugün 8088 aldım yürüyüş yaptım.İyi geceler,maşallah çok iyi gidiyorsunuz, ben bu ara hastalık nedeniyle çok ara verdim. Hem kendim hemde çocuk hastaydı toparlanmaya çalışıyoruz. İnşallah spor yapacak gücü kendimde bulurum
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Bende pazar gününden sonra yürüyemedim tembellikten.Pazartesinden itibaren silkelenip , iyileşip başlayalım inşallah.Fit insanları gördükçe kıskanıyorum vallaTeşekkür ederim,çok zor geçti bu kez o yüzden sadece yattım diyebilirim. Nefes almakta zorlanıyorum o yüzden spor biraz zor şimdilik. Yapabilirsem ilerleyen zamanlarda yazarim insallahAcil şifalar dilerim en tez zamanda.Bende bir tembellestim.Yürüyüş felan yapamadım Pazar gününden itibaren.Kendime sözüm var pazar