Fotoğraflarla hedefime ilerlerken:))

Yalnız başlığı yanlış yere açmışsınız, bu sonuçları başarı öyküleri kısmında paylaşmanız lazım :)
Tekrar tebrikler, ayrıca eğer vücudunuz besin istiyorsa yiyin. Kaslanıyor, inceliyorsunuz. Enerji açığınız var. Paketli gıdalardan, tatlılardan uzak durdukça dilediğinizi yiyebilirsiniz. Hatta Motivasyon başlığında paylaştığım protein ağırlıklı diyeti size de tavsiye ederim ama Fitness Blender size muhakkak bir diyet listesi de paylaşmıştır, uyguluyorsunuzdur.

Hadi ya
Aslında benim hedefime daha var 36 beden olana kadar hedefime ulaşmış saymıyorum kendimi, kilo olarak değil beden olarak baz alıyorum artık
Diyet listenizi okudum... Benim tek sıkıntım tatlı krizlerine çok giriyor olmam hamur işini de seviyorum maalesef, yalnız Ramazan taktikleri aklımda onları uygulıcam Allah izin verirse
FB beslenme listesi göremedim, round 5 satın aldım mailime geldi ama bilmiyorum belki de vardır hiç dikkat etmedim açıkçası

Bişey sorucam siz şuan hangi programı yapıyorsunuz merak ettim:)

Spordan sonra Bi tane Türk kahvesi içtim 3 lt su akşama çorba içicem inşallah
Ve kocişimi kandırıırsam da yürüyüşe çıkmayı istiyorum:)

O zaman yola devam, ama şu anki sonuç bile gayet hoş bir başarı hikayesi olmuş bence.

Tatlı krizi diye bir şey yok aslında, ben onu şeker bağımlılığı diye yorumluyorum. Şeker, tüketildikçe beynimizde belli bölgelere uyarı yapıyor ve bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor. Hatta okuduğum bir makaleye göre şekerin beyinde uyardığı zevk merkezleri ile uyuşturucunun uyardığı noktalar birbirinin aynısı. Bir çeşit uyuşturucu yani şeker.

http://www.bodytr.com/2015/01/seker-nasil-beyni-ele-gecirip-bagimlilik-yaratiyor.html

Craving denen aşermeleri yaşıyorsanız, 21 gün boyunca bir meydan okuma yapmanız gerekiyor kendinize. 21 günlük düzen, alışkanlığa dönüşür.

Öncelikle evdeki şekerli, size fayda sağlamayan her şeyden kurtulun. Sonra canınız her şekerli bir şey istediğinde "Canım mı çekiyor yoksa gerçekten aç mıyım" diye sorun. Açsanız, her türlü sağlıklı yiyecekle tıka basa şişirin kendinizi. (Salata, peynir, yoğurt, yumurta, mantar, et, tavuk, balık, sebzeler, havuç muz elma portakal gibi şekerli meyveler, bol su...)

Eğer karnınızda bir gram yer olmamasına rağmen hala şekerli yiyecek istiyorsanız, bu bir tür irade mücadelesine giriyor. Evde olmazsa yiyemezsiniz, satın almamaya çalışın. Aldıysanız birine verin, o yesin. Siz hamur işi yapıyorsanız, daha diyet tarifler ya da diyet tatlılara yönelin. Sağlıklı tatlılar yiyin, diyet tatlı tariflerinden yapabilirsiniz.

Hala sıkıntı varsa, vücudunuzda bir eksiklik var ve bedeniniz bunun açlığını çekiyor demektir. Kan değerlerinizi bir ölçtürün derim.

Dayanın, 21 gün sonra şekerin üzerimizdeki etkisi azalıyor. Hamur işini birden keserseniz, onu almaya alışmış vücudunuzun aniden büyük miktarda kilo vereceğini düşünüyorum. Hamur işi yerine daha hafif sütlü tatlılara bile geçmek fark ettirir. Madem bu kadar ilerlediniz, bu emeğinize yazık etmeyin derim.

Ben şu an p90X classic yapmaktayım, ama başladığımdan beri beslenme çizelgesine pek uyamadım. Bu hafta beslenme düzeni ile birlikte yapacağım nasipse. Fitness Blender sonrası size de tavsiye ederim.

Genelde açken Can'ım istiyor tıka basa doluyken hiç olduğunu hatırlamıyorum
Söylediklerini yapmaya çalışacam... Tekrar teşekkürler

Akşam 7 de bir kase Ezo gelin çorbası domates salatalık yedim
İstediğim gibi yürüyüşümü de yaptım
1.30 saat hızlı tempoda:))

Günaydınn
Bugün kahvaltıda ne yumurta yedim ne peynir iki tane kuruvasan bir tatlı kaşığı kadar da fıstık ezmesi yedim
Temizlik işine girişicem Ramazan gelmeden bitirmeliyim sporumu yapamayabilirim

Canim sen evde mi spor yapiyorsun.bide kosu bandinda yuruyus yapiyorum ip atliyorum karin haraketleei yapiyorum
Evet Canım ben 7 aydır evde spor yapıyorum küçük bebeğim var artık dünyada da yeni trend home fıtness
E daha ne yapacaklarını yapıyosun işte ne güzel devam et...
Kilon kaç? Kaç kilo vermek istiyorsun?

Selam günlükümm:)))
Bugün ne yoruldun be sedacık tarihinin temizliğini yaptın hehe
Sabah 9 akşam 10 bu saatler içerisinde sadece bir kes yemek molası ve oğluşu emzirme de ara verdim onun dışında hiç durmadım
Yalnız şu varki spor yapmak bende kondüsyonda tavan yaptırmış hiç bu kadar uzun süre temizlik yaptığımı hatırlamıyorum

Yarın da devam edicek temizlik

Evet sabah iki kuruvasan
Saat 16.00 4 köfte bir dilim ekmek salata
Bir saat önce de çiğköfte yedim aşerdim valla kaç gündür Can'ım istiyordu ben de eşime aldırdım
Ohh iyi yaptım hem çiğ köft zararlı değil

Evet bugün sabah kahvaltımı 11 de bir parça kaşarlı omlet hepsinde birer parça peynir reçel domates salatalık vs yedim
Bütün gün temizlik yaptım ve inanılmaz yoruldum
Aralarda Türk kahvesi, kiraz falan yedim
Birazdan da makarna yicem yemek yapamıcam çooook yorgunum. İşin garibi spor yapmayı özledim, saatim de geldi hep merak ediyordum FB Hıtt kardio ve ağırlık çalışmalarında kaç kalori yaktığımı inşallah öğrenmiş olucam:))
Ramazan'da da inşallah istediğim gibi devam edebilirim sporuma

canım ben doğumdan sonra 78 kğ ydum kendi çabalarımla 62 ye indim şuanda 62 kğ yum fakat hala göbeğim var hedefimde 60 tı ama göbeğimden dolayı dahada vermek isteyecem gibi.senin bi tavsiyen var mı tatlım

merhaba benım motıvasyona ıhtıyacım var 30 temmuzda yakınımın dugunu var ve ben kollalrımdan gobegımden sıkayetcıyım etlı butluyum 1 bucuk yasında oglum var emzırmıyorum 1.62 boy 77 kılo daha 83tumde dustum bana yardımcı olurmusunuz ıca etsem burdan devam etsem bende

canım ben doğumdan sonra 78 kğ ydum kendi çabalarımla 62 ye indim şuanda 62 kğ yum fakat hala göbeğim var hedefimde 60 tı ama göbeğimden dolayı dahada vermek isteyecem gibi.senin bi tavsiyen var mı tatlım
Bence göbek için en iyi egzersiz türü pilates ama yanında 30 dk lık kardio da eklemelisin yani 30 dk kadar kardio yaptıktan sonra arkasına pilates
Ayrıca plank, burbee ve sırt üstü yere uzanıp ayakları 5 er cm aralıklarla aşağıdan başlayarak 1 dk süreyle yukardan tutma hareketi umarım anlatabildim
Bunları yaptığın sürece göbek gider inşallah ha ayrtıyyen göbek için mutlaka beslenmesene de dikkat etmelisin bol yoğurt direk göbek yağlarını hedef alıyor

Tabii ki olurum elimden geldiğince kilon fazla evet daha önce spor yaptın mı hiç tatlım ona göre yönlendireyim seni inşallah
Eğer yapmasıysan Leslie ile başlayabilirsin sonra zorluk derecesini artırmalısın....
2 ay var düğüne sıkı Bi spor ve sağlıklı beslenmeyle yapabilirsin herşey kendi elimizde unutma
Aklına, gözlerimin önüne düğünde olduğunu getir.... Düşün yani düğün salonuna girmişsin misal üzerinde sırf giymek zorunda olduğun hiç rahat olmadığın sağdan soldan pörtleyen Bi elbise ya da tam tersi içine sinen Bi kıyafet fazla kilolarından kurtulmuş bakışları üstüne toplayan sen

Hangisi olmak istediğine karar ver...

Sana direk şunu söylüyorum ben zorlayacam kendimi hangi spor dersen yaparım yememi de keserim bana liste ver dersen yaparım yalnız ben kolay sevmem zor olur haberin olsun

Evett günlükçüm sıra gelelim sana 2 gündür çok yoğun bir şekilde sabah erken saatlerde başlayıp gece 10-11 E kadar süren temizlik serüvenimden sonra nihayet burdayım spor yapamadım malum ama hiç de oturmadım

Yarın daha doğrusu bugün Ramazan'la birlikte sporuma devam etmeyi düşünüyorum çok merak ediyorum iftar sonrası ne modda olucam istediğim gihi yapabilecek miyim? Bekleyip görücez...

Herkese hayırlı bereketli ramazanlar diliyorum
Rabbim orucunu kabul edip,bayrama çıkabilecek olanlardan nasip eylesin inşallah
İftardan sonra görüşmek dileğiylee

Aa bu arada sahurda 3 yumurta 2 dilim tb ekmeği biraz reçel, peynir domates salatalık yedim

ayy canım çok teşekkür ederim.bu hafta çok dikkat ettim beslenmeme ve sporumuda yaptım kğ vereceğim yerde 500 gram almışım çok sinir oldum

cnm kleslıe yaptım plates yuaptım daha once senın onerın ne oruc tutuyorum Allah kabul ederse.ne onerırsın?

cnm kleslıe yaptım plates yuaptım daha once senın onerın ne oruc tutuyorum Allah kabul ederse.ne onerırsın?
Tatlım ben şuan Fıtness blender 8 haftalık yağ yakma ve incelme programını uyguluyorum 5. Haftadayım Bayrama bitirmiş olucam nasipse... Sen de yapabilirsin bunu yalnız ben 15$ karşılığında satın aldım...
Herşey içinde kardio Hıtt kardio pilates ağırlık çalışması yoga vs vs bütün halinde harika bir paket program, ben çok çok memnunum şahsen...
Onu haricinde yok ben para vermem dersen YouTube den jessica smıth ve popsugar çalışmalarını öneririm Ya da p90x lean programını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…