Hoay maşşallah.Rahim mukozasının çizilmesi yaralanan dokunun yenilenme sürecine yol açar. Bunun sonucunda daha çok beyaz kan hücresi dokuya yönelir. Ardından bu beyaz kan hücreleri yerel olarak büyüme faktörleri ve sitokinler salar, bundan dolayı muhtemelen endometriumda ek genler de etkinleştirilir. Bu süreçler ile embriyonun rahim mukozasına implantasyonunun kolaylaştırılması hedeflenir.
Yani dollenme kolaylaşıyor
İnşallah sizin için hayırlı olur. Ben de bunu rahim genişletmek için biliyordumBenim rahim hafif kemerli yapıdaydı üstte çıkıntı vardı onun için yaptılar histeroskopi. Yüzde 50 düşük ya da erken doğuma sebep olabilirmiş. Olmayadabilirmiş. Ben risk almak istemedim. Hsg fotom var tüp bebek konumda direkt baksan görürsün çıkıntıyı mesela.
Kanka taksamda takmasamda bizimki doğal yoldan olmaz . Yani o açıdan takmıyorum . Olmamasını takıyorumda ay bu ay gebelikmi var diye takmıyorum anlata bilmişimdir umarımSen mi takmıyon?
mevo, senin ne durumda? Operatif mi? spiral var mı? Bir şey çıktı mı?8 şubat canım. Histereskopi oldum.
mevo, senin ne durumda? Operatif mi? spiral var mı? Bir şey çıktı mı?
Evet T rahimde de genişletme gerekiyor. Aynı işlem yan duvarlara yapılıyo.İnşallah sizin için hayırlı olur. Ben de bunu rahim genişletmek için biliyordum
O zaman çok güzel bir şey buRahim mukozasının çizilmesi yaralanan dokunun yenilenme sürecine yol açar. Bunun sonucunda daha çok beyaz kan hücresi dokuya yönelir. Ardından bu beyaz kan hücreleri yerel olarak büyüme faktörleri ve sitokinler salar, bundan dolayı muhtemelen endometriumda ek genler de etkinleştirilir. Bu süreçler ile embriyonun rahim mukozasına implantasyonunun kolaylaştırılması hedeflenir.
Yani dollenme kolaylaşıyor
Tup bebek tedavisi olacakmis yine canm. Mesajini yeni gordum habire bildirim gelince arada kayniyorNiye yasak
Anladm canm çok tskler. Zaten bemm embryolar hep 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi 4ab idi ama tutmadı doktor şaşıyor tutması lazm diyor e rahimde iyi durumdaydı neden tutunmadgni bulunamyor maalsefAselhannn doktorumun bana dediği olay şu: Rahim duvarları yanlardan hafif dar. Bu şekilde hamile kalan insan da var ama senin 2 seneyi geçtiği için bu ihtimali elemeliyiz. çizik atınca vücut hücreleri o bölgeye hücum ediyor tamir edebilmek için. Dolayısıyla birçok protein, yeni hücre filan oluşuyor ve bebek daha güzel tutunuyor. zaten babalar gibi hormon kullanıyorsun ameliyat sonrası.
Yok ya tepeyi çizdi sadece
Kanaman ne durumda peki?ğYok ya tepeyi çizdi sadece
Neden doğal yolla olmaz diyosun.Kanka taksamda takmasamda bizimki doğal yoldan olmaz . Yani o açıdan takmıyorum . Olmamasını takıyorumda ay bu ay gebelikmi var diye takmıyorum anlata bilmişimdir umarım
Yapıştır kopyala canm ben yazsam eksik yazardim diye dogru bilgi vereyim maksatHoay maşşallah.
Ben halk ağzından yazdımYapıştır kopyala canm ben yazsam eksik yazardim diye dogru bilgi vereyim maksat
Narkozsuz yapamazlar bebeğim. Burda her şeye narkoz.Oriana canım narkozlumu yada narkozsuzmu ?
Totalde 7 milyon aşko nasıl olsunNeden doğal yolla olmaz diyosun.Deme öyle nasip tanımını kapatma.
İnşallah sincabimTopigin uğurlu gelsin insallah kuzum
Narkozlu canm o uyumaya gettiOriana canım narkozlumu yada narkozsuzmu ?
Kiz senin kocan görevde galiba nie uyumysn sennYok ya tepeyi çizdi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?