Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınlar
Kizlar be ben cok istiyorum bebek bugun gene istegim kabardi
Arkadasimîn ikinci bebegini gorunce masallah subhanallah tombis tombis Insallah olur yarabbim nolur
Ah bunu okuyunca aynı şeyleri hissettiğimizi düşündüm, çevremden şu hamile bu hamile diye duyunca nasıl içim gidiyor, asla kıskançlık değil isterse 10 tane çocukları olsun ama bizim de olsun insan imreniyor o kadar isterken beklemek zor geliyor, çok şükür yine büyük bi hastalığımız yok hastanelerde falan değiliz, gelen giden de bana soruyor yokmu bebek yokmu bebek diye, anlıyodur artık millet, 2 sene olacak evleneli, çalışmıyorum da, ne diye çocuk yapmıyım hof
Ne zamandır uğraşıyosun bebek için ve sorun neydi ?

Ayni duygulari paylasiyoruz
3 yildir istiyorum
Soranlara bahanem hazir calisiyorum
Sorun yumurtalarim kendi kendine buyuyup catlamiyor
Gercekten cocuk gordukce burnumun diregi sizliyor

Ayni duygulari paylasiyoruz
3 yildir istiyorum
Soranlara bahanem hazir calisiyorum
Sorun yumurtalarim kendi kendine buyuyup catlamiyor
Gercekten cocuk gordukce burnumun diregi sizliyor
Bende koronayı bahane ediyorum, bu virüste çocuk mu doğurulur diyorum ama içimden neler geçiyo ah ah

Gerçekten takma bu kadar çok düşündüğün için aksilikler çıkıyor emin ol. Her konuda böyle. Her şeyi akışına bırak düşünmemek zor tabi ama kendini üzecek takacak kadar yıpratma kendini. Hep duyuyoruz ya umursamadığımız anda geldi bebek diye. Zor biliyorum ama lütfen kendini üzme. En güzel zamanda kalbinde çiçekler açacak eminim

Inan takmamaya calisiyorum
Ama bir yere kadar hani unutursun sonra biri bebekle gelir veya hamileyim der geri basa donersin y’a oyle Allah yardimcimiz olsun ne deyim

Kızlar kısaca kendimden bahsedım banada gecen sene tam pandemı donemi mart 2020de erken menopoz teshısı kondu tabi her yer kapanınca tedaviye başlayamadım. Sonra haziran ayında merkezler acılınca apar topar acıkcası bilgim olmadan Bahceci fulyada basladım. Doktor ne dediyse he dedık. 4 yumurta toplandı 3ü 5.gune gıttı 1i donduruldu. Taze transfer oldum malesef negatifle sonuclandı. Doktor negatifle sonuclanınca rahım fılmı istedi malesef rahim y seklındeydı. Bunu ilk basta ısrarla rahım fılmı istiyorum dedıgım halde gerek yok bizim sorunumuz erken menopoz demıstı. Tabı olan 5.gun emrıyoma oldu. Cok uzuldum. Sonra 2 3 ay kafamı topladım tatil yaptım akısına bıraktım. Bu sefer akıllandım iyice arastırdım. Rapor hakkım oldugunu ogrendım. Zeynep kamılden 3 ay zorlu Bı surecden gecıp rapor cıkarttım. umut bahcecide cem celık doktoru arastırıp orda ıkıncı tedaviye basladım. Hem indirim oldu hemde ılacların %80 ı karsılandı Burda hem hısteroskopı oldum. (Y seklınde rahım düzeltildi.) Hemde yumurta toplama ıslemı oldu. Malesef bu sefer 1 yumurta olustu dollendı ama gebelık vadetmedıgı ıcın ıptal oldu. Histereskopiden 2 ay sonra tekrar tedavıye baslıcaktım malesef sonrada korona gecırdım. Tekrar tedavim ertelenınce bende bu sefer hazır raporum varken( cunku maddi manevi cidden cok yorulduk.) Kasım ayında Zeynep kamılden gun aldım. Bu seferde devlette denıcem. Malesef covıdden dolayı ayda tup bebek alımlarıda yarıya dusmus sımdı mart ayını beklıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versin cidden yıpratıcı surec..

Allah yardimcin olsun.Bunlri yasamak eminim cok zordur.Hic vazgecme.

İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz, sürecinizi okuyunca neler atlatmışsınız neler geçirmşsiniz artık bebiş gelir yakında inşallah zeynep kamilde ebru çöğendez e gittim ben de ama fikir almak için gitmiştim sadece, orda her zaman doktoru bulamıyorsunuz asistanlar falan oluyor hoca ekibiyle iş yapıyor ama en net cevabımı ds ordan aldım, kaç özel doktor gezdim hiçbir yer orası gibi açıklama yapmadı, gidin bence de inşallah yolunuz açık olur bizi de bilgilendirin mutlaka, ne zaman gideceksiniz

Değerler normal, akıntı fln bende de pek yok, hiç bir sağlık sorunu olmayan insan bile senede 1 kere uygulayabilir faydalı bir kür diye okumuştum, bir de onu deniyim dedim deniyorum işte, bakalım
Canım dikkat et soğan kürü prolaktini yükseltiyor

Allah razı olsun cnm. Adet olunca gıdıcem tedavıye baslıcaz ınsallah

Canım dikkat et soğan kürü prolaktini yükseltiyor
Gerçekten mi bnm zaten yüksek diye ben ilaç kullanıyodum, şuan da hala kullanıyorum, yükselince hissediyodum aslında bi sersemlik bi gariplik bişey oluyordu, olmadı, Bu ay tahlil de yaptırcm zaten bi bakıiyim yükselmiş mi, çok tesekkür ederim uyarınız için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…