Ah bunu okuyunca aynı şeyleri hissettiğimizi düşündüm, çevremden şu hamile bu hamile diye duyunca nasıl içim gidiyor, asla kıskançlık değil isterse 10 tane çocukları olsun ama bizim de olsun insan imreniyor o kadar isterken beklemek zor geliyor, çok şükür yine büyük bi hastalığımız yok hastanelerde falan değiliz, gelen giden de bana soruyor yokmu bebek yokmu bebek diye, anlıyodur artık millet, 2 sene olacak evleneli, çalışmıyorum da, ne diye çocuk yapmıyım hofKizlar be ben cok istiyorum bebekbugun gene istegim kabardi
Arkadasimîn ikinci bebegini gorunce masallah subhanallah tombis tombisInsallah olur yarabbim nolur
Ne zamandır uğraşıyosun bebek için ve sorun neydi ?Yaa kuzum insallah rabbim hepimize tattirsin Allah razi olsunaman ne bilim iki gune bir aklima takiyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi esimin yaninda oda artik uzulmesin diye ama anladimki benim icin en temizi evden disari cikmamak cok imreniyorum
Isyan etmiyorum asla haddime degil sadece cok hissediyorum eksikligini
Ayni duygulari paylasiyoruzGünaydınlar
Ah bunu okuyunca aynı şeyleri hissettiğimizi düşündüm, çevremden şu hamile bu hamile diye duyunca nasıl içim gidiyor, asla kıskançlık değil isterse 10 tane çocukları olsun ama bizim de olsun insan imreniyor o kadar isterken beklemek zor geliyor, çok şükür yine büyük bi hastalığımız yok hastanelerde falan değiliz, gelen giden de bana soruyor yokmu bebek yokmu bebek diye, anlıyodur artık millet, 2 sene olacak evleneli, çalışmıyorum da, ne diye çocuk yapmıyım hof
Ne zamandır uğraşıyosun bebek için ve sorun neydi ?
Bende koronayı bahane ediyorum, bu virüste çocuk mu doğurulur diyorum ama içimden neler geçiyo ah ahAyni duygulari paylasiyoruz
3 yildir istiyorum
Soranlara bahanem hazir calisiyorum
Sorun yumurtalarim kendi kendine buyuyup catlamiyor
Gercekten cocuk gordukce burnumun diregi sizliyor
Gerçekten takma bu kadar çok düşündüğün için aksilikler çıkıyor emin ol. Her konuda böyle. Her şeyi akışına bırak düşünmemek zor tabi ama kendini üzecek takacak kadar yıpratma kendini. Hep duyuyoruz ya umursamadığımız anda geldi bebek diye. Zor biliyorum ama lütfen kendini üzme. En güzel zamanda kalbinde çiçekler açacak eminimYaa kuzum insallah rabbim hepimize tattirsin Allah razi olsunaman ne bilim iki gune bir aklima takiyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi esimin yaninda oda artik uzulmesin diye ama anladimki benim icin en temizi evden disari cikmamak cok imreniyorum
Isyan etmiyorum asla haddime degil sadece cok hissediyorum eksikligini
Birgun biri soracak dokulup agliycam diye cok korkuyorumBende koronayı bahane ediyorum, bu virüste çocuk mu doğurulur diyorum ama içimden neler geçiyo ah ah
Inan takmamaya calisiyorumGerçekten takma bu kadar çok düşündüğün için aksilikler çıkıyor emin ol. Her konuda böyle. Her şeyi akışına bırak düşünmemek zor tabi ama kendini üzecek takacak kadar yıpratma kendini. Hep duyuyoruz ya umursamadığımız anda geldi bebek diye. Zor biliyorum ama lütfen kendini üzme. En güzel zamanda kalbinde çiçekler açacak eminim
Profilde sevgi degil miInan takmamaya calisiyorum
Ama bir yere kadar hani unutursun sonra biri bebekle gelir veya hamileyim der geri basa donersin y’a oyle Allah yardimcimiz olsun ne deyim
Evet oProfilde sevgi degil mimuharreme 48uasinda tupleri bagliyken hamileyim demis.Muge anli da sen meryem ana misin dio
Hamile olmayan su ulkede bir bu kadin kaldiEvet oadama hamileyim deyip kacti
Allah yardimcin olsun.Bunlri yasamak eminim cok zordur.Hic vazgecme.Kızlar kısaca kendimden bahsedımbanada gecen sene tam pandemı donemi mart 2020de erken menopoz teshısı kondu tabi her yer kapanınca tedaviye başlayamadım. Sonra haziran ayında merkezler acılınca apar topar acıkcası bilgim olmadan Bahceci fulyada basladım. Doktor ne dediyse he dedık. 4 yumurta toplandı 3ü 5.gune gıttı 1i donduruldu. Taze transfer oldum malesef negatifle sonuclandı. Doktor negatifle sonuclanınca rahım fılmı istedi malesef rahim y seklındeydı. Bunu ilk basta ısrarla rahım fılmı istiyorum dedıgım halde gerek yok bizim sorunumuz erken menopoz demıstı. Tabı olan 5.gun emrıyoma oldu. Cok uzuldum. Sonra 2 3 ay kafamı topladım tatil yaptım akısına bıraktım. Bu sefer akıllandım iyice arastırdım. Rapor hakkım oldugunu ogrendım. Zeynep kamılden 3 ay zorlu Bı surecden gecıp rapor cıkarttım. umut bahcecide cem celık doktoru arastırıp orda ıkıncı tedaviye basladım. Hem indirim oldu hemde ılacların %80 ı karsılandı Burda hem hısteroskopı oldum. (Y seklınde rahım düzeltildi.) Hemde yumurta toplama ıslemı oldu. Malesef bu sefer 1 yumurta olustu dollendı ama gebelık vadetmedıgı ıcın ıptal oldu. Histereskopiden 2 ay sonra tekrar tedavıye baslıcaktım malesef sonrada korona gecırdım. Tekrar tedavim ertelenınce bende bu sefer hazır raporum varken( cunku maddi manevi cidden cok yorulduk.) Kasım ayında Zeynep kamılden gun aldım. Bu seferde devlette denıcem. Malesef covıdden dolayı ayda tup bebek alımlarıda yarıya dusmus sımdı mart ayını beklıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versin cidden yıpratıcı surec..
Tupler bagli is bitmisHamile olmayan su ulkede bir bu kadin kaldi
İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz, sürecinizi okuyunca neler atlatmışsınız neler geçirmşsiniz artık bebiş gelir yakında inşallahKızlar kısaca kendimden bahsedımbanada gecen sene tam pandemı donemi mart 2020de erken menopoz teshısı kondu tabi her yer kapanınca tedaviye başlayamadım. Sonra haziran ayında merkezler acılınca apar topar acıkcası bilgim olmadan Bahceci fulyada basladım. Doktor ne dediyse he dedık. 4 yumurta toplandı 3ü 5.gune gıttı 1i donduruldu. Taze transfer oldum malesef negatifle sonuclandı. Doktor negatifle sonuclanınca rahım fılmı istedi malesef rahim y seklındeydı. Bunu ilk basta ısrarla rahım fılmı istiyorum dedıgım halde gerek yok bizim sorunumuz erken menopoz demıstı. Tabı olan 5.gun emrıyoma oldu. Cok uzuldum. Sonra 2 3 ay kafamı topladım tatil yaptım akısına bıraktım. Bu sefer akıllandım iyice arastırdım. Rapor hakkım oldugunu ogrendım. Zeynep kamılden 3 ay zorlu Bı surecden gecıp rapor cıkarttım. umut bahcecide cem celık doktoru arastırıp orda ıkıncı tedaviye basladım. Hem indirim oldu hemde ılacların %80 ı karsılandı Burda hem hısteroskopı oldum. (Y seklınde rahım düzeltildi.) Hemde yumurta toplama ıslemı oldu. Malesef bu sefer 1 yumurta olustu dollendı ama gebelık vadetmedıgı ıcın ıptal oldu. Histereskopiden 2 ay sonra tekrar tedavıye baslıcaktım malesef sonrada korona gecırdım. Tekrar tedavim ertelenınce bende bu sefer hazır raporum varken( cunku maddi manevi cidden cok yorulduk.) Kasım ayında Zeynep kamılden gun aldım. Bu seferde devlette denıcem. Malesef covıdden dolayı ayda tup bebek alımlarıda yarıya dusmus sımdı mart ayını beklıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versin cidden yıpratıcı surec..
Canım dikkat et soğan kürü prolaktini yükseltiyorDeğerler normal, akıntı fln bende de pek yok, hiç bir sağlık sorunu olmayan insan bile senede 1 kere uygulayabilir faydalı bir kür diye okumuştum, bir de onu deniyim dedim deniyorum işte, bakalım
Allah razı olsun cnm. Adet olunca gıdıcem tedavıye baslıcaz ınsallahİnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz, sürecinizi okuyunca neler atlatmışsınız neler geçirmşsiniz artık bebiş gelir yakında inşallahzeynep kamilde ebru çöğendez e gittim ben de ama fikir almak için gitmiştim sadece, orda her zaman doktoru bulamıyorsunuz asistanlar falan oluyor hoca ekibiyle iş yapıyor ama en net cevabımı ds ordan aldım, kaç özel doktor gezdim hiçbir yer orası gibi açıklama yapmadı, gidin bence de inşallah yolunuz açık olur bizi de bilgilendirin mutlaka, ne zaman gideceksiniz
Saol cnm Allah razı olsun.Allah yardimcin olsun.Bunlri yasamak eminim cok zordur.Hic vazgecme.
Gerçekten miCanım dikkat et soğan kürü prolaktini yükseltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?