Rica ederim canım benim. Her şeyden şifa bekleyip kullanıyoruz ama kimimize iyi gelen kimimize iyi gelmiyor. Ben de kullanmıştım sonrasında yükseldi. Doktor soğan kürü yap dediğinde dostinexde yazıyorduGerçekten mibnm zaten yüksek diye ben ilaç kullanıyodum, şuan da hala kullanıyorum, yükselince hissediyodum aslında bi sersemlik bi gariplik bişey oluyordu, olmadı, Bu ay tahlil de yaptırcm zaten bi bakıiyim yükselmiş mi, çok tesekkür ederim uyarınız için
Herkesin farklı olabilir bir arkadaşım 21 günde oluyordu seninki de 26 gün oluyor galiba döngüCanimlar benim adetim 26 dan 26 bu döngü işi nasıl oluyor bnim döngüm 28 mi oluyor
Ben neler gordumTupler bagli is bitmis
Vallahi ne yapacağımızı şaşırdık Allah daha fazla aratmadan kısmet etsin evlat sahibi olmayı hayırlısıyla hepimize inşallahRica ederim canım benim. Her şeyden şifa bekleyip kullanıyoruz ama kimimize iyi gelen kimimize iyi gelmiyor. Ben de kullanmıştım sonrasında yükseldi. Doktor soğan kürü yap dediğinde dostinexde yazıyorduaklında olsun. Tabiki de uyarırım sonuçta herkes aynı umutla bir şeyler yapıyor bile bile bu umudunu kıracak şeyler yapmana göz yummam inşallah.
Sabirla bekliyoruz .Hadi marta birimiz kalalim hamileVallahi ne yapacağımızı şaşırdık Allah daha fazla aratmadan kısmet etsin evlat sahibi olmayı hayırlısıyla hepimize inşallah
Ben beklemedeyim bakalım, ovülasyon kullanıp değerlendirdim işte bide soğan kürü yapıyorum hiç de ümitli değilim ama belli mi olur bi ümit bekliyoruz Allah ol demiştir belki bu ay, bat 7mart, her ay aynı bekleyiş...Sabirla bekliyoruz .Hadi marta birimiz kalalim hamile
Bende 7 martı bekliyorum canımmBen beklemedeyim bakalım, ovülasyon kullanıp değerlendirdim işte bide soğan kürü yapıyorum hiç de ümitli değilim ama belli mi olur bi ümit bekliyoruz Allah ol demiştir belki bu ay, bat 7mart, her ay aynı bekleyiş...
Beraber bekleyelimBende 7 martı bekliyorum canımm
Hafi insallahBen beklemedeyim bakalım, ovülasyon kullanıp değerlendirdim işte bide soğan kürü yapıyorum hiç de ümitli değilim ama belli mi olur bi ümit bekliyoruz Allah ol demiştir belki bu ay, bat 7mart, her ay aynı bekleyiş...
Bekleyelim canımmBeraber bekleyelimsen ne yaptın bu ay ?
sende haklisin gerci her halti gordukBen neler gordumkocasinhamile deseler inanirim
Tüpler bağlıyken hamile kalınabiliyormuș biliyor musun? Çok şaşırmıştım. İnstagram da Erhan Karaalp var doktor. O demişti bir gün sayfada bir kaç tane öyle hamile kalan hastası olmuş.Tupler bagli is bitmis
26 günde bir oluyorsan döngün 26 gün. Her ayın 26 sında oluyorsan döngün 30 günCanimlar benim adetim 26 dan 26 bu döngü işi nasıl oluyor bnim döngüm 28 mi oluyor
Ben 23 yasnda evli bir bayanim. Esimde 24 yasinda. Evleneli 1 sene oldu ama esim onceden asker oldugu icin, gecen yıl eylul ayinda meslegini birakip geldi, yani eylulden beri duzenli evlilik hayatimiz var. Aralık ayinda kimyasal gebelik gecirdim malesef, doktor hicbir saglik sorunun yok, kist kitle hicbisey yok gayet sagliklisin hamile kalmanda bi problem yok psikolojik dedi. Bu ay yine umut ettim ama bu ayda olmadi moralim bozulmadi allahin takdiri asla isyan etmiyorum artik kafama takmiyorumHadi gelin dertlerimizi kederlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.
Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik.❣
Amiinn inşallahBen 23 yasnda evli bir bayanim. Esimde 24 yasinda. Evleneli 1 sene oldu ama esim onceden asker oldugu icin, gecen yıl eylul ayinda meslegini birakip geldi, yani eylulden beri duzenli evlilik hayatimiz var. Aralık ayinda kimyasal gebelik gecirdim malesef, doktor hicbir saglik sorunun yok, kist kitle hicbisey yok gayet sagliklisin hamile kalmanda bi problem yok psikolojik dedi. Bu ay yine umut ettim ama bu ayda olmadi moralim bozulmadi allahin takdiri asla isyan etmiyorum artik kafama takmiyorum. Allah en kısa zamanda bizlere hayirli evlat nasip etsin insallah.
InsallahhAmiinn inşallahasla stres yaoma uzulme kendiliğinden hamile kalabiliyormussun bu cok guzel bir sey ve zamani var daha demekki diye dusun illaki olacak yasiniz daha cok genc asla bu psikolojiye girip hayati zindan etmeyin kendinize esinizle. Rabbim en yakin zamanda nasip eder inşallah
Evet ilk zamanlar harap ediyoruz kendimizi ama insan alisiyo sabretmeyi öğreniyorInsallahheskiden üzülürdm olmuyo, veya benden sonra evlenenler neden hamile diye. Simdi diyorum amaaan banane var bi zamanı, allah ne zaman isterse o zaman olur. Geciktiriyorsa en guzelini nasip eder diyorum ve daha mutluyum. Illaki olacak bende zamanımi bekliyorum
Vallah Allah isterse yumurtasi olmayanda hamile kaliyor canim yeterki istesinTüpler bağlıyken hamile kalınabiliyormuș biliyor musun? Çok şaşırmıştım. İnstagram da Erhan Karaalp var doktor. O demişti bir gün sayfada bir kaç tane öyle hamile kalan hastası olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?