Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ederim canım benim. Her şeyden şifa bekleyip kullanıyoruz ama kimimize iyi gelen kimimize iyi gelmiyor. Ben de kullanmıştım sonrasında yükseldi. Doktor soğan kürü yap dediğinde dostinexde yazıyordu aklında olsun. Tabiki de uyarırım sonuçta herkes aynı umutla bir şeyler yapıyor bile bile bu umudunu kıracak şeyler yapmana göz yummam inşallah.

Vallahi ne yapacağımızı şaşırdık Allah daha fazla aratmadan kısmet etsin evlat sahibi olmayı hayırlısıyla hepimize inşallah

Sabirla bekliyoruz .Hadi marta birimiz kalalim hamile
Ben beklemedeyim bakalım, ovülasyon kullanıp değerlendirdim işte bide soğan kürü yapıyorum hiç de ümitli değilim ama belli mi olur bi ümit bekliyoruz Allah ol demiştir belki bu ay, bat 7mart, her ay aynı bekleyiş...

Bende 7 martı bekliyorum canımm

Kızlar merabalar bende mart ayında tedavıye baslıcaktım bugun adet oldum. Adetim 3 gun suruyor. Pazartesı 4.gun oluyor. Devlet oldugu ıcın haftasonu gidemiyorum. Ne yapıcam. Bu 3. Denemem olcak. Kasımdan beri bekliyorum artık ertelensin istemiyorum. Adet soktorucu falanmı kullansam erken bitmese.

Ben 23 yasnda evli bir bayanim. Esimde 24 yasinda. Evleneli 1 sene oldu ama esim onceden asker oldugu icin, gecen yıl eylul ayinda meslegini birakip geldi, yani eylulden beri duzenli evlilik hayatimiz var. Aralık ayinda kimyasal gebelik gecirdim malesef, doktor hicbir saglik sorunun yok, kist kitle hicbisey yok gayet sagliklisin hamile kalmanda bi problem yok psikolojik dedi. Bu ay yine umut ettim ama bu ayda olmadi moralim bozulmadi allahin takdiri asla isyan etmiyorum artik kafama takmiyorum. Allah en kısa zamanda bizlere hayirli evlat nasip etsin insallah.

Amiinn inşallah asla stres yaoma uzulme kendiliğinden hamile kalabiliyormussun bu cok guzel bir sey ve zamani var daha demekki diye dusun illaki olacak yasiniz daha cok genc asla bu psikolojiye girip hayati zindan etmeyin kendinize esinizle. Rabbim en yakin zamanda nasip eder inşallah

Insallahh eskiden üzülürdm olmuyo, veya benden sonra evlenenler neden hamile diye. Simdi diyorum amaaan banane var bi zamanı, allah ne zaman isterse o zaman olur. Geciktiriyorsa en guzelini nasip eder diyorum ve daha mutluyum. Illaki olacak bende zamanımi bekliyorum

Evet ilk zamanlar harap ediyoruz kendimizi ama insan alisiyo sabretmeyi öğreniyor

Tüpler bağlıyken hamile kalınabiliyormuș biliyor musun? Çok şaşırmıştım. İnstagram da Erhan Karaalp var doktor. O demişti bir gün sayfada bir kaç tane öyle hamile kalan hastası olmuş.
Vallah Allah isterse yumurtasi olmayanda hamile kaliyor canim yeterki istesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…