Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekleyelim canımm bende günlerimi değerlendirdim.Salı günü test yapmayı düşünüyorum.Hayırlısı inşAllah
Çıkarmıki salı testte, bnm pik ve çatlama 19 şubatta oldu, bugün daha 1 hafta oluyor, sizin ne zamandı, kanda çıkabilir belki ama idrara geçmemiş de olabilir belki
hormon tahlilleri için mi gidecektiniz

Pazartesi 4. günü de olsa gidin bence, olmuyo mu 4.gün, deglet hastanesinde 2. 3. Gün haftasonuna denk geliyosa 4. Gün gel diyolardı ama hormon testleri içindemişlerdi
Aynen cnm gıdıcem zaten o kadar stres yaptım ki adetim kesildi

Çıkarmıki salı testte, bnm pik ve çatlama 19 şubatta oldu, bugün daha 1 hafta oluyor, sizin ne zamandı, kanda çıkabilir belki ama idrara geçmemiş de olabilir belki

hormon tahlilleri için mi gidecektiniz
Erken gebelik testinde çıkarmış deneyip görecez canımm

Arkadaşlar merhaba en son adetimi 17 ocakta oldum 22 ocakta bitti bir daha adet olmadım normalde 33 günde bir oluyorum genelde hala olamadim ikinciye niyetlendik çocuk için ovulasyon testi yaptım ama hiç pik görmedim eğer doğru yaptı isem idrar testi yaptım negatif anlamadım bide yumurtlama olduğunu düşündüğüm koyu çıkan iki gün olmustu üstünden 3 gün geçti adet olacaktım yumurta oldu da dollendi mi acaba adet olmadım aklıma bu geliyor ilk ogluma ilk ayda kalmıştım bunu bir seneye yaklaştı istiyoruz olmadı

Aynen cnm gıdıcem zaten o kadar stres yaptım ki adetim kesildi
Stres yook, stres de yapsan yapmasan da iş olacağına varıyor, belkide hayırlısı böyledir, sen kendini sakinleştirmeye çalış, stres yapmanın bi faydası yok zaten aksine bide zararı var, akışında ilerle yapcak bişey yok pazartesi gidersin ve inşallah güzelce ileriler sürecin
Erken gebelik testinde çıkarmış deneyip görecez canımm
Hadi bakalım inşallah çift çizgi bekliyoruuz

Ya bide dün adetime 2 gün vardı. 4 gündr migrenden ölüyodum neredeyse, hastanede ilk gebelik testi yaptilar gebe degilsn dedi doktor, sonra migren ignesi yapti. Eger ben adet olmazsam bu deger yukseler mi merak ettim hic umudum yok amabide eger sonradan hamile oldgumu ogrenirsem bebege zarari olur mu ki dun yaptiklari ignenin

Daha var adetine. Bi zarari olur mi bilemem egerki hamileysen zaten doktora soylersin o bilir en iyisini.

Merhaba kızlar eşimle genetik testi yaptırdık sonuç bekliyoruz bizde Mart ayında inşallah tüp bebeğe başlıyoruz Yasemin Çekmez hocada bende yazmak istedim daha önce 17 haftalık kalbi durdu bebeğimin bu sefer olacak inanıyorum allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin inşallah umarim guzel sonuclar alirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…