- 18 Kasım 2020
- 188
- 109
- 18
- 27
Sabretmeyi ögrendigim günden beri oh be diyorumEvet ilk zamanlar harap ediyoruz kendimizi ama insan alisiyo sabretmeyi öğreniyor
Herkesin farklı olabilir bir arkadaşım 21 günde oluyordu seninki de 26 gün oluyor galiba döngü
Her ayın 26 sında oluyorum saol canim bnim26 günde bir oluyorsan döngün 26 gün. Her ayın 26 sında oluyorsan döngün 30 gün
Çıkarmıki salı testte, bnm pik ve çatlama 19 şubatta oldu, bugün daha 1 hafta oluyor, sizin ne zamandı, kanda çıkabilir belki ama idrara geçmemiş de olabilir belkiBekleyelim canımmbende günlerimi değerlendirdim.Salı günü test yapmayı düşünüyorum.Hayırlısı inşAllah
hormon tahlilleri için mi gidecektinizKızlar merabalar bende mart ayında tedavıye baslıcaktım bugun adet oldum. Adetim 3 gun suruyor. Pazartesı 4.gun oluyor. Devlet oldugu ıcın haftasonu gidemiyorum. Ne yapıcam. Bu 3. Denemem olcak. Kasımdan beri bekliyorum artık ertelensin istemiyorum. Adet soktorucu falanmı kullansam erken bitmese.
Yok cnm tedaviye baslıcaktımÇıkarmıki salı testte, bnm pik ve çatlama 19 şubatta oldu, bugün daha 1 hafta oluyor, sizin ne zamandı, kanda çıkabilir belki ama idrara geçmemiş de olabilir belki
hormon tahlilleri için mi gidecektiniz
Pazartesi 4. günü de olsa gidin bence, olmuyo mu 4.gün, deglet hastanesinde 2. 3. Gün haftasonuna denk geliyosa 4. Gün gel diyolardı ama hormon testleri içindemişlerdiYok cnm tedaviye baslıcaktım
Allah büyük vesselamVallah Allah isterse yumurtasi olmayanda hamile kaliyor canim yeterki istesin
Insallah bizimde olurAllah büyük vesselam
Aynen cnm gıdıcem zaten o kadar stres yaptım ki adetim kesildiPazartesi 4. günü de olsa gidin bence, olmuyo mu 4.gün, deglet hastanesinde 2. 3. Gün haftasonuna denk geliyosa 4. Gün gel diyolardı ama hormon testleri içindemişlerdi
Erken gebelik testinde çıkarmış deneyip görecez canımmÇıkarmıki salı testte, bnm pik ve çatlama 19 şubatta oldu, bugün daha 1 hafta oluyor, sizin ne zamandı, kanda çıkabilir belki ama idrara geçmemiş de olabilir belki
hormon tahlilleri için mi gidecektiniz
Stres yook, stres de yapsan yapmasan da iş olacağına varıyor, belkide hayırlısı böyledir, sen kendini sakinleştirmeye çalış, stres yapmanın bi faydası yok zaten aksine bide zararı var, akışında ilerle yapcak bişey yok pazartesi gidersin ve inşallah güzelce ileriler sürecinAynen cnm gıdıcem zaten o kadar stres yaptım ki adetim kesildi
Hadi bakalım inşallah çift çizgi bekliyoruuzErken gebelik testinde çıkarmış deneyip görecez canımm
Daha var adetine. Bi zarari olur mi bilemem egerki hamileysen zaten doktora soylersin o bilir en iyisini.Ya bide dün adetime 2 gün vardı. 4 gündr migrenden ölüyodum neredeyse, hastanede ilk gebelik testi yaptilar gebe degilsn dedi doktor, sonra migren ignesi yapti. Eger ben adet olmazsam bu deger yukseler mi merak ettim hic umudum yok amabide eger sonradan hamile oldgumu ogrenirsem bebege zarari olur mu ki dun yaptiklari ignenin
Amaaann verende allah alanda, allah istedikten sonra hicbisey olmaz pozitif dusunelm yinedeDaha var adetine. Bi zarari olur mi bilemem egerki hamileysen zaten doktora soylersin o bilir en iyisini.
Aynen oyle yilmak yokAmaaann verende allah alanda, allah istedikten sonra hicbisey olmaz pozitif dusunelm yinede
Amin inşallahMerhaba kızlar eşimle genetik testi yaptırdık sonuç bekliyoruz bizde Mart ayında inşallah tüp bebeğe başlıyoruz Yasemin Çekmez hocada bende yazmak istedim daha önce 17 haftalık kalbi durdu bebeğimin bu sefer olacak inanıyorum allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hep birlikte inşallahAmin inşallahumarim guzel sonuclar alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?