Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde olmadi bu ay. Adetim bitince sogan kürü deneyecegm. Simdide adet olcam karnim nasil agriyo kanamamda basladi hafif hafif. Moral bozmak yok, eninde sonunda mutlaka olucak. Pozitif düşünün kızlar her zaman

Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı ve bu test nasıl kullanılıyor yani adetten kaç gün sonra kullanmam lazım Bilen varsa anlatır mısınız

Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı ve bu test nasıl kullanılıyor yani adetten kaç gün sonra kullanmam lazım Bilen varsa anlatır mısınız
Adet bittiğinin ertesi başlanır. Saat 12 ila 4 arasi yapilmasi daha uygundur. Lh hormonu o saatlerde daha belirgin cikar. Testten 2 saat önce sivi alinmamali su meyvesuyi vs icmemelisin. Ben yardımcı olurum. Burdan yada ozelden her gun atabilirsin

Soğan kürüne basladm bugün 2. Günüm. Kafam karisti soğan kürü düşük yaptirir mi bebege engel mi

Yok
Hamile misiniz? Soğan kürü kimisine iyi geliyor kimisine iyi gelmiyor.
Suan degilim adet biteli 3 gun oldu bugün. Iki gundr yapiyodum bugun korktum yapmadm, merak ettgim sey sogan suyu kullanirken hamile kalirsam soganin bebege zarari olur mu bunu merak ettim düşük yaptirir mi yani

Yok

Suan degilim adet biteli 3 gun oldu bugün. Iki gundr yapiyodum bugun korktum yapmadm, merak ettgim sey sogan suyu kullanirken hamile kalirsam soganin bebege zarari olur mu bunu merak ettim düşük yaptirir mi yani
O konuda hiçbir fikrim yok

Kızlar ya adetin 5.günü hormon testi yapılır mı? Randevu bulamadım sadece yarın sabaha varmış

Yok

Soğan kürü 15 gün yapılıyor bu sureçte zaten ancak yumurtlama zamanınıza denk geliyor düşük yapamaz yani, Saraçoğlu kürü detaylı videoları var orada açıp dinleyebilirsiniz.

Merhabalar, tedaviniz nasıl g,diyor.

Yasemin Hanım nasıl bir doktor, muayene ücreti ve tedavniz kaç tl tuttu? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…