Test yaptın mıı çok merak ettim inşallah pozitiftirBekleyelim canımmbende günlerimi değerlendirdim.Salı günü test yapmayı düşünüyorum.Hayırlısı inşAllah
Adet bittiğinin ertesi başlanır. Saat 12 ila 4 arasi yapilmasi daha uygundur. Lh hormonu o saatlerde daha belirgin cikar. Testten 2 saat önce sivi alinmamali su meyvesuyi vs icmemelisin. Ben yardımcı olurum. Burdan yada ozelden her gun atabilirsinKızlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı ve bu test nasıl kullanılıyor yani adetten kaç gün sonra kullanmam lazım Bilen varsa anlatır mısınız
Yaptın canım şimdilik birşey yokTest yaptın mıı çok merak ettim inşallah pozitiftir
Daha çok erken zaten, inşallah ilerleyen günlerde çıkar çift çizgiYaptın canım şimdilik birşey yokEn iyisi regl zamanı beklemek
Bencede canım stres yapma hayırlısı bende bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırızYaptın canım şimdilik birşey yokEn iyisi regl zamanı beklemek
Hamile misiniz? Soğan kürü kimisine iyi geliyor kimisine iyi gelmiyor.Soğan kürüne basladm bugün 2. Günüm. Kafam karisti soğan kürü düşük yaptirir mi bebege engel mi
Suan degilim adet biteli 3 gun oldu bugün. Iki gundr yapiyodum bugun korktum yapmadm, merak ettgim sey sogan suyu kullanirken hamile kalirsam soganin bebege zarari olur mu bunu merak ettim düşük yaptirir mi yaniHamile misiniz? Soğan kürü kimisine iyi geliyor kimisine iyi gelmiyor.
O konuda hiçbir fikrim yokYok
Suan degilim adet biteli 3 gun oldu bugün. Iki gundr yapiyodum bugun korktum yapmadm, merak ettgim sey sogan suyu kullanirken hamile kalirsam soganin bebege zarari olur mu bunu merak ettim düşük yaptirir mi yani
3.günü diye biliyorum kuzucum ama inşallah olurKızlar ya adetin 5.günü hormon testi yapılır mı? Randevu bulamadım sadece yarın sabaha varmış
Aynen bende 2-3. gün diye biliyorum da bi ihtimal dedim3.günü diye biliyorum kuzucum ama inşallah olur
Soğan kürü 15 gün yapılıyor bu sureçte zaten ancak yumurtlama zamanınıza denk geliyor düşük yapamaz yani, Saraçoğlu kürü detaylı videoları var orada açıp dinleyebilirsiniz.Yok
Suan degilim adet biteli 3 gun oldu bugün. Iki gundr yapiyodum bugun korktum yapmadm, merak ettgim sey sogan suyu kullanirken hamile kalirsam soganin bebege zarari olur mu bunu merak ettim düşük yaptirir mi yani
Oluyor cnm adetın devam ediyorsa yapılıyor.Kızlar ya adetin 5.günü hormon testi yapılır mı? Randevu bulamadım sadece yarın sabaha varmış
Gittim de adet yoğunluğu azaldığı için yapmadı olmuyormuşOluyor cnm adetın devam ediyorsa yapılıyor.
Merhabalar, tedaviniz nasıl g,diyor.Merhaba kızlar eşimle genetik testi yaptırdık sonuç bekliyoruz bizde Mart ayında inşallah tüp bebeğe başlıyoruz Yasemin Çekmez hocada bende yazmak istedim daha önce 17 haftalık kalbi durdu bebeğimin bu sefer olacak inanıyorum allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
İlk senin haberini almakÇok mu çok güzel bir topik olmuş canım benim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Her gün birimizin gebelik haberini alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?