Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk senin haberini almak
Peşimden sizler de gelin inşallah. Rabbim ne engeliniz varsa ortadan kaldirsin kolaylıkla olsun inşallah. Kızlar çok mutluyum. Rabbim size de nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlariniz olsun. Hepiniz hakkınızı helal edin bu zamana kadar az ağlamadım buralarda

merhaba herkese
bayadır yazamadım buraya var mı güzel haberler nasılsınız??
ovülasyon testi atıcam anlayanlar yorumlayabilir mi lütfen çatlamış mı ne olmuş, bugün adetin 11. günü, son test bugüne ait

9.gün sanki yumurtlama olmuş gibi canım bugun 11.gün de t çizgisi siliklenmiş çatlamış gibi değerlendir mutlaka

9.gün sanki yumurtlama olmuş gibi canım bugun 11.gün de t çizgisi siliklenmiş çatlamış gibi değerlendir mutlaka
Döngünün 6. günü gittim ben doktora 14mm yumurta var dedi, dün de 10. Günde 20 mm olmuştu, bnm erken oluşup çatlıyo genelde ama bu çatladı mı noldu anlayamadım hepsi birbirine çok yakın

Döngünün 6. günü gittim ben doktora 14mm yumurta var dedi, dün de 10. Günde 20 mm olmuştu, bnm erken oluşup çatlıyo genelde ama bu çatladı mı noldu anlayamadım hepsi birbirine çok yakın
Evet aynen dediğiniz gibi bende emin olamadım hatta

Merhabalar, tedaviniz nasıl g,diyor.

Yasemin Hanım nasıl bir doktor, muayene ücreti ve tedavniz kaç tl tuttu? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Merhaba biz tedaviye bugün başladık inşallah tam net rakam ne kadar olur tedavi sonunda görücez ama şimdilik herşey dahil toplam 15 bin gibi olacak Yasemin hanım işinin ustası bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor çok anlayışlı çok merhametli

Hayırlı olsun tedaviniz, ben de o doktoru duydum ve histeroskopi için ona gitmeyi düşünüyorum, tedaviniz boyunca bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim, inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin sorun neydi ne kadardır bebek istiyorsunuz

Çok teşekkür ederim tabiki bilgilendiririm. Ben 5 yıldır bebek istiyorum rahim y şeklindeydi onun için histereskopi oldum birde amh düşüklüğü var bir kere kendiliğinden gebe kaldım ama 17. Haftada kalbi durdu o yüzden tüp bebeğe başladık

Histeroskopiyi de bu doktorda mı oldunuz? Benim de rahim ağzı darlığı var, çok darmış aşılamada fln içeri geçmekte zorlanmışlardı, o yüzden histeroskopi olucam bende 2 yıl olacak bebek istiyorum yok olmuyo, darlıktan içeri sperm fln mı gitmiyo diye şüphelendiler
inşallah en kısa zamanda sağ salim hayırlı evlatlarınız olur, çok yıpratıcı süreçler, sonu güzel olsun inşallah

Hayır histereskopiyi Bülent urman da oldum. Aminnn inşallah

Anestezi ile yapılıyor zaten 15 dklık bir işlem uyandıktan sonra karın ağrısı oluyor onada ağrı kesici iğne yapıyorlar geçiyor daha sonra bir kaç gün hafif kanamam oldu benim
Sonrasında ilaç falan alınıyormu acaba ya da ilişki yasaklanıyormu

BEn de bakalım Bülent Kars'a randevu aldım. ama bir yanımda Yeliz Hanım diyor. Bülent Kars'ta Ataşehir Memorial hastanesini kulalnyıor işemler için. Yasemin Hanım'ın çalıştığı yerler de ii.

BEn de bakalım Bülent Kars'a randevu aldım. ama bir yanımda Yeliz Hanım diyor. Bülent Kars'ta Ataşehir Memorial hastanesini kulalnyıor işemler için. Yasemin Hanım'ın çalıştığı yerler de ii.
Bülent Kars’ta iyi bir doktor kardeşimde aşılama için gitmişti kendisine yıllar önce ama malesef olumsuz olmuştu. Bülent beyin bence tek kötü yanı randevu saatinde bile gitseniz çok bekliyorsunuz o sıkıcı Yasemin hanımda Acıbadem ve eurofertil hastaneleriyle çalışıyor

siz de histeroskopi için mi randevu aldınız? Yeliz hanım kim acaba hangi hastanede, bn de doktor arayışındayım da şuan

Antibiyotik veriyorlar tabi bi 10 gün falan yasak ilişki

çok teşekkür ederim
Mucizemibekliyorummm arkadaşım sen de bu konuyu bir oku bak histeroskopi sonrası sadece 10 gün ilişki yasaklamışlar

Yasemin hanım tüp bebekte bütün işlemleri kendisi mi yapıyor ? Yumurta toplama transfer fln, ben erkek doktor istemiyorum münkünse sadece kadın doktor istiyorum bu şekilde mi orada acaba ?

Evet bütün işlemleri Yasemin hanım kendisi yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…