- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
- 33
Aa iyi bari zaten o zamanda yumurtlama zamanına falanda denk geliyor ozaman deneriz.siz de histeroskopi için mi randevu aldınız? Yeliz hanım kim acaba hangi hastanede, bn de doktor arayışındayım da şuan
çok teşekkür ederim
Mucizemibekliyorummm arkadaşım sen de bu konuyu bir oku bak histeroskopi sonrası sadece 10 gün ilişki yasaklamışlar
Yasemin hanım tüp bebekte bütün işlemleri kendisi mi yapıyor ? Yumurta toplama transfer fln, ben erkek doktor istemiyorum münkünse sadece kadın doktor istiyorum bu şekilde mi orada acaba ?
Oh çok güzelmş, ben de gidicem en kısa zamanda konuşmaya inşallah, adetin ilk 11 günü yapılıyormuş histeroskopi sanırım, adet olmayı beklesemmi öncesinde gitsemmi acabaEvet bütün işlemleri Yasemin hanım kendisi yapıyor
Evet sonrasında hamilelik ihtimali artıyor çünkü sen yinede doktoru bilgilendir ama ben korunmucm diye, bir risk olmasınAa iyi bari zaten o zamanda yumurtlama zamanına falanda denk geliyor ozaman deneriz.
Oh çok güzelmş, ben de gidicem en kısa zamanda konuşmaya inşallah, adetin ilk 11 günü yapılıyormuş histeroskopi sanırım, adet olmayı beklesemmi öncesinde gitsemmi acaba
Evet sonrasında hamilelik ihtimali artıyor çünkü sen yinede doktoru bilgilendir ama ben korunmucm diye, bir risk olmasın
Öncesinde gidebilirsiniz zaten sizi yönlendireceklerdirOh çok güzelmş, ben de gidicem en kısa zamanda konuşmaya inşallah, adetin ilk 11 günü yapılıyormuş histeroskopi sanırım, adet olmayı beklesemmi öncesinde gitsemmi acaba
Evet sonrasında hamilelik ihtimali artıyor çünkü sen yinede doktoru bilgilendir ama ben korunmucm diye, bir risk olmasın
Aminn inşallahImaşallah oyledir kuzum ya inşallah bu son olur çocuk için doktora gitmemiz bundan sonra artık gebe olarak gideriz inşallah
Evet gideyim o zaman bu ay sonuna doğru biÖncesinde gidebilirsiniz zaten sizi yönlendireceklerdir
Ben yumurta büyütme iğnelerini kullanıyorum şu an nasipse cuma günü yumurta toplama işlemi olacakAminn inşallah
Evet gideyim o zaman bu ay sonuna doğru bisiz ne aşamadasınız şuan
Ay Allahım inşallah hayırsıyla ilerlesin bütün işlemlerinizBen yumurta büyütme iğnelerini kullanıyorum şu an nasipse cuma günü yumurta toplama işlemi olacak
Ne kadar mutlu ettiniz beni inşallah hepimizin bir an önce dolar kucaklarıAy Allahım inşallah hayırsıyla ilerlesin bütün işlemlerinizdualarım sizinle birsürü birsürü yumoşlarınız oluşur hepsi de döllenir sağlıklı embriyolar olurlar inşallah
Evet herkes öyle diyor çok bekleniyormuş. Yasemin Hanım ın çalıştığı yerlerde ii. Bülent karta bana çok yakın dk lık yolda o güzel. Hayırlsı bakalım. Aşılama zaten tutması çok düşük bir ihtimal ben de yaptırdım bir kez tutmadıBülent Kars’ta iyi bir doktor kardeşimde aşılama için gitmişti kendisine yıllar önce ama malesef olumsuz olmuştu. Bülent beyin bence tek kötü yanı randevu saatinde bile gitseniz çok bekliyorsunuz o sıkıcı Yasemin hanımda Acıbadem ve eurofertil hastaneleriyle çalışıyor
Yok canm sende varmi bisey ? Test yaptn mi 3 gun var
Test yaptim negatif verdim esime birazda o üzülsün hep gizli yapardim geceden soyledim yapcam diye negatifi o da gordu
Elimde test yok eczane de uzak ama bnim de kesin negatif canımTest yaptim negatif verdim esime birazda o üzülsün hep gizli yapardim geceden soyledim yapcam diye negatifi o da gordu
Bosver yapma canmElimde test yok eczane de uzak ama bnim de kesin negatif canım
Aynen canım gerek yok sonuç belli karnım ağrıyor zatenBosver yapma canm
İyi yapmışsın bnde hep gizli yapıyorum bundan snra yaptigimda bende senin gibi yapicam tek başıma üzülüyorum hep belli etmiyorum fln birazda o üzülsünTest yaptim negatif verdim esime birazda o üzülsün hep gizli yapardim geceden soyledim yapcam diye negatifi o da gordu
Vala hic uzulmedim getirdim gosterdim adama bak bos diye ustumden yuk.kalktiİyi yapmışsın bnde hep gizli yapıyorum bundan snra yaptigimda bende senin gibi yapicam tek başıma üzülüyorum hep belli etmiyorum fln birazda o üzülsün
Vala hic uzulmedim getirdim gosterdim adama bak bos diye ustumden yuk.kalkti
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar yeni gördüm topiği bende katılabilir miyim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?