Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa iyi bari zaten o zamanda yumurtlama zamanına falanda denk geliyor ozaman deneriz.

Evet bütün işlemleri Yasemin hanım kendisi yapıyor
Oh çok güzelmş, ben de gidicem en kısa zamanda konuşmaya inşallah, adetin ilk 11 günü yapılıyormuş histeroskopi sanırım, adet olmayı beklesemmi öncesinde gitsemmi acaba
Aa iyi bari zaten o zamanda yumurtlama zamanına falanda denk geliyor ozaman deneriz.
Evet sonrasında hamilelik ihtimali artıyor çünkü sen yinede doktoru bilgilendir ama ben korunmucm diye, bir risk olmasın

Imaşallah oyledir kuzum ya inşallah bu son olur çocuk için doktora gitmemiz bundan sonra artık gebe olarak gideriz inşallah

Öncesinde gidebilirsiniz zaten sizi yönlendireceklerdir

Ben yumurta büyütme iğnelerini kullanıyorum şu an nasipse cuma günü yumurta toplama işlemi olacak
Ay Allahım inşallah hayırsıyla ilerlesin bütün işlemleriniz dualarım sizinle birsürü birsürü yumoşlarınız oluşur hepsi de döllenir sağlıklı embriyolar olurlar inşallah

Ay Allahım inşallah hayırsıyla ilerlesin bütün işlemleriniz dualarım sizinle birsürü birsürü yumoşlarınız oluşur hepsi de döllenir sağlıklı embriyolar olurlar inşallah
Ne kadar mutlu ettiniz beni inşallah hepimizin bir an önce dolar kucakları çok teşekkürler

Evet herkes öyle diyor çok bekleniyormuş. Yasemin Hanım ın çalıştığı yerlerde ii. Bülent karta bana çok yakın dk lık yolda o güzel. Hayırlsı bakalım. Aşılama zaten tutması çok düşük bir ihtimal ben de yaptırdım bir kez tutmadı

Test yaptim negatif verdim esime birazda o üzülsün hep gizli yapardim geceden soyledim yapcam diye negatifi o da gordu
İyi yapmışsın bnde hep gizli yapıyorum bundan snra yaptigimda bende senin gibi yapicam tek başıma üzülüyorum hep belli etmiyorum fln birazda o üzülsün

İyi yapmışsın bnde hep gizli yapıyorum bundan snra yaptigimda bende senin gibi yapicam tek başıma üzülüyorum hep belli etmiyorum fln birazda o üzülsün
Vala hic uzulmedim getirdim gosterdim adama bak bos diye ustumden yuk.kalkti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…