- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Hoşbulduk canım inşallah herkesin müjdeli güzel haberleriniz alırızHoşgeldin canım
Amin inşallah canım bnim bat ne zmn ?Hoşbulduk canım inşallah herkesin müjdeli güzel haberleriniz alırız
Bat mı valla orası karışık canım bende pkos var düzenli olmuyor adetlerim en son ocak ayında son aşılama dan da negatifi görünce biraz dinlenmek istedim. 5 gün önce bitti ama ne zaman gelir Allah bilirAmin inşallah canım bnim bat ne zmn ?
HosgeldinMerhaba kızlar yeni gördüm topiği bende katılabilir miyim aranıza
Anladım hayırlısı kuzumBat mı valla orası karışık canım bende pkos var düzenli olmuyor adetlerim en son ocak ayında son aşılama dan da negatifi görünce biraz dinlenmek istedim. 5 gün önce bitti ama ne zaman gelir Allah bilir
HoşbuldumHosgeldin
Aynen canım hayırlısı inşallah kimseyi çok bekletmesin bebişlerAnladım hayırlısı kuzum
Benim 26 canımHoşbuldum
Aynen canım hayırlısı inşallah kimseyi çok bekletmesin bebişler
Bende vücudumu dinlemeyi bırakıp bi kaç ay akışına bıraktım. Senin bat ne zaman
Az kalmış inşallah gelmezBenim 26 canım
İnşallah istenilen kalitede olur canım Rabbim yardımcın olsun güzel haberlere müjdeli haberlere vesile olsun yumurtalarınKızlar cuma yumurta toplamı işlemim var ve sadece 3 yumurtam var dua eder misiniz yumurtalarım kaliteli olsun dualarınıza talibim
İnşallah kaliteli olur hayirlisi ile dollenme olur tedavin pozitif sonuçlanırKızlar cuma yumurta toplamı işlemim var ve sadece 3 yumurtam var dua eder misiniz yumurtalarım kaliteli olsun dualarınıza talibim
Hormonlar da etkiliyor ya daha bi hassas oluyoruz Rabbim yardımcımız olsunÇok yoruldum artık ya bıktım her ay molerini bozmıcam takmıcam diyorum ama regl yaklaştıkça ağrım oldukça ağlayasım geliyor ya bıktım artık bu durumdan umursamak istemiyorum
Noluyor ya bu ne karamsarlik adet mi oldunÇok yoruldum artık ya bıktım her ay molerini bozmıcam takmıcam diyorum ama regl yaklaştıkça ağrım oldukça ağlayasım geliyor ya bıktım artık bu durumdan umursamak istemiyorum
Olucam canım olmama yakın hep mod da oluyorum bıktım artık iradeli güçlü durmak istiyorumNoluyor ya bu ne karamsarlik adet mi oldun
Amin cümlemizin yardımcisi olsun canımHormonlar da etkiliyor ya daha bi hassas oluyoruz Rabbim yardımcımız olsun
Dur o zaman. Bak bana bir suru sorunum var sabaha kadar aglasam ne gececek elime ? Boyle yaptikca stres uzuntu yumurtalarina da yansir olmaz böyle toparlanOlucam canım olmama yakın hep mod da oluyorum bıktım artık iradeli güçlü durmak istiyorum
Çok doğru diyosun canım da benim piskolijim hiç iyi değil herşeyin farkındayım ama çevre yüzünden böyleyim yoksa kafama hayatta takmam ben takmak istemedikce taktiriyolar keşke hiç tanımadığınız herkezden uzak bir yerde otursamDur o zaman. Bak bana bir suru sorunum var sabaha kadar aglasam ne gececek elime ? Boyle yaptikca stres uzuntu yumurtalarina da yansir olmaz böyle toparlan
Insanlar degismeyecek sen onlari takmayacaksinÇok doğru diyosun canım da benim piskolijim hiç iyi değil herşeyin farkındayım ama çevre yüzünden böyleyim yoksa kafama hayatta takmam ben takmak istemedikce taktiriyolar keşke hiç tanımadığınız herkezden uzak bir yerde otursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?