Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah canım bnim bat ne zmn ?
Bat mı valla orası karışık canım bende pkos var düzenli olmuyor adetlerim en son ocak ayında son aşılama dan da negatifi görünce biraz dinlenmek istedim. 5 gün önce bitti ama ne zaman gelir Allah bilir

Kızlar cuma yumurta toplamı işlemim var ve sadece 3 yumurtam var dua eder misiniz yumurtalarım kaliteli olsun dualarınıza talibim
İnşallah istenilen kalitede olur canım Rabbim yardımcın olsun güzel haberlere müjdeli haberlere vesile olsun yumurtaların

Çok yoruldum artık ya bıktım her ay molerini bozmıcam takmıcam diyorum ama regl yaklaştıkça ağrım oldukça ağlayasım geliyor ya bıktım artık bu durumdan umursamak istemiyorum

Çok yoruldum artık ya bıktım her ay molerini bozmıcam takmıcam diyorum ama regl yaklaştıkça ağrım oldukça ağlayasım geliyor ya bıktım artık bu durumdan umursamak istemiyorum
Hormonlar da etkiliyor ya daha bi hassas oluyoruz Rabbim yardımcımız olsun

Noluyor ya bu ne karamsarlik adet mi oldun

Olucam canım olmama yakın hep mod da oluyorum bıktım artık iradeli güçlü durmak istiyorum
Dur o zaman. Bak bana bir suru sorunum var sabaha kadar aglasam ne gececek elime ? Boyle yaptikca stres uzuntu yumurtalarina da yansir olmaz böyle toparlan

Dur o zaman. Bak bana bir suru sorunum var sabaha kadar aglasam ne gececek elime ? Boyle yaptikca stres uzuntu yumurtalarina da yansir olmaz böyle toparlan
Çok doğru diyosun canım da benim piskolijim hiç iyi değil herşeyin farkındayım ama çevre yüzünden böyleyim yoksa kafama hayatta takmam ben takmak istemedikce taktiriyolar keşke hiç tanımadığınız herkezden uzak bir yerde otursam

Insanlar degismeyecek sen onlari takmayacaksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…