Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler herkese

Kızlar cuma yumurta toplamı işlemim var ve sadece 3 yumurtam var dua eder misiniz yumurtalarım kaliteli olsun dualarınıza talibim

G Guullddeenn büyük gün geldi çattı yarın hayırlısıyla yumurtaları toplucaklar hiç stres yapma, 1 tanecik yumurta 1 tanecik sperm yeter bebiş için inşallah hepsi cici cici döllenir de transfer olurlar, dualarım sizinle, güzel haberlerini bekliyorum yarın inşallah
yarın ben de dr yasemin çekmeze randevu aldım histeroskopi iiçin görüşmeye gidicem, var mı aranızda gidenler kızlar ??

Canimlar napiyonuz uyku tutmadı eşim işte
Selam canım, anne olma umuduyla bat gününe kadar nasil bekleyeceğim acaba kan testi mi yaptırsam ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum sende ne var ne yok

Selam canım, anne olma umuduyla bat gününe kadar nasil bekleyeceğim acaba kan testi mi yaptırsam ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum sende ne var ne yok
Ben yarın sabah olurum kuzum tabiki inşallah olmam ama olucam gibi senin bat nezmn

Ben yarın sabah olurum kuzum tabiki inşallah olmam ama olucam gibi senin bat nezmn
Benim 1 nisan . Insallah insallahhhh olmazsın/ olmayız ne zamandır deniyorsunuz canim bir sorununuz var mi

Benim 1 nisan . Insallah insallahhhh olmazsın/ olmayız ne zamandır deniyorsunuz canim bir sorununuz var mi
İnşallah canım bnim İki seneden beri deniyorum canım bı tane kaybim var sorunum yok Allah'a şükür evleneli de iki sene oldu zaten başından beri hiç korunmadik sen ne zmn beri deniyosun

İnşallah canım bnim İki seneden beri deniyorum canım bı tane kaybim var sorunum yok Allah'a şükür evleneli de iki sene oldu zaten başından beri hiç korunmadik sen ne zmn beri deniyosun
Cok uzuldum rabbim tez zamanda en saglikli sekilde nasip etsin.
Bizim 10 ay oldu canim eşimin hafif sperm sayısında ve yüksek ölçüde morfoloji de sorun vardi yuzde 1 di 3 aylık kürler takviyeler kullandik Nisan ayi reglim ile tup bebek tedavisine başlayacaktık ama rabbime bin şükür 3 gün önce yeni testi verdi ve değerler 5 ile 8 katına çıkmış fırlamış tedavimiz iptal oldu haliyle.
Bu ay oyuzden birascik umutluyum ama olmaz ise klomen ya da asilama deneriz sanırım Nisan ayında.
Tup bebek için geldk turkiyeye rabbimin mucizesi ni yaşadık..

Sevindim canım sizin adınıza inşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan bu ay mucizene kavuşursun inşallah

Sevindim canım sizin adınıza inşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan bu ay mucizene kavuşursun inşallah
Insallah amiiin hepimizz siz her hangi bir şey denediniz mi tedavi ya da ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…