Kızlar cuma yumurta toplamı işlemim var ve sadece 3 yumurtam var dua eder misiniz yumurtalarım kaliteli olsun dualarınıza talibim
Selam canım, anne olma umuduyla bat gününe kadar nasil bekleyeceğim acaba kan testi mi yaptırsam ne zaman yaptırsam diye düşünüyorumCanimlar napiyonuz uyku tutmadı eşim işte
Ben yarın sabah olurum kuzum tabiki inşallah olmam ama olucam gibi senin bat nezmnSelam canım, anne olma umuduyla bat gününe kadar nasil bekleyeceğim acaba kan testi mi yaptırsam ne zaman yaptırsam diye düşünüyorumsende ne var ne yok
Benim 1 nisan . Insallah insallahhhh olmazsın/ olmayızBen yarın sabah olurum kuzum tabiki inşallah olmam ama olucam gibi senin bat nezmn
İnşallah canım bnim İki seneden beri deniyorum canım bı tane kaybim var sorunum yok Allah'a şükür evleneli de iki sene oldu zaten başından beri hiç korunmadik sen ne zmn beri deniyosunBenim 1 nisan . Insallah insallahhhh olmazsın/ olmayızne zamandır deniyorsunuz canim bir sorununuz var mi
Cok uzuldum rabbim tez zamanda en saglikli sekilde nasip etsin.İnşallah canım bnim İki seneden beri deniyorum canım bı tane kaybim var sorunum yok Allah'a şükür evleneli de iki sene oldu zaten başından beri hiç korunmadik sen ne zmn beri deniyosun
Aleyküm selam canımSelam kizlar
Selam canım hemen sorayım bat ne zamanSelam kizlar
Canim sen hsg çektirdin miİnşallah canım bnim İki seneden beri deniyorum canım bı tane kaybim var sorunum yok Allah'a şükür evleneli de iki sene oldu zaten başından beri hiç korunmadik sen ne zmn beri deniyosun
Sevindim canım sizin adınıza inşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan bu ay mucizene kavuşursun inşallahCok uzuldum rabbim tez zamanda en saglikli sekilde nasip etsin.
Bizim 10 ay oldu canim eşimin hafif sperm sayısında ve yüksek ölçüde morfoloji de sorun vardi yuzde 1 di 3 aylık kürler takviyeler kullandik Nisan ayi reglim ile tup bebek tedavisine başlayacaktık ama rabbime bin şükür 3 gün önce yeni testi verdi ve değerler 5 ile 8 katına çıkmış fırlamış tedavimiz iptal oldu haliyle.
Bu ay oyuzden birascik umutluyum ama olmaz ise klomen ya da asilama deneriz sanırım Nisan ayında.
Tup bebek için geldk turkiyeye rabbimin mucizesi ni yaşadık..
Canim 2 gun varSelam canım hemen sorayım bat ne zaman
Ewt 6 ay oldu sanırım cektirdimCanim sen hsg çektirdin mi
Insallah amiiin hepimizzSevindim canım sizin adınıza inşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan bu ay mucizene kavuşursun inşallah
Ohh azıcık kalmis Allah yüzünü güldürsünCanim 2 gun var
Hic sorun yok mu hersey normal miEwt 6 ay oldu sanırım cektirdim
Ewt kuzum bir sorun çıkmadıHic sorun yok mu hersey normal mi
Amin inşallah canım bu ay biraz takviyeler verdi doktorum inşallah olirOhh azıcık kalmis Allah yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?