- 26 Mart 2021
- 409
- 172
- 53
Rabbım isteyen herkese versin inşallahEwt kuzum bir sorun çıkmadı
Amin inşallah kuzum ama bnce bi sorun varki olmuyor iki sene oldu herşeyi denedim bu ay da ara verip tekrar doktr gitcemRabbım isteyen herkese versin inşallah
İlk çocuk mu canimAmin inşallah kuzum ama bnce bi sorun varki olmuyor iki sene oldu herşeyi denedim bu ay da ara verip tekrar doktr gitcem
Ne kullanıyorsun canim esinde kullanıyor muAmin inşallah canım bu ay biraz takviyeler verdi doktorum inşallah olir
Ewt canımİlk çocuk mu canim
Ovulaston testi denedin mi canim ?Amin inşallah kuzum ama bnce bi sorun varki olmuyor iki sene oldu herşeyi denedim bu ay da ara verip tekrar doktr gitcem
Geçen ay ve bu ay denedim canım pik gördümOvulaston testi denedin mi canim ?
Yok Eşim kulanmiyor ben inositol diye takviye yumurta kalitesini rezervini arttırıyorNe kullanıyorsun canim esinde kullanıyor mu
Benim 2. Olmuyor ilki de zor olduEwt canım
Benim 2. Olmuyor ilki de zor oldu
Rabbim bağışlasın sana canım benim kaç yaşındaBenim 2. Olmuyor ilki de zor oldu
Harika canim o ben onu çok araştırdım, doktorum panik atak kaygı bozukluklarına da cok iyi geliyor dedi ben de aldım kullandım bu ayYok Eşim kulanmiyor ben inositol diye takviye yumurta kalitesini rezervini arttırıyor
Aminn canın benim 3 yaşındaRabbim bağışlasın sana canım benim kaç yaşında
Gerçekten mi onu duymamistimHarika canim o ben onu çok araştırdım, doktorum panik atak kaygı bozukluklarına da cok iyi geliyor dedi ben de aldım kullandım bu ayvee kafam nasil rahatladi nasıl mutluyum anlatamam gercekten kaygıyı azaltti ben de
Harika sebepsiz inferlite olanlar ovulasyonla hep hamile kalıyor canim 3 4 ayda eminim sen de kalicaksin yakin zamandaGeçen ay ve bu ay denedim canım pik gördüm
Bu arada yumurtlama akintini takip ettin mi bu ay bu vitaminle ? Herhangi bir değişiklik farkettin miGerçekten mi onu duymamistim
İnsalalh ama yapmicam daha yani almicam daha ovu testi iki ay denedim doktr yolu gözüktü bnce bana yine bide bende iltihabli romatizma var belki bu engel oluyor bilmiyrm doktra sorcam belki kaybımda bundan ötürü oldu bilmiyrmmHarika sebepsiz inferlite olanlar ovulasyonla hep hamile kalıyor canim 3 4 ayda eminim sen de kalicaksin yakin zamanda
Evet canım birde sende kaşık agrisi mide bulantısı yaptı mı 2haftadir çok kötüyüm bugün toparlandim test yaptım negatif ciktiBu arada yumurtlama akintini takip ettin mi bu ay bu vitaminle ? Herhangi bir değişiklik farkettin mi
Canim bende bulanti ve ağrı yapmadı ama , yumurtlama akıntısı afedersin cok daha kıvamlı ve uzayan sekildeydi diger aylara göre farklıydı bir ovulasyon testi yapiyorum t çizgisi daha ilk 10 saniye de C daha koyulasmadan aldi basini gitti bordo oldu nerdeyse bir fark olduğunu düşünüyorum açıkçası Allahim insallah . Benim inositol toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun sen suan hala devam ediyor musun?Evet canım birde sende kaşık agrisi mide bulantısı yaptı mı 2haftadir çok kötüyüm bugün toparlandim test yaptım negatif cikti
Benimkide simdi geldiCanimlar napiyonuz uyku tutmadı eşim işte
Yok canemm ama belirtim var karnım ağrıyoreeeeBenimkide simdi geldiadet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?