Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok Eşim kulanmiyor ben inositol diye takviye yumurta kalitesini rezervini arttırıyor
Harika canim o ben onu çok araştırdım, doktorum panik atak kaygı bozukluklarına da cok iyi geliyor dedi ben de aldım kullandım bu ay vee kafam nasil rahatladi nasıl mutluyum anlatamam gercekten kaygıyı azaltti ben de

Harika sebepsiz inferlite olanlar ovulasyonla hep hamile kalıyor canim 3 4 ayda eminim sen de kalicaksin yakin zamanda
İnsalalh ama yapmicam daha yani almicam daha ovu testi iki ay denedim doktr yolu gözüktü bnce bana yine bide bende iltihabli romatizma var belki bu engel oluyor bilmiyrm doktra sorcam belki kaybımda bundan ötürü oldu bilmiyrmm

Evet canım birde sende kaşık agrisi mide bulantısı yaptı mı 2haftadir çok kötüyüm bugün toparlandim test yaptım negatif cikti
Canim bende bulanti ve ağrı yapmadı ama , yumurtlama akıntısı afedersin cok daha kıvamlı ve uzayan sekildeydi diger aylara göre farklıydı bir ovulasyon testi yapiyorum t çizgisi daha ilk 10 saniye de C daha koyulasmadan aldi basini gitti bordo oldu nerdeyse bir fark olduğunu düşünüyorum açıkçası Allahim insallah . Benim inositol toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun sen suan hala devam ediyor musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…