- 26 Mart 2021
- 409
- 172
- 53
Evett canim benimde toz 20 gun oldu içeli devam ediyorumCanim bende bulanti ve ağrı yapmadı ama , yumurtlama akıntısı afedersin cok daha kıvamlı ve uzayan sekildeydi diger aylara göre farklıydı bir ovulasyon testi yapiyorum t çizgisi daha ilk 10 saniye de C daha koyulasmadan aldi basini gitti bordo oldu nerdeyse bir fark olduğunu düşünüyorum açıkçası Allahim insallah . Benim inositol toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun sen suan hala devam ediyor musun?
Hayirlisi olsun canım mutlaka eger denemediysen o ay beslenmene bir takim takviyereleri denemeni tavsiye ederim burda cok o şekilde olumlu sonuç alındı. Beslenme derken o ay mesela beyaz un abur cubur pirinç şekerden uzak durmaya çalışıp yumurtanin daha kaliteli ollmasini sağlıyor bunlarİnsalalh ama yapmicam daha yani almicam daha ovu testi iki ay denedim doktr yolu gözüktü bnce bana yine bide bende iltihabli romatizma var belki bu engel oluyor bilmiyrm doktra sorcam belki kaybımda bundan ötürü oldu bilmiyrmm
Ben de devam ediyorum sadece dozu azalttım 3 ogundu 1-2 yapiyorum hadi inşallah bize vesile olsunEvett canim benimde toz 20 gun oldu içeli devam ediyorum
Uzak duruyorum kuzum zaten dediklerin bakalım ya hayırlısı kuzumHayirlisi olsun canım mutlaka eger denemediysen o ay beslenmene bir takim takviyereleri denemeni tavsiye ederim burda cok o şekilde olumlu sonuç alındı. Beslenme derken o ay mesela beyaz un abur cubur pirinç şekerden uzak durmaya çalışıp yumurtanin daha kaliteli ollmasini sağlıyor bunlar
Benim günde 1 tane inşallah vesile olsuncanimBen de devam ediyorum sadece dozu azalttım 3 ogundu 1-2 yapiyorum hadi inşallah bize vesile olsun
Olur inşallah canımUzak duruyorum kuzum zaten dediklerin bakalım ya hayırlısı kuzum
İnşallah canım bnimOlur inşallah canım
Hayırlısı uzulmek yokYok canemm ama belirtim var karnım ağrıyoreeee
Aynen canım bu ay da bekleyip gelecek ay doktora gidicemHayırlısı uzulmek yok
Kuzuuummm çok teşekkür ederim benimde dualarım sizinle yazacağım işlemden sonraİyi geceler herkese
G Guullddeenn büyük gün geldi çattı yarın hayırlısıyla yumurtaları toplucaklar hiç stres yapma, 1 tanecik yumurta 1 tanecik sperm yeter bebiş içininşallah hepsi cici cici döllenir de transfer olurlar, dualarım sizinle, güzel haberlerini bekliyorum yarın inşallah
yarın ben de dr yasemin çekmeze randevu aldım histeroskopi iiçin görüşmeye gidicem, var mı aranızda gidenler kızlar ??
Hadi bakalım hayırlısıyla gir çık bekliyoruzKuzuuummm çok teşekkür ederim benimde dualarım sizinle yazacağım işlemden sonra
Daha once gitmis miydin? Gitmediysen beklemene gerek yok ki git benceAynen canım bu ay da bekleyip gelecek ay doktora gidicem
İnşallah döllenecekKızlar opudan çıktım eve geldim şu anda 3 yumurta toplandı 3üde doluymuş bakalım döklenecek mi eğer sağlıklı olurlarsa pazartesi transfer yapılacak
İnşallah sağlıkla döllenir tutunurKızlar opudan çıktım eve geldim şu anda 3 yumurta toplandı 3üde doluymuş bakalım döklenecek mi eğer sağlıklı olurlarsa pazartesi transfer yapılacak
Evet anestezi aldım çok rahat geçti uyandığımda çok hafif karın ağrısı vardı ona da içinde ağrı kesici bulunan bir serum taktılarİnşallah döllenecek❣ nasil geçti anestezi aldin mi anlatr misin
Bende adet olmayi bekliyorum tup bebek icin randevuyu ona gore verecekler.Evet anestezi aldım çok rahat geçti uyandığımda çok hafif karın ağrısı vardı ona da içinde ağrı kesici bulunan bir serum taktılar
Daha önce gittim canımDaha once gitmis miydin? Gitmediysen beklemene gerek yok ki git bence
Herhangi bir sorun varmi doktor bisey demis miydiDaha önce gittim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?