Hyr hsg yumurta takibi hepsi yapıldi hormanlar fln doktr güzel demistiHerhangi bir sorun varmi doktor bisey demis miydi
Peki esin hic sperm testj yapti mi ? Herseyi tek tarafli düşünmek olmaz.Hyr hsg yumurta takibi hepsi yapıldi hormanlar fln doktr güzel demisti
Yaptı kuzum onun ki de güzel çıktıPeki esin hic sperm testj yapti mi ? Herseyi tek tarafli düşünmek olmaz.
O zaman daha vakti var :)Yaptı kuzum onun ki de güzel çıktı
Aynen canım benimO zaman daha vakti var :)
Çok sevindimKızlar opudan çıktım eve geldim şu anda 3 yumurta toplandı 3üde doluymuş bakalım döklenecek mi eğer sağlıklı olurlarsa pazartesi transfer yapılacak
Canısı adet oldun mu
Yok daha olmadim ben gununde olmam ya bi iki gun gecikiyor. Belim agriyor olcam sanirim.Canısı adet oldun mu
Ben gününde olurdum olmadım canım ama geçen ay 10 da yumurtlama oldu bu ay 13 de ondan kaynaklı olabilir miYok daha olmadim ben gununde olmam ya bi iki gun gecikiyor. Belim agriyor olcam sanirim.
Evet yumurtlamadan da olabilir ama inşallah bebektendir. Test yapsaydin bende var ama bilemiyprum kararsizimBen gününde olurdum olmadım canım ama geçen ay 10 da yumurtlama oldu bu ay 13 de ondan kaynaklı olabilir mi
Testim yok kuzum ovu testi var sadece bide karnım çok ağrıyordu şimdi tık yok yine de sanmıyorum nedesen olsa hissederdim herhldeEvet yumurtlamadan da olabilir ama inşallah bebektendir. Test yapsaydin
Hayırlısı olsunTestim yok kuzum ovu testi var sadece bide karnım çok ağrıyordu şimdi tık yok yine de sanmıyorum nedesen olsa hissederdim herhlde
İnşallah ikimizde hasta olmayız ve beklemediğimiz şekilde smdi olur kuzumHayırlısı olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBende adet olmayi bekliyorum tup bebek icin randevuyu ona gore verecekler.
Ben olmayi bekliyorm. Yinede hayırlısı olsun canmİnşallah ikimizde hasta olmayız ve beklemediğimiz şekilde smdi olur kuzum
Catlamis dediyse bugunu degerlendirin ve yarini Ilac yuzunden fazla belirti de yasayabilirsinz bu yüzden adet olama kadar sabirla bekleyin insallah gecikme yasarsaniz test yapin.Merhaba kizlar, bir sorum olacakti ben bu ilk kez klomen catlatma ignesi yaptim. Ama degerlendirmeyi iyi yapamadim sanirim. Bugun doktora gittim catlamis dedi. Sizce igneden sonra kac gun degerlendirme yapilabilir? Yumurta ne kadar canli kalir?
Canim regl oldun muBen gününde olurdum olmadım canım ama geçen ay 10 da yumurtlama oldu bu ay 13 de ondan kaynaklı olabilir mi
Bende olmayı bekliyorum canım benim hayırlısıBen olmayi bekliyorm. Yinede hayırlısı olsun canm
Olmadım canım herhlde yarın olurum genelde olmadan bı gün önce basım ağrıdı bu sefer agrimadi yarın olurum diye tahmin ediyorumCanim regl oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?