Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmadım canım herhlde yarın olurum genelde olmadan bı gün önce basım ağrıdı bu sefer agrimadi yarın olurum diye tahmin ediyorum
Benimde günüm yarın aslında bugünde gelmesi lazımdı gelmedi yarin gelir benimde yumurtlamadan beri karnim agiriyor ya

Benimde günüm yarın aslında bugünde gelmesi lazımdı gelmedi yarin gelir benimde yumurtlamadan beri karnim agiriyor ya
Bnim de 4 gündür ağrıyor karnım adet olcagim zaman ağrır zaten öyle anlarım adet olcagimi canimm insalalh olmayız tabi ikimizde ama umudum yok

Merhaba hanımlar.. öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin, duyan belli duamız belli buradaysak eğer :) 6.5 aylık evliyim bende ve evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz..9 yıllık bir ilişkim vardı.. evlendikten kısa bir süre sonra gündemimize geldi çocuk..pandeminin de biteceği yok gezelim tozalım karı koca desek..e yaş ta 28 oldu eşimin 30.. niyetine girdik..ocakta kontröle girdim kadın doğum uzmanına.. birşey varsa da önceden tedbirimizi alalım diye, temiz çıktı muaye sonrası doktorun dediği,tertemiz bir sıkıntı yok yumurtalıklarında dedi.. şubatta kolları sıvadık:) uygulama usulü baktığımda şubatta kaçaklar oldu arada yumurtlama evrelerinde.1 gün öncesi oldu.yumurtlama ve 1 gün sonrası olamadı.akraba vefatı yaşadık.martta yani bu ay ovulasyonla deneyelim dedik piki görmeden 1 gün once oldu ,şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ben bu sefer.. olcak olduktan sonra 2,3 gün öncesinde de oluyormuş tabii ama demekki diyorum full geçmemiz lazım bu günleri.. bu ay iyi değerlendiricez inşallah..bugün hastalandım .. ve soğan kürü kullanmaya başlıycam..adetimin bitmesini bekleyemicem çünkü döngüm 24 25 günde bir ve 6 gün sürüyor..10, 11 ve 12.günler yumurtlama olduğunu anlayabiliyorum akıntıdan..bitmesini beklersem fazla tüketemiycem..günde 1 defa içmeyi düşünuyorum..eşimle birlikte.. erkekler içinde sağlıklı olduğunu okudum biçok açıdan.. ne dersiniz ..

Sadece akintidan yumurtlamayi anlayamazsiniz ve kacirirsiniz. Akinti olduğunda belkide coktan catladi ? Ovulasyon testi kullanmak garanti veriyor bu konuda en azndan. Catladigi gunu bilmek bir adim öne taşır durumu. Sogan kürü ve herhangi bir kürü doktora danismadan yapmayin. Prolaktin yada herhangi bir hormon degerini yukseltebilir bunlarda gebelige engel teskil eder. Kafaniza gore gun belirleyip baslamayin doktora danisin lütfen. Hakkinizda hayirlisi olsun

Açıkçası doktora sormaya da çekiniyorum, söylediklerinizde haklısınız elbette ki.. Kontrol sonrası doktor sağlıklı bireylerde dahi 1 sene zaman veriyoruz, olmadığı takdirde tedavi vs başlıyoruz acele etmeyin diye açıklama yaptığı için, 2.aydan bunu sormaya çekiniyorum.. Öte yandan da en faydalı bitkisel çözumlerin bile kontrolsüz kullanımının sıkıntı yaratacağının bilincindeyim.. dün gece içmiş bulundum 1 bardak.. bir de bitiminde yarım bardak tüketirim belki.. nisan ayıda bu şekilde sonuçlanırsa sorarım en azından..

Neden korkuyorsunuz bu turkiyedeki doktorlati da anlamiyorm iki kelime konuşamıyor insan. Diğerlerini sor norml mi diye. Sogan icicem de bi sorun olur mu diye sor bu kadar. 1 yil beklemeye gerek yok bi kac ay olmadigi zaman esinde sperm testi versin ne malum onda sorun olmadigi allah korusun. Sorun varsa beklemeye gerek yok

korkmak değil çekinmek işte.. doktor çok tatlı birisi, tatlı dilli ama insanın kendi kendine yaptığı kuruntular bunlar.. eşim de evlenmeden 1 sene önce yaptırmıştı mümessilken, herşey normal çıktı onun da.. hayırlısı bakalım.. 1 sene benim de gözüme uzun geliyor herşey normalken.. bu ay olmazsa sorucam ama

Sperm durumu sabit kalmaz tekrar yaptirin. Zaten yaptirinca 2 defa yapiliyor bir ay ara ile inan cok farkediyor.

Bende malesef regl oldum Allaha şükür tam gününde olur ama artık pozitifi görmek istiyorum gerçi 2 aydır kortizon kullanıyorum bu hafta biticek kortizonum önümüzdeki aylar olur inşallah

Bende malesef regl oldum Allaha şükür tam gününde olur ama artık pozitifi görmek istiyorum gerçi 2 aydır kortizon kullanıyorum bu hafta biticek kortizonum önümüzdeki aylar olur inşallah
İnşallah canım en azından gününde oluyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…