Boyle bahsetmemim sebepleri var eski konularimdan bakabilirsinizKeşke bu kadar borca girmeden önce bi durup düşünseydiniz.. Sevgi saygı olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir ama eşinizden sırtınızdaki kene diye bahsettiğinize göre oda yokAllah yardımcınız olsun
Dusuncen yanlis diyorsun yani peki onun para konusunda bi kadar rahat olması ve hala ailesini dusunmesiEv , araba, çocuğunuz hastane masrafı ikinizin de ortak sorunu.
Askerlik, öğrenim kredisi bunlar da anlaşılır borçlar bana göre.
Yani borç dışında sorun yoksa bence bir yıl diş sıkılır.
Bunun için evlilik mi sonlandırılır?
Evimiz satılırsa 350 bin falan eder her türlü rahat eder yani ve evi annesinin üzerine yapabilir öyle bir durumda bekliyorum onlardanbosanacaksaniz takilarla borclarini kapattigini ispatlarsaniz takilari size odemek zorunda kalirlar ev evlendikten sonra alindigi icin ortaksiniz ya satilir kredinin kalani odendikten sonra ortak paybedilir yada taraflardan biri satin alip digerinin payini verir rahatlik onuda bulmaz yani
Boyle bahsetmemim sebepleri var eski konularimdan bakabilirsiniz
Arabyi satmayı düşündüm çok rahatlarız ama kp arabasını kullanmak zorunda kalirım çünkü çocuğumu bırakıyorum ve iş yerime 2 vasıta ile gidiliyor sonra kv nın çenesini çekmek zorunda kalırım ona muhtaç kalmak istemiyorum önceki konularımdan bakabilirsiniz nasıl biri oldugunaAz değil 4 yıldır ev kredisi ödüyorsunuz. Ne yapın edin, ev kredisini aksatmayın. Arabayı satsanız borçların hangi kısmını kapatabiliyorsunuz? Belki önümüzdeki bir yıl sıkıntılı geçer ama güzel plan program yaparsanız bir yıl sonra düzlüğe çıkarsınız. Bir de eşiniz gelirini giderini pek bilmiyor sanırım. Para idaresini kendi elinize alın.
Araba kredisi ocakta ev kredisi mayısta bitiyorBu durumda askerliğe 15.000 daha mı vermeyi düşünüyorsunuz? Siz de zorluyorsunuz sanki bazı şeyleri. Siz evlendikten sonra ödenen borçlar neydi?
Ayrıca bana tüm borçlar mayısta biter gibi de gelmedi. Başınızda bu koca varken 2 aya yeni bir borç kapısı daha çıkar. Kendinizi kandırmayın lütfen.
Dusuncen yanlis diyorsun yani peki onun para konusunda bi kadar rahat olması ve hala ailesini dusunmesi
evin kredisi devam etmiyormu??Evimiz satılırsa 350 bin falan eder her türlü rahat eder yani ve evi annesinin üzerine yapabilir öyle bir durumda bekliyorum onlardan
Araba kredisi ocakta ev kredisi mayısta bitiyor
Evet canım haklisin mayıstan sonra da ona yardım edevekmisBunlar biter dediğimi yanlış anladınız. Şu anda kardeşine yardım etmeyi düşünüyormuş. Yine borç çıkartabilir başınıza. İnşallah bu olmaz tabii rahata kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?