- Konu Sahibi derinin_annesi
-
ayyy okurken valla sevindim biraz düzeliyo gibisiniz.inşallah daha daha iyi olursunuz.mutluluklar dilerim.
sakinleşecek bak sen biraz sabırlı ol ...yani en azından kavgayı sürdürmedi..
canım benim çok sevindim, sakiliğini korusen, o gün ki konuşmaya dair hiçbir şey söyleme, iyi düşün iyi şeyler olsun, karamsarlığı yasaklıyom sana...geçici bi durum bu bence, oda hatasını anlayacak ve üzülecek, bak herşey yoluna girecek, sende boşuna üzüldüm diyeceksin...
inşallah durucum inşallahh.....bekliyorum bakalım neler olcak...gün içinde bişey olmaz artık aramaz çünkü bende aramam..akşam neler olacak bakalım
çok sevindim. Bazen haklı olsak bile susmak en güzel cevapmış. Siz çok iyi niyetlisiniz. Küs olmanıza rağmen ilgilenmişsiniz. Sizin gibi bir eş kırılırmı hiç... Maaşallah allah bozdurmasın.. Sukunete ve iyi niyetliliğe devam.. Ama ayrı yatmayın lütfen vücüt sıcaklığı kalbide ısıtır.. Denenmişdir bilginize..
şimdi nasılsın bakalım düne göre, iç sıkıntın azaldı dimi.
Çok sevindim. Bazen haklı olsak bile susmak en güzel cevapmış. Siz çok iyi niyetlisiniz. Küs olmanıza rağmen ilgilenmişsiniz. Sizin gibi bir eş kırılırmı hiç... Maaşallah Allah bozdurmasın.. Sukunete ve iyi niyetliliğe devam.. Ama ayrı yatmayın lütfen vücüt sıcaklığı kalbide ısıtır.. Denenmişdir BİLGİNİZE..
kızlar günaydın.... dün akşam ben işten çıkıp eve giderken eşim geç kalcam yemeğe beklemeyin dye mesaj attı bende zaten gec cıkmıştım...cvp yazmadım.....eve gittim k.validemden kızımı aldım eve geçtik yemeği hazırladım tam sofraya otryoduk geldi açtım h.geldn dedim h.bulduk dedi..yemeğe otryrz ycekmisin dedim yemicem dedi..zaten önceki günde rahatsızdı grip gibi ıhlamur koydum ocağa biz kızımla yemek yedik sonra ona ıhlamur koydum 2 fincan falan içti sonra duşa girdi sonra be kızımla yattım beni kaldır dedim o otryodu sonra kaldrdı kalktım bgnn yemeğini yaptım o da o arada gtti yattı ilacını götrdüm içti uyudu...sonra ben yatarken yanına gttim öptüm öptüm öptüm:s zannedersem uyanıktı sonra gttim yattım..az öncede msnden nasıl oldun dedim öksryorum dedi bende akşam şurup içersin dedim tamm bakarız dedi dün akşamın özeti budur kızlar.........
biraz daha iyiyim...ama daha daha daha daha iyi olmak istiyorum....:)
canım derinim;
çok sevindim,dahada iyi olucak herşey zamanla
şu yaşadığın üzüntü bile sana çok şey katıcak tabiki eşinede
tecrübe dediğimiz şey yaşanılarak kazanılıyor
herşey iyi olsa hayatta bize ne katardı ki
vardır bunda da bi hayır
akşam hep seni düşündüm,kendi yaşadıklarımı ne kadar zor olduğunu bilirim
ama acının zamanla hafiflediğini hatta yok olduğunuda iyi bilirim..
biraz daha iyiyim...ama daha daha daha daha iyi olmak istiyorum....:)
düşünsene bir bebek bile düşe kalka yürümeyi öğreniyor
bizde arada yıkılıcaz ki kalkmasını bilelim...
gız delüüüüüü buralarda mı geziyon ...
leeen gadın ensemde bittin...
heee derin bir bak dediydi..
o iyi ya daha ne olsun
bak durum aklını başından almak için ne yapayım diyo gadın:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?