galiba bende boşanıyorum:(

canım benim çok sevindim, sakiliğini korusen, o gün ki konuşmaya dair hiçbir şey söyleme, iyi düşün iyi şeyler olsun, karamsarlığı yasaklıyom sana...geçici bi durum bu bence, oda hatasını anlayacak ve üzülecek, bak herşey yoluna girecek, sende boşuna üzüldüm diyeceksin...

inşallah durucum inşallahh.....bekliyorum bakalım neler olcak...gün içinde bişey olmaz artık aramaz çünkü bende aramam..akşam neler olacak bakalım

Çok sevindim. Bazen haklı olsak bile susmak en güzel cevapmış. Siz çok iyi niyetlisiniz. Küs olmanıza rağmen ilgilenmişsiniz. Sizin gibi bir eş kırılırmı hiç... Maaşallah Allah bozdurmasın.. Sukunete ve iyi niyetliliğe devam.. Ama ayrı yatmayın lütfen vücüt sıcaklığı kalbide ısıtır.. Denenmişdir BİLGİNİZE..

evet yatak muhabbeti içinde yne bi kaç gün beklcem hsonuu inşallahh...:)

doğru söylüyosunuz bizde artık yatakları birleştirme zamanı geldi galiba çok değil canım daha 5 ay oldu:))) şaka bi tarafa bebek var diye ayrı yatıyoruz ama iki yabancı gibi olduk.sabah ben işe o işine gidiyo akşam oluyo o odada ben yatak odasında...

canım derinim;
çok sevindim,dahada iyi olucak herşey zamanla
şu yaşadığın üzüntü bile sana çok şey katıcak tabiki eşinede
tecrübe dediğimiz şey yaşanılarak kazanılıyor
herşey iyi olsa hayatta bize ne katardı ki
vardır bunda da bi hayır

akşam hep seni düşündüm,kendi yaşadıklarımı ne kadar zor olduğunu bilirim
ama acının zamanla hafiflediğini hatta yok olduğunuda iyi bilirim..

inşallah terracım......bu akşam temizliğe başlıcammm bende evimi şölee ctesiye kadar misss gbi yapym...ctesi akşam bi nişan var nişana gitcezz.... şölee bi değişklik yapıyımmm aklını başından alayım dyorumm ama nasıll nee yapcammm bilmiyorumm akılllll verin banaa kızlarrrrrr

biraz daha iyiyim...ama daha daha daha daha iyi olmak istiyorum....:)

herşey daha iyi olacak merak etme. ama önce sen iyi olacaksın ki herşey düzelsin,içini ferah tut,sen şimdi eskisinden de daha iyi olmaya özen göster eşine karşı,çünkü sen eşini seviyor ve kaybetmek istemiyosun ben böyle hissettim. yüzünde hiç üzüntüye dair iz olmasın, kendini güçsüz gösterme ona anladın mı.sukunetini korumaya devam et. herşey güzel olacakkk

leeen gadın ensemde bittin...

heee derin bir bak dediydi..

o iyi ya daha ne olsun

bak durum aklını başından almak için ne yapayım diyo gadın:44:

tamam bırakıyom seni bu kaa rahatsız ettiysem kusura bakma.bi daha olmaz.... derinim aklını başından alma yönetmi bulursana bana da ilet bende o knuda muzdaribimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…