galiba bende boşanıyorum:(

sanırım bu konuda tatlıya bağlandı detayları bekliyoruz :) mutluluğunuz daim olsun inşallaaaaaaaaaaaaaah

tamam bırakıyom seni bu kaa rahatsız ettiysem kusura bakma.bi daha olmaz.... derinim aklını başından alma yönetmi bulursana bana da ilet bende o knuda muzdaribimm.

ayyy datlu cadum benim,sen olmadan olmaz kııı,bilmiyon mu ne çok severim seni ben...delüüü

kızlarrr hadii akıl verin acıkk yaaaaa:)))))))))))bak yuva kurtaracaksınızzzz:)))(inşallahhhhhhhh)

gadınlığını ön plana çıkar bacım

çıkaramıom işte bacımm o nişan akşamı onun beni gördüğünde vaoaaaavvv demesi lazımm....iyisimi ben estetik falan yaptrym:)))))

söyle güzel bir elbise al, saçını başını yaptır ne çok şuh ol ne çok kapalı ortasını bul...nişan da illaki müzik olacak kocanla dans et. sıcak temas kur.

çıkaramıom işte bacımm o nişan akşamı onun beni gördüğünde vaoaaaavvv demesi lazımm....iyisimi ben estetik falan yaptrym:)))))

terra bi başlık açsana bize gadınlık dersi versene, şu gadınlığı bende yapamıyommmmm. beceriksizmiyim neyimmmmm. başka bir topik olsun gadınlığı ön plana çıkarma diye olmamm mı

ne estetiği yaww doğru kıyafetlerle, doğru saç şekli ve makyaj tamamdır

terra bi başlık açsana bize gadınlık dersi versene, şu gadınlığı bende yapamıyommmmm. beceriksizmiyim neyimmmmm. başka bir topik olsun gadınlığı ön plana çıkarma diye olmamm mı

hiiiiii delüsün sen yaaaaaaaaaaaaaaa

formdan forma sürülürüz artık durum

ne estetiği yaww doğru kıyafetlerle, doğru saç şekli ve makyaj tamamdır

hiiiiii delüsün sen yaaaaaaaaaaaaaaa

formdan forma sürülürüz artık durum

alıştık nasıl olsa bi orda bi burda takılmaya, ne olmuş talepte artar hem... evet gadınlık dersine başla bakemmmmm.. ilk adım..

alıştık nasıl olsa bi orda bi burda takılmaya, ne olmuş talepte artar hem... evet gadınlık dersine başla bakemmmmm.. ilk adım..

bacılarım;
önce kendimizi iyi hissedecez,
içtan dışa yani,anladınız onu
sonra hatları biraz ortaya çıkaran seksapel kıyafetler(açık seçik demiyorum yanlış anlaşılmasın)

saçlar hareketli ve kırmızı ruj

ayy deriniim çok sevindiiiiimmm

bana bak ablam demem yolarım bugünden tezi yok kocan hasta günah onla yatacaaan bak nasıl yumuşatıcı içmişcesine adam pof pof yumuşacık olcak.. o seni ÖZ LE MİİİİİŞŞ ...

günlerdir ayrı yatmanıza tepki koymuş senin bi kızın bide oğlun var sev kedi gibi sokul kocacıım sana ihtiiyacım var ben sana muhtacım miyaav adamın azcık kanatlarının altına sokul öyle erkek gibi horoz horoz gezme evde yawru kedi gibi miyaaav iki adım miyaaw... böylee sanki ipler ondaymış gibi yapıcan ama ipi vermiycen aslında ip sende... tabi bunları pat diye değil hele şuan sadece dilsiz ol o sorarsa cevap ver o kadar azcık gizemli olcan surat asmıycan derinle herzamanki gibi oyna konuş gül ama eşine sorarsa söyle surat asmadan azcık gizem yapalım aynı terrada yaptığımız gibi

o adam zaten sizi beğeniyordu çok başka biri gibi olmayın o akşam bence... ama özenli olsun saçınız başınız kıyafetiniz...
detayları siz daha iyi bilirsiniz bu adam size en çok ne giyerseniz yakıştırıyor. hangi rengi vs...

en önemlisi beni terketme diyen bakışlar varsa yüzünüzde iyice yıkayın gitsin o bakışlar kendine güvenen havalı eş olun azcık

seninki cepte kuzummmmmm:) ben o akşam ne gysem sacımı makyajımı nasıl yapsm gi fikirlerde istyom)) hadi şimdi de bakalımmm....

hii bu ara cepte

bir ara cepte değildi ama kuzum....

canım bu kısa yollu ayrılığın buluşması eminim çok güzel olucak....

gardolabındaki en şık elbiseni giy..saçlarını yaptır havalı olsun e bide makyajj tamamdır

kafamda elbselermden biri var zaten onu gyym sacıma maşa mı yaptrsam evde mi sarsam sizce?????????

kuaföre git ne evde sarcan gı iri seksi dalga yapsınlar he öle bonus kafa yaptırma daha çok gider

burdanda sürülcekmişiz gibi hissediyom ben niyese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…