- Konu Sahibi derinin_annesi
-
tamam bırakıyom seni bu kaa rahatsız ettiysem kusura bakma.bi daha olmaz.... Derinim aklını başından alma yönetmi bulursana bana da ilet bende o knuda muzdaribimm.
sanırım bu konuda tatlıya bağlandı detayları bekliyoruz :) mutluluğunuz daim olsun inşallaaaaaaaaaaaaaah
tamam bırakıyom seni bu kaa rahatsız ettiysem kusura bakma.bi daha olmaz.... derinim aklını başından alma yönetmi bulursana bana da ilet bende o knuda muzdaribimm.
kızlarrr hadii akıl verin acıkk yaaaaa:)))))))))))bak yuva kurtaracaksınızzzz:)))(inşallahhhhhhhh)
yok şekerim daha bi gelişme yokk daha hiç bişeye bağlanmadıı ama bağlancak inşallah sizin yardım ve desteklerinizle....
ayyy datlu cadum benim,sen olmadan olmaz kııı,bilmiyon mu ne çok severim seni ben...delüüü
gadınlığını ön plana çıkar bacım
içini ferah tut bitanem, su akar yatağını bulur demişler herşey iyi olucak
çıkaramıom işte bacımm o nişan akşamı onun beni gördüğünde vaoaaaavvv demesi lazımm....iyisimi ben estetik falan yaptrym:)))))
çıkaramıom işte bacımm o nişan akşamı onun beni gördüğünde vaoaaaavvv demesi lazımm....iyisimi ben estetik falan yaptrym:)))))
terra bi başlık açsana bize gadınlık dersi versene, şu gadınlığı bende yapamıyommmmm. beceriksizmiyim neyimmmmm. başka bir topik olsun gadınlığı ön plana çıkarma diye olmamm mı
ne estetiği yaww doğru kıyafetlerle, doğru saç şekli ve makyaj tamamdır
hiiiiii delüsün sen yaaaaaaaaaaaaaaa
formdan forma sürülürüz artık durum
alıştık nasıl olsa bi orda bi burda takılmaya, ne olmuş talepte artar hem... evet gadınlık dersine başla bakemmmmm.. ilk adım..
Kızlarrr hadiiii aczık fikir verin
sen benim fikrimi fikirden saymıyon mu bacım
seninki cepte kuzummmmmm:) ben o akşam ne gysem sacımı makyajımı nasıl yapsm gi fikirlerde istyom)) hadi şimdi de bakalımmm....
hii bu ara cepte
bir ara cepte değildi ama kuzum....
canım bu kısa yollu ayrılığın buluşması eminim çok güzel olucak....
gardolabındaki en şık elbiseni giy..saçlarını yaptır havalı olsun e bide makyajj tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?