Galiba evli bir adamla öpüştüm

Arama motoru var ya hani kadınlar kulubune girmek için de kullandığınız....
Tanınan zengin bir adamsa arama motoruna ad soyad yazmanız yeterli her şeyi çıkar...

bilemedim inandırıcı değil allahaşkına ya komikmisiniz

Bu adamdan sana hiç bir sey olmaz

Diyosun ki ben bu gece sizin beyninizi yakicam da yakicam ama emin ol coooook evli adamlara kuyruk sallayan konu sahibesi gördü bu site iyice yayila yayila anlat abla dinliyoruz adam çok haksız ya vay terbiyesiz sen nasıl çocuğunu birakip bu hanımefendi ablamiza yogunlasmazsin terbiyesiz kopeeek karını cocugunu bırakıp yogunlasana bu hanım ablaya

Cemiyet toplantısı nedir???

Şükür konu mesaja kapanmamış bende bir bal alayım
Adam seninle ciddi düşünmüyor çok uzgunum ama.. Evli olduğunu açıkça söylemiyor neden olduğunu tahmin edersin? Ama evli. Karısı bosanmaz o adamdan emin ol. Soyadını taşıyor hala nereye boşanıyor adam istediği zaman istediği kızı etkileyebilecegini bildigi için özgüveni tavan olmuş. Eminim 3-5 kızla daha konuşuyor o. Parası var tipi de musaitse alayını ağına düşürür

Tatlım bırak o kişiyi sonra çok canın yanar
Zengin olması önemli değil önemli olan insan olması ve dürüst tabiki..eğer sana dürüst olsaydı zaten belli ederdi
Sen üzülecejsin o yüzden bırak erkekler yatip kalkarlar ama kadınlar ayni şeyi yapınca çok çirkin sözler söylerler..kendi yaşıtın birini bulup gez sevgili ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…