Kayninin eve kiz attigini soyle esineiyi niyetıme geldı kuzumsinirden ağlıcam sımdı
dedım kıza. tamam ozurdılerım bende artık odana değil evine de girmem sen yokkken dedı. salakmıdır nedir sanki normal bıseymıs de ben abartıyomusum gbı
gelmedı daha gelınce söylıcem esıme
bozulmaz mı.. söylıcem geldıgınde bakalım.Kayninin eve kiz attigini soyle esine
Artik defolup gitsin bence kaynin da, sizin ev cocuk esirgeme mi? Evlatlik mi aldiniz bu herifi anlamadim ki?hamile kadinsin rahatin bozulmuyor mu cimcimem aylardir sizde bu adam ya bana sinir geldi burda
Izin verirseniz korktuğunuz başınıza gelecek.. bu hep boyledir.Üstelik hamilesiniz. Eşinizle kendi mahreminizdir eviniz aynı zamanda.kardeşi de olsa asla izin vermemeliydiniz.. umarım bundan sonra yapmazsiniz.. eşinizle bile aranızı bozar bu olaylar.. basiniz bayağı ağrır..korkuyorum zaten eve x i alıp kaynıyla görusturuyo dıcekler dıye
Bahane etbozulmaz mı.. söylıcem geldıgınde bakalım.
sorma sorma kv yok sayılır canım. bask durumlar var anlatırım sanaBahane et
Eve kiz atiyo de
Rahat edemiyorum de, yatip uyuyacam yiyip icecem olmuyo ramazan gunu cekiniyorum de
Salla bisiler evine gitsin
Senin kv de okuz,demiyor ki oglum cik gel yengene daha fazla rahatsizlik verme diye
haklısınKayınla aynı evde yaşamak,komsu kızını eve çağırıp kahvaltıda başbaşa olmaları için evden gitmek,uzerine bir de yatak odama girildiği için sessiz kalmak ? Baştan sona hata kokuyor bu olay! Önce gitsin ev tutsun ondan sonra istediği haltı yesin. Neyse sustum
aCanım ya parfümün adı ne
kaynının seni açık açık evden göndermesinin sebebi zaten belli yani özetle ben biliydim böyle olacağınımerhabalar direk konuya gırıyorum.
benım kaynım bızımle yasıyor. mahalleden bı kız arkadasımla görüşmeye basladılar bır haftadır. dün bana kızın adı x olsun x le kahvaltı yapalım evde sen sabah annene gitsene dedi. ben hönksonra x e sordum haberı var yoo sorun yok falan dedı ıyı dedim bende x cekınmıyosa ben mı cekıncem.
sabah evımız temızledım yatagımı topladım odamın kapısını cektım cıktım. neyse sonra gelmeden once x le görustuk. parfümğnü sıktım cok guzelmıs adını yazsana dedi . parfümüm odamda dolabımdagardropta hemde. yatagım oda falan topluydu sorun yok dolabımın kapagı acıktı sadece. ama ben yatak örtümü düzeltince iki kenarını sıkıştırıyorum kaymasın köpeğim üstune zıplayıp kaydırıyo dıye. örtümün kenarları sıkısık değil.
okadar rahatsız oldum ki şu an..
tamam kız yabancı değil cocukluktan berı arkadasım parfumu alsın onun olsun hıc sıkıntı değil. ama odama girip dolabımdan alması.. yatak örtümün sankı yenıden düzeltilmiş olması..
ben iyilik yapıp ızın verdım ama böyle sonuc beklemıyodum acayip sinir oldum
demi cıkın dısarda yapın kahvaltınızı ah salak kafamkaynının seni açık açık evden göndermesinin sebebi zaten belli yani özetle ben biliydim böyle olacağını
Bence postala kaynını.... benim kaynım bana o lafı diyecek olsa ki diyemez !! Vallahi söylediğine pişman olur ! Randevu evi arıyorsa bi zahmet gitsin kendine ev tutsun yatakta kahvaltıları sunsun,edepsizlikte son nokta ! Eşin ne diyor bu duruma ?haklısın
o an bısey demedı. herhalde o da dusunemedı kötü bı nıyetBence postala kaynını.... benim kaynım bana o lafı diyecek olsa ki diyemez !! Vallahi söylediğine pişman olur ! Randevu evi arıyorsa bi zahmet gitsin kendine ev tutsun yatakta kahvaltıları sunsun,edepsizlikte son nokta ! Eşin ne diyor bu duruma ?
yani art niyet olmasa neden dışarı çıkarmasındemi cıkın dısarda yapın kahvaltınızı ah salak kafam
dedım dedım. baya özür dıledı.Ay ne bicim yaa soyle kocana böyle böyle eve kız atıyor odamıza kadar sokuyor kizsin suna ya yüzsüz kadında maşAllah pek bi rahat odama mi girdin bana sormadan deseydin utanirdi belki biraz cüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?