galiba hata ettim..

Kayninin eve kiz attigini soyle esine
Artik defolup gitsin bence kaynin da, sizin ev cocuk esirgeme mi? Evlatlik mi aldiniz bu herifi anlamadim ki?hamile kadinsin rahatin bozulmuyor mu cimcimem aylardir sizde bu adam ya bana sinir geldi burda

Kayninin eve kiz attigini soyle esine
Artik defolup gitsin bence kaynin da, sizin ev cocuk esirgeme mi? Evlatlik mi aldiniz bu herifi anlamadim ki?hamile kadinsin rahatin bozulmuyor mu cimcimem aylardir sizde bu adam ya bana sinir geldi burda
bozulmaz mı.. söylıcem geldıgınde bakalım.

ay çok iğrenç
yatağımda başkasının seviştiğini düşünemiyorum bence herşeyi bi güzel yıkayın

korkuyorum zaten eve x i alıp kaynıyla görusturuyo dıcekler dıye
Izin verirseniz korktuğunuz başınıza gelecek.. bu hep boyledir.Üstelik hamilesiniz. Eşinizle kendi mahreminizdir eviniz aynı zamanda.kardeşi de olsa asla izin vermemeliydiniz.. umarım bundan sonra yapmazsiniz.. eşinizle bile aranızı bozar bu olaylar.. basiniz bayağı ağrır..

bozulmaz mı.. söylıcem geldıgınde bakalım.
Bahane et
Eve kiz atiyo de
Rahat edemiyorum de, yatip uyuyacam yiyip icecem olmuyo ramazan gunu cekiniyorum de
Salla bisiler evine gitsin
Senin kv de okuz,demiyor ki oglum cik gel yengene daha fazla rahatsizlik verme diye

Bahane et
Eve kiz atiyo de
Rahat edemiyorum de, yatip uyuyacam yiyip icecem olmuyo ramazan gunu cekiniyorum de
Salla bisiler evine gitsin
Senin kv de okuz,demiyor ki oglum cik gel yengene daha fazla rahatsizlik verme diye
sorma sorma kv yok sayılır canım. bask durumlar var anlatırım sana

Kayınla aynı evde yaşamak,komsu kızını eve çağırıp kahvaltıda başbaşa olmaları için evden gitmek,uzerine bir de yatak odama girildiği için sessiz kalmak ? Baştan sona hata kokuyor bu olay! Önce gitsin ev tutsun ondan sonra istediği haltı yesin. Neyse sustum

haklısın

her şey olur biter hepsi işin içinden sıyrılır kabak sizin başınıza patlar. size bu durumu yaşatan adamdan gelecek yardım Allahtan gelsin boş verin def edin bir an önce. kutu kadar evde zaten hiç uygun değil beraber yaşamanız. ki parfüm olayı cidden akıllara her şeyi getirir. Allah korusun neler oluyor. kocanızla her şeyi açık açık konuşun ve yollayın bir an önce. kızla da aranıza mesafe koyun isterse kardeşiniz olsun evinize odanıza hatta gardrobunuza bakacak eşyalarınızı kullanacak. bu normal bir şey değil.

kaynının seni açık açık evden göndermesinin sebebi zaten belli yani özetle ben biliydim böyle olacağını

Bence postala kaynını.... benim kaynım bana o lafı diyecek olsa ki diyemez !! Vallahi söylediğine pişman olur ! Randevu evi arıyorsa bi zahmet gitsin kendine ev tutsun yatakta kahvaltıları sunsun,edepsizlikte son nokta ! Eşin ne diyor bu duruma ?

o an bısey demedı. herhalde o da dusunemedı kötü bı nıyet gelsın konuscam onla bakalım odama gırmesın bıdaha dıcem. en kısa zmanda da gtcek

Ay ne bicim yaa soyle kocana böyle böyle eve kız atıyor odamıza kadar sokuyor kizsin suna ya yüzsüz kadında maşAllah pek bi rahat odama mi girdin bana sormadan deseydin utanirdi belki biraz cüşşş

Yatakta, tezgahta, duşta ve pek çok yerde sevişmiş ve sağa sola ter, meni, zevk sıvısı gibi çeşitli vücut sıvılarını bulastirmis olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…