Siz benim anneciğimsiniz resmen:)
Annemde babamı 38 yaşındayken kaybetti. Sonra maddi zorluklar, çalıştı didindi çabaladı, annesine baktı ölene kadar, ben daha 13 yaşımdaydım beni büyüttü okuttu. Kendi ayaklarım durup üzerinde rahat yaşayabilmem çok ama çok mücadele etti. Asla ama asla hakkını ödeyemem o konuda. Bende okulumu bitirdim, işi başladım. Evimizi değiştirdik, arabamızı aldık. Analı kızla haftasonları fink fink geziyoruz:) Yiyip içip kimseye haber vermiyoruz güzel de eğleniyoruz gülüyoruz. Şu an bir adam : hanım hanım sana aşık oldum dese annem adamın yüzüne tükürür koşarak uzaklaşır
Eve usta geldiği zaman bile sinirleri bozulur
Aslında kötü bir evliliği de yoktu. Gözlediğim mutluydu da... Hep benim evlenmem için şu an dua ediyor. Gözüm açıkken yuvanı kurduğunu göreyim, seni emanet edebileceğim biri çıksın diye. Sen görmedin tabi evliliğin ne olduğunu seninde tatman lazım diyor ama kendine gelince şeytan görmüş gibi kaçar
Ama şöyle de bir durum var. Hastalandığı zamanlar oluyor bazen, ben işte oluyorum aklım onda kalıyor falan. Yanında çok sevdiği birisi de olsun isterdim. Ama küçükken aşırı kıskanırdım asla derdim:)