GALİBA PES ETMELİYİM....

Vslla değişmez. Daha da beter olur. Ayrıca kariyer sahibi ve bunca yıl tek başına mücadele etmiş birinin kaoslu bir ilişkiyi benimsemesi tuhaf. Ortak tek bir noktanız yok. Daha önce evlenip boşanmış biri olarak konuya daha gerçekçi yaklaşın lütfen. Amacınız hayatınıza eş destek yoldaş almaksa kriterlerinize göre birini bulun bence.

İlk aklıma gelen evli olduğu. Değilse bile dini nikahlı, ailesinden bi insan olabilir. Hadi değil aileden çekınıyor mağara insanı o yaşta adam çekınır mı? Çok saygısızca bı hareket olmuş. Hepsi saygıszlık, denk değilsiniz . Kafa yapılarınız tamamen farklı, bunca yıldır yalnızmışsnız ilgisinden etkilenmiş olabilirsiniz. Fakat huzurunuzu bozmaya değecek bı ınsan değil. Evlenmelı mıyım demişsinşz ama adamın evlenme düşüncesi olduğunu sanmıyorum.

Dertsiz başıma büyük bir dert alıyorsun.Evlenme diyemem ama bu adamla değil kesinlikle.

Adamın bekar olduğunu düşünmüyorum bu kadar çekince fazla çünkü. Hadi diyelim ki bekar nasıl bir zihniyete ve aileye sahip ki sizi asla kimseyle tanıştırmıyor. Birde ailenin içine girseniz kim bilir daha neler görüp duyacaksınız. Sırf ilgi görmek için bu adamla ilişki sürdürmek, katlanmak evliliği ve boşanma sürecini bilen biri için gerçekten çok büyük cesaret.
İnsan sakinlik, dinginlik ister kafalar uyuşsun ister belli bir yaştan sonra, dolu dizgin kıskançlık, kaos, tartışma nasıl çekebiliyorsunuz? Ben şuan bile çekemem şahsen.

Son düzenleme:
Egeliyiz şimdi bizin köyü düşündüm
genç bir insan sevgilisini sokmaz köye laf söz olur diye bizim köy de lafçıdır mesela
ama yetişkin insana kimse bişey demez
var bu işin içinde bir iş
ve üzgünüm ama o sizinle evlenmeyi düşünmüyor ya da dost hayatı takılacak
ailesinden kimlerle tanıştınız mesela.. ve nasıl tanıştınız

yahu bir de ciddi soruyorum gerçekten bu yaşta böyle duygular oluyor mu
48 yaşındayım erkek sinek görmeye dayanamıyorum
bende mi sorun var
azıcık aşım ağrısız başım
evimde kafama göre istediğim gibi takılmaktan güzel bir şey yok
neden bu yaştan sonra başkasının gereksiz sorumluluklarını alayım
şimdi okulda olsa da evde işe yaramaz bir koca gibi davranan bir kızım var zaten
yetiyor artıyor bile derdi
kadınları anlayamıyorum
acaba ben erkek miyim

Huzurunuzu kaçıracak kişilerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Kaliteli yalnızlık, kalitesiz kalabalıktan çok daha iyidir.

Yedi ayın çoğu tartışma ile geçti demişsiniz. Olmaz o iş. Başka adaylara bakın. Evlenin ama bence de iyi birini bulursaniz.
Ama bu adam olmaz.

Adamın hiç oluru yok herkes gerekçeleri yazmış zaten.

Ama hastaneye adama destek için gittiğinizde ısrarla odaya çıkmak istemenizi anlamadım ben ,siz 24 yaşındaki oğlunuzla tanıştırmaya lüzum görmemişken14 yaşında başka bir çocuk niye böyle bir emrivakiye maruz kalsın ki (büyük ihtimalle annesi de yanındadır )

Evlenmek isteyebilirsiniz kimseyi ilgilendirmez ama bir aceleniz yok sonuçta daha makul kişiler çıkacaktır karşınıza.

merhaba;
evli olmadığını edevletinde görmüştüm.
e devletine neden baktığımı sorarsanız, ilk tanıştığımızda evli olup olmadığını sormuş ve evli biriyle görüşmeyeceğimi söylemiştim. O da evli olmadığını söylemişti. Bana ispat etmesini söylemiştim. Çünkü evli biriyle kesinlikle görüşmem demiştim.
Ayrıca farklı bir zamanda görüntülü konuşurken, oğlu ilede görüştüm. Evli olsa oğlu ile de konuşturmaz değil mi...

Israrla odaya çıkmak istemedim ki. Ziyarete gelmiştim, doğal olarak görmek isterim. Benim annem 3 ay hastanede yattı. Bütün gelen ziyaretçileri odasında buyur ettik.
Evlenmek isteme benim değil, onun isteği. Bende olur mu, yapabilir miyim diye düşünüyorum.

Israrla veya değil odaya çıkmak sizin durumunuz da başlı başına absürt, o çıkalım dese bile çıkmanız uygun değil, hiç tanışmadığınız bir çocuğun nesini göreceksiniz, annenizi de ömrünüzde hiç görmediğiniz kişilerin ziyaret ettiğini sanmıyorum, çok açık aslında ama.

Yok illa bu kişi ile evlilik değildi kastettiğim, genel olarak evlenmek isteyebilirsiniz bu çok normal.

Evet siz adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz ama o bence sizinle evlenmeyi düşünmüyor çünkü öyle bir düşüncesi olsa bir arkadaşım vesaire yani bir şekilde sizi tanıştırırdı böyle ay anam var burası kalabalık herkes var demezdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…