Garip bir düğün.Eks soyut partner eş

Bütün postlarinizdan yola çıkarak diyorum ki eşinizin kıskanılacak bir yani olduğunu sanmıyorum, kadının eşinize ilgisi olmadığına emin gibiyim.
Ama ben yine de birisinden rahatsız olursam düğününe gitmem, esimi de göndermem. Eşim de gelip gidelim diyemez. Benden önemli değil sonuçta kadın.

Bence bir kadın hissediyorsa doğrudur.
Eşin bakıyosa kızın hoşuna gidiyo olabilir bu durum , yada tam tersi bir durum.. bakışırken neden mesela bişi demedin nereye bakıyosun fln dige

Ben olsam Giderdim orda daha net incelerdim hem kızı hem eşimi. Nede olsa kız gelin.. bakıyosa o halde daha çok anlaşılır

Böyle durumlarda bakıyorum demez tabi abartıyosun, kavga edicek birşeylermi arıyosun, canın sıkılıyo herhalde senin gibi gibi şeyler söyler erkekler üste çıkmak için..

Şu yazdıklarından sonra kesinlikle gitme, ne yap ne et gönderme. Neyin tribi, afra tafrası. Hislerine güven. Gerekirse gidersen kilidi değiştiririm dönemezsin eve de gönderme. Eşini en iyi sen tanırsın, ne dersen gitmez sen bilirsin.

Evet ama aileden gelen bir şey.
Aile terapisine gittik ne yazikji değişik bir kişiliği var.

Çok sıkıntıli bir çocukluk yaşamış .
Bla bla sorum o değil.napmaliyim
Sizin bla bla diye adlandırdığınız sorunların zincirlemesiyle ortaya çıkan bir sorun bu bahsettiğiniz kız meselesi de.

Yahu suslen puslen gir kocanın koluna git kadının düğünü oluyor sevinsene işte . Sanki kız çıplak parti veriyor da kocan tuttruyor gidelim diye bence fazla kıskanç birisin eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma demisler hissetsen bile alttan alta gözle dışa yansıtma yani aklında olmayani aklına sokma derim

Bana göre değil gözüm görsün istemiyorum

Nasıl yani bakistiklari görüyorum.hissediyorum nasıl sesimi cikarmiyim

Ben senin yerinde olsam giderdim. Damatla ve damadın ailesiyle de tanışırdım. Tokalaşır, sarılırdım damadın anasıyla, varsa görümcesi eltisiyle. Hatta sohbet açar numaralarını açardım. Kenarda dursun numaraları.

Ne yani,kadının nispet olsun diye mi sizi düğününe davet ettiğini ve eşinize karşı ilgisi olduğunu mu düşünüyorsunuz?Daha önceki konularınizı göz önünde bulundurarak,salın artık şu adamı diyorum.Siz her şeyi takıntı haline getiriyorsunuz ve muhtelemelen bu da sizin kuruntunuz.

Çok kötüsunuz gerçekten.

Kesinlikle kuruntu değil
Hem salak eşim bir ara kavga esnasında ne yani mesaj mi yakaladın sanki dedi sonra asla öyle demedim dedi

Çok kötüsunuz gerçekten.

Kesinlikle kuruntu değil
Hem salak eşim bir ara kavga esnasında ne yani mesaj mi yakaladın sanki dedi sonra asla öyle demedim dedi
Kötü falan değilim hanımefendi,ne münasebet?Evlenen bir kadın,niye em mutlu gününde ilgi duyduğunu düşündüğünüz kocanızı ve sizi düğününe davet etsin ki?Sakinleşince mantıklı bir şekilde düşünürseniz bana hak verirsiniz zaten.Siz kocanizin her hareketinin altında bir şey arıyorsunuz,daha önceki konularinizi da gayet net hatırlıyorum çünkü.

Kız çağırıyor ki zaten ona kalsa bencede cagirmaz.
Ailesi çağırıyor ...
Ailesi eşimin akrabasi

Bir kadın hissediyorsa doğrudur. Neden o? Çünkü seni rahatsız edecek hareketleri olmuştur.
Ben şunu asla anlamayacağım. Kimse insanın eşinden çocuğundan kıymetli değildir. Eşimi rahatsız ediyorsa konuşmam. neden x kişisi için aile huzurumu bozayım?
Ha manyak gibi herkesten kıskanıp her gördüğünü eşine yakıştıranları ayrı tutuyorum bundan

Eşim çünkü ataerkil bir yapıda büyümüş ben ise tam tersi
Eşime göre normal olan bana ters gelmesi ondan.

Erkek bakar eder ...
Ne varmı kafasındaydi.
Kadına ayıp kadın dar giymez onun karısı yapamaz giyemez kimse bakamaz ona ama o herşeyi yapar bakar çünkü erkek.

10 yıl oldu artık değiş ti onda da biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…