- 18 Şubat 2018
- 12.997
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.548
- 598
- 44
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Siz evlenmeden önce mi oldu bu olay ve eşinizle akraba mi bu kadın diye sormuştum?Yo geçmişe yönelik bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bir ara bir iş için bir süre bir arada bulundular ondan sonra bir karşılık li elektrik oldu gibi bakismalar filan
Ewet akraba.hayir evliyken şahit oldum bakışlaraSiz evlenmeden önce mi oldu bu olay ve eşinizle akra mi bu kadın diye sormuştum?
Boşanmayi düşünüyor musunuz peki?Ewet akraba.hayir evliyken şahit oldum bakışlara
Valla bakışan iki insan harekete geçer benim bildiğim. Liseli gibi mezun olana kadar bakışacak halleri yok. O kadar mesut olsalardı bu kız evlenmezdi. Bence senin kuruntun açıkçasıAkraba .sadece bakis
Görücü usulü.evlilik illaha herşeyi ortaya mi dokeyim.Valla bakışan iki insan harekete geçer benim bildiğim. Liseli gibi mezun olana kadar bakışacak halleri yok. O kadar mesut olsalardı bu kız evlenmezdi. Bence senin kuruntun açıkçası
Hayır çünkü elimde somut bir şey yokBoşanmayi düşünüyor musunuz peki?
Ortaya dökecek bir şey yok. Hiçbir şey yokmuş gibi davran. Yarım saatliğine düğüne uğra.Görücü usulü.evlilik illaha herşeyi ortaya mi dokeyim.
Akrabasına yan gözle baktığını düşündüğünüz bu adamla evli kalmayı düşünüyor musunuz?Başka biri de olsa kabul edilemez ama akraba olunca çok daha çirkin bir durum bu.Görücü usulü.evlilik illaha herşeyi ortaya mi dokeyim.
Ne yazikki bunlarda çok normal ailede herkes kuzeniyle yada akraba si ile evliAkrabasına yan gözle baktığını düşündüğünüz bu adamla evli kalmayı düşünüyor musunuz?Başka biri de olsa kabul edilemez ama akraba olunca çok daha çirkin bir durum bu.
Şaşılacak bir durum yok aslın zaten g.doguda ve bazı bölgelerde bu normal bir durumNe yazikki bunlarda çok normal ailede herkes kuzeniyle yada akraba si ile evli
Bu şüpheler ile yaşamak cok zor olmayacak mı sizin için?Siz eşinizin size olan sevgi ve sadakati konusunda ciddi şüpheler ile dolusunuz.Ne yazikki bunlarda çok normal ailede herkes kuzeniyle yada akraba si ile evli
Çocuk var mıydı?Şaşılacak bir durum yok aslın zaten g.doguda ve bazı bölgelerde bu normal bir durum
Ewet varÇocuk var mıydı?
İkisi neden evlenmemiş en baştanNe yazikki bunlarda çok normal ailede herkes kuzeniyle yada akraba si ile evli
Daha önce de çok fazla Ayni ortamda bulunduk yıllarca bir çok kez fakat son 1 iki yıldır dikkatimi çekti önce bence yoktu yoksa dikkatimi çekerdiİkisi neden evlenmemiş en baştan
Yaa yeni mi keşfettiler birbirlerini yani… bence bu senin fikrin, pek gerçekçi gelmedi.Daha önce de çok fazla Ayni ortamda bulunduk yıllarca bir çok kez fakat son 1 iki yıldır dikkatimi çekti önce bence yoktu yoksa dikkatimi çekerdi
TmYaa yeni mi keşfettiler birbirlerini yani… bence bu senin fikrin, pek gerçekçi gelmedi.
Belki sana öyle geliyordur gerçi kadınlar doğru hisseder ama genede hayatına bu düşünceyi empoze etmeNasıl yani bakistiklari görüyorum.hissediyorum nasıl sesimi cikarmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?