Garip bir düğün.Eks soyut partner eş

kavga olayını evde kendi aranızda yaparsınız kimsenin ekmeğine bal sürmezsiniz ve çok konusu açılınca adam bakmıyorsa bile artık bakmaya başlar o yüzden kocanızın yanında olun bence ve güzel giyinin herşeyden önce

Klavyenizde sorun mu var?

Eşiniz nişanına gitmedi diye triplere giriyor birde öyle mi?

hep carladığınız için ses çıkaran olarak haksız konuma düşüyorsunuz tabi

ben olsam gitmez göndermezdim

Eşinizle hiçbir düzlemde başa çıkamıyorsunuz, onu bi yerden yakalayıp tuş etmeye çalışıyorsunuz. Konu tek başına saçma sapan, eski konulara bakınca anladım.

Her ne olursa olsun, kadınların altıncı hissinin kuvvetli olduğuna inanırım. Eğer bir gerginlik olduğunu hissediyorsanız ve eşinizin orada bulunmasından rahatsız olacaksanız, bunu güzelce dile getirin. Eşiniz size değer veriyorsa zaten eskiden çıkardığınız yerli yersiz tartışmalara rağmen dediğinizi yapar.

Hayır sadece bakismalar vardi
Bende eski sevgili sandım ya. Allah aşkına bu kadar takıntılı olmayın. Ya bir de öyle birşey olsa kadın evlenir mi? Bir de düşük yere eşeğin aklına resmen karpuz kabuğu sokuyorsunuz. Öyle birşey hissediyorsanız bile uzaktan gizli gizli takip edin. Niye kesin olmayan birşey üzerine kavga çıkardınız ki?

Gitme düğüne bence çok gereksiz bi ayrıntı sadece hissetiklerinle de kavga çıkarma bu seni küçük düşürür sadece Eski konularına baktım kıskançlığın hastalık derecesinde çok zor birisin her olayı büyütüp ağlıyosun burcunu merak ettim kafamda direkt bi burç belirdi bakalım tutcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…