- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ottan boktan kıskançlık larim vardı belki ilk zamanlar.amasimdi 10. Yılımız.ve hissettim sadece acele ettim ortalığı ayağa kaldırmakta .eşimde o benim kardeşim diyor.Valla ottan püsürükten kıskançlıklarınız yoksa hissettiğiniz doğrudur, gitmezdim ben olsam
Yo hayır ben değildim.ilk konumYa geçende böyle konu açan biri vardı düğüne gitsem mi gitmesem mi diye aynı sebepten
Bende gidip incele eşinle kızın davranışlarını net emin olursun demiştim..
O sizmiydiniz ?
Ottan boktan kıskançlık larim vardı belki ilk zamanlar.amasimdi 10. Yılımız.ve hissettim sadece acele ettim ortalığı ayağa kaldırmakta .eşimde o benim kardeşim diyor.
O gitmek isterse peki
Anlıyorum, şöyle bir eski konulara da göz atmış oldum da. Eşinizin eş olmakla alakalı sıkıntıları da varmış zaten.Yani bu konu ile ilgili ilk konum
Yani bence biliyor çünkü bulunduğumuz ortamlarda bir gerginlik hissediyordum oda farkında bir keresinde onun yüzünden onun görebileceği bir yerde tartışmistiko kız biliyor mu bu konuları?
Yani bence biliyor çünkü bulunduğumuz ortamlarda bir gerginlik hissediyordum oda farkında bir keresinde onun yüzünden onun görebileceği bir yerde tartışmistik
Evet ama aileden gelen bir şey.Anlıyorum, şöyle bir eski konulara da göz atmış oldum da. Eşinizin eş olmakla alakalı sıkıntıları da varmış zaten.
Nişanı oldu bir ay önce falan bizi cagirmadilar .eşim bütün gün triplerde deydi hatta gidenlere bile trip attı eden gittiniz bizi niye cagirmadilar diyeBen gitmezdim o zaman, eşimi de göndermezdim.
Düşününce uğruna boşanmaya kalktığınız kızın düğününe gitmek garip olur AMA gitmeyince de kızı çok önemsediğinizi mi göstermiş olursunuz onu da bilemedim valla karışık bir durum
E gitmeyin o zaman.Yani bence biliyor çünkü bulunduğumuz ortamlarda bir gerginlik hissediyordum oda farkında bir keresinde onun yüzünden onun görebileceği bir yerde tartışmistik
Gitmeyi düşünmüyorum görüp ne yapicam.sanki neyden emin olucam bana göre değil sakin bir kişilik değilim elimden kaza çıkarYa bazı çok takıntılı kıskanç kadınlar oluyor da genelde kadınların hissettiği de doğru çıkıyor ya . Gidip durumu inceleyin diyeceğim de yine bi elektrik hissedersiniz boşanacak mısınız ? Yoksa durduk yere gerilmeye gerek var mı ? Ay bilemedim . Ben giderdim herhalde ya belirsizlik daha kötü , son bi bakayım neler oluyor diye ama kendinizi her şeye hazırlayıp Çelik gibi sinirlerle gitmeniz gerekiyor . Allah yardımcınız olsun.
Evet rezillik ama tartışmadan patladım heralde.E gitmeyin o zaman.
Onun görebileceği şekilde tartismakta rezillik ayrıca sizin açınızdan.
Kimse beni ciddiyye almada ben haklı olduğumu biliyorum sadece ilk asmada olayı fark ettigim için somut bir şeye ulaşamadım yoksa eminim.Ben senin yerinde olsam giderdim. Kocanın kıza karşı hisleri varsa bence düğününde davranışlarıyla bakışlarıyla falan pot kırar. Şüphelerinde haklı olup olmadığını öğrenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?