Garip bir düğün.Eks soyut partner eş

Belki sana öyle geliyordur gerçi kadınlar doğru hisseder ama genede hayatına bu düşünceyi empoze etme
Eşimin 10 yıldır bir şeyini görmedim somut olarak bu konuda zaten o da katı tabi yerden.

Ama diyorum ya yetiştirilmiş. Tarzından olsa gerek her kadına bakarım kadına bakılması lazım kafasındaydi bak Mak kötü değil kafasindaydi

Bende kadın hissediyorsa doğrudur diye düşünenlerdenim. Yani ortada hiçbir şey yokken kız gelince karşısına birde kızarıp bozarıyorsa vardır bir şeyler. Bakışlardan da bence anlaşılır. Bakmak var bakmak var...
Siz normal bir kıskançlık olmadığını düşünmüyorsanız vardır bir bit yeniği.
Ama tabi o kadar sene hiçbir şey olmayıp aralarında birden olması garip. Akrabalarmış, ailede akraba evliliği de normalmiş. Madem hoşlandılar birbirlerinden neden evlenmediler? Acaba son zamanlarda bir yerde iletişimleri mi oldu, telefonda vs. sıradan şekilde konuştular da bir elektriklenme mi oldu aralarında?
Ne kadar yakın akrabalar? Yani sık sık birbirlerini görüp konuşurlar mıydı siz bunları hissetmeden önce? Yoksa nadiren konuşan sadece bi selam veren tiplerden mi?
Düğüne de gitmeyin ayrıca. Ne gerek var? Zamanında o kişi yüzünden tatsızlık yaşamışsınız zaten. Daha da tat kaçırmaya gerek yok. Olabildiğinde az iletişim kurun onunla.

Akraba yüz ama çok fazla görüşteyiz hani onlar bize gelsin biz onlara gidelim olayı yok...anca düğün dernek vb .

Evet bir yorum da belirttim bir iş gereği bunlar bir süre irtibatta oldu kısa süre ondan sonra fark ettim

Dugun ne zaman ogune bir hastalık falan cıkarın yatak dösek hastayken siz gene de giderse hisleriniz onaylanır şimdi öyle bir durum olsa akraba ise ben giderdim kocamla dans eder oynar eglenceme bakardım. Cunku ailelerinde dahil oldugu bu konuda eger aileler gidicekse dugune ve siz gitmezseniz ha demek ki dogruymus ya da bunlar daha o konuyu kapatmamıs imajı verirsiniz. He ya da diycekler ki kızın günahını aldı bak kız evlendi bizimki hala paranoya yapıyor diycekler. Kızla sizin iletişim nasıl? Eger sizle bir nisbetligi yoksa ki evlendigine göre, eger bir sorununjz yoksa evde donen kavgaları bilmiyorsa kalkıp gidin hatta gülüp eglenin sürekli kızı ve kocanızı kesmeyin bakısıyorlarmı diye zaten kız farkına bile varmaz gidip gitmediginizin ama aranızda olan bu muhabbeti biliyor ve gitmezseniz kızda dogal olarak demek gerçekmiş oda kıskanclıktan gelmemiş diyenilir. Bence gidin böyle kocanızı özellikle o kız kınusunda kısıtlayarak daha cok aklına dusuruyorsunuz. Kocan dugunde oturup evlenecek kızı dahi kesmez heralde artık.

Açıkçası hiç şu şunu düşünür bu bunu der olayı yok bende keyfim nasıl isterse öyle davranırım.

O ortama gidip mutlu görünüp içimin içini kemirmeye mahkum birakmaktansa gitmiycem.Ama eşimi biliyorum ayıp olur diye gitmek isterse sizce git demeli miyim

Valla yapan her şekilde yapar hemde gözünün önünde bakismakla kalmadan . Kavga etmek alınganlık yapmak bir işe yaramıyor nalasef

Ne munasebet kiz sen gitmiyon esin niye gitsin..ya birlikte ya hic..

Bence siz de gitmelisiniz işte bak hala olumsuz dusunuyorsunz kız evleniyor zaten esinizle ne işi olsın ya da esinizin kızla. Esiniz haklı acıkcası hem o konuda düştügü durumdan dolayı daha da gercekten öyleymiş imajı vermek istemiyor hem de akraba sonucta illa niye gelmediniz diye soran olacak. Birde bu durum sizin tarafta olsa esiniz ben ondan hazetmıyorum ben gelmem seni de yollamam dese sakince evde oturcagınızı dusunmuyorum illa sizde ayıp olur diye dusunur bi sekilde esi ikna etmek istersinz gitmrk içn. Bence iknzde gidin tadını cıkarın uzun zamandır dugun dernek eglenceye millet hasret bırak surat asmayı kemrilmeyi kavga dövüşü , kocana cıkısta yemek yiyelm ben cok acım de,bir dans bir ciftetelli bitince karı koca basbasa stayla genclik usulu bir balık ekmek veya bir corba. Finalide sana kalmıs artıkın

Ben gitmek istemiyorum gitmemde.Yalniş düşünmedim.yanlisda gormedim.. biliyorum ki ayıp olmasın diye gitsem huzursuz ve mutsuz olucam.Bugun kesinlikle karar verdim ki gitmiyecegim.esimde gitmek isterse babayı gider .

Ben gitmek istemiyorum gitmemde.Yalniş düşünmedim.yanlisda gormedim.. biliyorum ki ayıp olmasın diye gitsem huzursuz ve mutsuz olucam.Bugun kesinlikle karar verdim ki gitmiyecegim.esimde gitmek isterse babayı gider .
Siz bilirsiniz ozaman ama gitmese de size köpürecek yine aynı husursuz ve mutsuz olacaksınz bişey değişmez gibi

Bence gitmeyin. Eyer o kiz yüzünden bosanma durumuna geldiyseniz ve hislerinizden eminseniz ne gerek var esinizle o kizi pstelik kizin düyününde bir araya gerirmekte. Üstelik kizin düyünü bas rollerde hep o olucak tüm gözler gelin ve damat üzerinde olucak. Esinizde ister istemez bakicak, o baktikca siz sinir olup esinizle gerginlik yasicaksiniz. Hic gerek yok. Esinizede söyleyin. Ayrilicak duruma geldiyim kizin düyününe ne giderim nede seni yollarim diye. Cok üstelerse hayirdir nicin bu kizin düyününe illa gitmek istiyorsun eski konuöari bana actirma diyip konuyu kapatin. O kiz icin huzurumuzu bozarsan seni bu deda bosarim diyin.

Ben merak ettim ilk basta farkettim farketmesem ileri giderlerdi demissiniz. Neyi nasil farkettiniz, yani bakismalarindan haric daha cok seylermi gördünüz? Birde bu kiz nekadar yakininiz oluyor ailedenmi yoksa samimi görüsülen bir ailenin kizimi?

Acabam vardı ama kesin karar verdim gitmiycem eşim de gidemez.

Akrabasının kızı.
İlk önce bir kaç ortamda kız hep bana sokuluyor du yada yanıma gel yanımda ol diye sivisiyordu.ve eşim yanıma geldikçe baktıkça oda bakıyor dikkat çekmeye çalışıyordu.. önce ne alaka dedim. Yani kız dikkat çekmeye çalışıyor di

Sonra baktım eşim de bakıyor hep bi gozü onu arıyor .
Bir iki kere onlar la buluşmaya gitti iş icabı aile şirketi gibi bir şey yani evlerine gitmesi gerekti akşam olduğu için duydum ordan eşin de gelsin diyor babası duymazdan geliyor ısrarla eşim en son bana yarım ağız gel dedi o zamn bilmiyorum tabi bı farklı geliyor ama üstelemiyorum..sonradan taşlar oturdu...

Bir arada beni aradı işte bize gelecek ler x bey ler seni işten ben alım bir alışveriş yapalım.eve gelene kadar eşiyle mi gelir çocuklar da gelir mi gibi sorup duruyordu..

Onlar bizden önce gelmişler siteye bizi bekliyor lardi beni eşyalar ile yukarı gönderdi o heyecanli onların yanına gitti bana sen çik yukarı falan dedi .

Tam anlatamıyorum ama çok rahat siz ediciydi..

Bir ara beni işten aldı eşim yolda da bı akraba ile karşılastik tesadüf ya onlara gidiyor Muş eşim bana dedi seni eve bırakayım sonra kadını bırakayim ne alakaysa ki onların evi yol üstünde.

Bence dogru karar vermissiniz ne siz gidin nede esinizi yollayin. Bu olan olaylarda icinize sinmeyen birsürü sey olmus. Esinizi en iyi siz tanirsiniz hangi davranisi süphe uyandiriyor en iyi siz bilirsiniz. Sonucta esinizin gözünde siz ve sizin istekleriniz, aile huzurunuz önemli olmak zorunda. Siz gitmiyorsaniz sizin olmadiginiz istemediyiniz yerde onunda olmamasi lazim.

Düğüne gitmek istemediğinizi söyleyin. Kocanız ısrar ederse, açıklama isteyin.
Neden ısrar ediyormuş?
Hem kızın nişanına da çağırmamışlar sizi, belki düğüne de çağırmazlar.
Fakat çağırılmadığı için eşinizin buna bozulması çok rahatsız edici.
Siz de eşinizle akraba mısınız?

Akraba değilim.
Nisan da bir çok kişiyi cagirmamis lar kalabalık olmasın diye.ben düğün tarihini öğrendim.
O güne kadar catlamasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…