- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Bunları erkek arkadaşınız mı dedı? Eğer öyle ise sizi üzmek istemem ama burnuma pis kokular geliyor.Sevgilimin yedi yıl önceki kız arkadaşı,benden önceki kız arkadaşlarına da bir şekilde ulaşmış hatta dediğiniz gibi onları çıldırtma noktasına getirmiş. İşin ilginç yanı erkek arkadaşlarına da whatsapptan ulaşıyor. Allah yardımcısı olsun.
Kız abla sana orayı mı söyle dedim
O yazı 3 yıldır var yani tarihi de yazıyor zaten ne zamandan beri var olduğu, abla durum paylaşmışmıyım bişey gördün mü onu diyorum?
Tekrar bakıyorum...sen beni sildin mi...O yazı 3 yıldır var yani tarihi de yazıyor zaten ne zamandan beri var olduğu, abla durum paylaşmışmıyım bişey gördün mü onu diyorum?
Erkek arkadaşımla, sevgili olmadan bu mevzuları konuşmuştuk. Sonra sevgili olduktan sonra bu durum başıma geldi. Çok araştırdım ilginç geldi ama adam kanlı canlı yanımdayken bu durum oldu. Yani ben de yaşamasam inanmam. Daha sonra kendim İnternet sitesi hazırlattım(işle ilgili) onu hazırlayan bilgisayarcı arkadaşta bunun mümkün olduğunu söyledi. Kendim de avukatım zaten bilişim suçlarında kişilerin neler yaptığına inanamazsınız.Bunları erkek arkadaşınız mı dedı? Eğer öyle ise sizi üzmek istemem ama burnuma pis kokular geliyor.
Erkek arkadaşımla, sevgili olmadan bu mevzuları konuşmuştuk. Sonra sevgili olduktan sonra bu durum başıma geldi. Çok araştırdım ilginç geldi ama adam kanlı canlı yanımdayken bu durum oldu. Yani ben de yaşamasam inanmam. Daha sonra kendim İnternet sitesi hazırlattım(işle ilgili) onu hazırlayan bilgisayarcı arkadaşta bunun mümkün olduğunu söyledi. Kendim de avukatım zaten bilişim suçlarında kişilerin neler yaptığına inanamazsınız.
Hayır hayır göremez yangıncım.Herkese acıksa gorur.
Sizin konu daha ilginçmiş, kız baya hasta galiba.
Hasta olarak kabul ettim ben de. Çünkü yaptıkları normal değil ve de suç işliyor. Allah şifa versin diyorum, her zaman takıntılı taraf erkek olmuyor bazı hem cinslerimiz de takıntılı maalesef.Sizin konu daha ilginçmiş, kız baya hasta galiba.
Zaten kızda kayıtlı degılmıs? Kayıtlı olmadıgı ıcın kim oldugunu bilmiyor adamınHayır hayır göremez yangıncım.
Senin telefonunda o numara kayıtlı değilse görmesi mümkün değil. Daha önce sırf meraktan denedik bunu arkadaşımla.
Acaba WhatsApp ta bir güvenlik açığı mı var? Normalde numaralar karşılıklı olarak birbirlerinde kayıtlı değilse durumların görülmesi mümkün değil. Hakkında kısmı herkese açık olursa o görünür. Tedirgin oldum şimdi.Herkes
Kısılerım
Hıc kimse
Ucu var, kısılerım var sadece derken?
Herkes dersen herkes gorur sende kayıtlı olmayan da anladın mı?
Kısılerım dersen sende ekli olanlar gorur.
Hıc kimse de bir tek sen gorursun
Tamam işte görmesi mümkün değil normalde.Zaten kızda kayıtlı degılmıs? Kayıtlı olmadıgı ıcın kim oldugunu bilmiyor adamın
Sende kayıtlı olmayan seninde kayıtlı olmadıgın bırı zaten tanısmadıgınız bırı oldugu ıcın pekte tehlikeli degıl bence sjsjsjsjsAcaba WhatsApp ta bir güvenlik açığı mı var? Normalde numaralar karşılıklı olarak birbirlerinde kayıtlı değilse durumların görülmesi mümkün değil. Hakkında kısmı herkese açık olursa o görünür. Tedirgin oldum şimdi.
Olivia hakkımda yı kısılerım yap herkes degılAcaba WhatsApp ta bir güvenlik açığı mı var? Normalde numaralar karşılıklı olarak birbirlerinde kayıtlı değilse durumların görülmesi mümkün değil. Hakkında kısmı herkese açık olursa o görünür. Tedirgin oldum şimdi.
Yani tanımadığım bir insanın durumlarımı görebilmesinden rahatsız olurum ben. Mesela konu sahibi tanımıyormuş ama görmüş, adam belki numarayı salladı da tuttu ya da birinden aldı. Belki kötü niyetli durumlarımı falan kullanacak.. Benim durumumu benim iznim olmadan başkası görebiliyorsa benim için bu güvenlik açığıdır.Sende kayıtlı olmayan seninde kayıtlı olmadıgın bırı zaten tanısmadıgınız bırı oldugu ıcın pekte tehlikeli degıl bence sjsjsjsjs
Onu göstermek için yaptım yaOlivia hakkımda yı kısılerım yap herkes degıl
Hele şükür yaAcaba WhatsApp ta bir güvenlik açığı mı var? Normalde numaralar karşılıklı olarak birbirlerinde kayıtlı değilse durumların görülmesi mümkün değil. Hakkında kısmı herkese açık olursa o görünür. Tedirgin oldum şimdi.
Benimki de öyle ama sırf denemek için sizin gibi açtım veOnu göstermek için yaptım yanormalde hepsi kapalı sadece kişilerime açık.
Katılıyorum, şimdi kardeşimle denedim ben onda kayıtlı olmadığım zaman onun attığı durumu göremiyorum. O da benimkini göremiyor. Gören arkadaşlarda güvenlik açığı mı var diye düşünüyorum.Benimki de öyle ama sırf denemek için sizin gibi açtım veElhan ablayla deneme bile yaptım hala ısrar eden arkadaşlar kendileri de denerse görürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?