- Konu Sahibi bensibelim2
-
benim eşimde iç giyimlerimden giyiyo gay olabilirmi
Bu sabah otobüste 17-18 yaşlarında iki delikanlı ayaktalar. Bi baktım biri birine doğru eğildi sarıldı öptü. Tekrar öptü. Hülyalı bakışlarla. Otobüsten inince de belinden sarılıp yürüyüp gittiler
Yok abla yaa ben kesin; "ayy ne kibar cocuk hayallerimin erkeği" derimAnlamam
ahahahah fuşya ne beben bilmiyorum o kesin biliyodur
yok önceden kadin hic anlamamis...cocuklar icin zor bir durum yoksa herkesin hayati kendinin secimlere saygim var benim ama bilemiyorum kiii...
hahahahhaa bu cok iyiydi yaaa:))))Kader gözün çıkmasın yarıldım burda gülmekten :)
ahahahahahah Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın, kahveyi ekrana püskürdüm ahahahahahhaha
Kader gözün çıkmasın yarıldım burda gülmekten :)
Yok kadın için demedim bilse kabul etmezdi herhalde
Eşi madem eşcinselmiş ne diye bi kadınla evleniyo demek istedim
Evlatlarına üzüldüm, önce baba olmuş sonra cinsiyet değiştirmiş.. Bekarken yapsaydı ne yapıyosa ama şimdi bir kadın ve 2 çocuğun vebaline girmiş oldu..
Kim babasının cinsiyet değiştirmiş biri olmasını ister ki
Allah ağlatmasın kardeş
Bizim işyerinde bir sürü erkek personel var
Bakim kim neciymiş
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ben ondan sonra tüm kibar erkeklerden soğudum zati.
nerde sandalyemi çeken,benem için kapıları açan,kabanımı çıkarırken yardımcı olmaya çalışan,benden önce yemeğe başlamayan ve " bugün çok şıksın saçın şöyle makyajın böyle güzel olmuş" diyen bir erkek görsem OK KİB BAY yaptım
benim ous bildiğin odun,özellikle seçtim onu.fuşyayı bırak moru sorsan kırmızı der
ben ondan sonra tüm kibar erkeklerden soğudum zati.
nerde sandalyemi çeken,benem için kapıları açan,kabanımı çıkarırken yardımcı olmaya çalışan,benden önce yemeğe başlamayan ve " bugün çok şıksın saçın şöyle makyajın böyle güzel olmuş" diyen bir erkek görsem OK KİB BAY yaptım
benim ous bildiğin odun,özellikle seçtim onu.fuşyayı bırak moru sorsan kırmızı der
''Gözün kör olmasın kız, abi sensin. Yıllardır bana hiç abi diyen birini gördün mü? ''
Bizim de çok yakından tanıdığımız biri meğer böyleymiş. Aslında hal ve hareketlerden belli,
kabak gibi meydanda belki ama idrak yollarım zayıf benim bu konuda
Çok yakın bir tanıdığımızın düğününde giyinip süslenmişim, havam yerinde. Bu arkadaşı da
çok severim. Çok dürüst, samimi ve eğlencelidir. Hatta sevmeyeni yoktur. Neyse... O da
geldi düğüne. Bir erkek, giyinip süslenen arkadaşına 'Hoş olmuşsun, güzel olmuşsun vs.' gibi
cümleler kurar. Benim arkadaş bana elbiseyi nereden aldığımı sordu
İşin ilginç yanı ben bu tarz sorularda bile uyanmadım hiç. İleri ki bir zamanda .... Abi dedim
bir konuşamada yanlışlıkla yüzüne karşı, verdiği cevapla nihayet aydım
''Gözün kör olmasın kız, abi sensin. Yıllardır bana hiç abi diyen birini gördün mü? ''
Bu durumu anneannem bile anlamıştı ama ben :26::26::26:
Artık böyle potlar kırmıyorum. Yalnız benden büyük ama söylediklerine göre çok küçükken bile
farklıymış o. Değişmeyen tek yönü hep hep hep iyiydi, hala da iyidir. Çok temiz kalplidir.
ahahahhahaha gözün kör olmasın emiahahahahahha
Bir de tanışıklığımız neredeyse doğuştan. Benim 3 aylık halimi biliyor.
Ve şimdi dikkat ediyorum, kendini ele veriyor bariz. Mesela inanılmaz
bakımlı. Bayan sohbetlerinde bayanlardan çok konuşuyor. Futbol gibi
konularda ben futbolcuların tekniğini bile sayarım ama o yakışıklılıkları
konusunda derin bilgiye sahip.
Sonra mesela kalabalıkta yürürken ilgiyi üzerine mutlaka topluyor. Giyimi,
saçı falan oldukça iddialı her zaman.
Bir de kendisi öğretmen. Tüm öğrencilerine resmen 'anne' şefkatiyle yaklaşıyor.
Öğrencileri de onu çok seviyor. Deyim yerindeyse tam bir sevgi kelebeği :109::109::109::109:
Ay Allah'ım yaa şimdi bu adam böyle hissediyorsa kim ne desin ona değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?