Gay erkek nasıl anlaşılır??

Herkesin gözlemleri hemen hemen aynı.Evet kızlar bu tipler aşırı bakımlı olurlar,giyimleri kıyafetleri daha renkli olur,biraz daha dar giyerler.
Zengin oluyorlar,kızlarla belatı konuşmaları pek yapmazlar eşcinsel olmayan hemcinslerinin aksine

Yürüyüşten anlayabilirsin ama eğer ilişki de pasif tarafsa..Anladınız siz) Pasif taraf değilse pek anlaşılmaz.
Benim bir arkadaşım var zengin,kültürlü,bakımlı,eğitimli.Dalga geçtim yürüyüşüylü tatlım afedersin ama şey gibi duruyorsun diye.Direk yanıt verdi,diğer gayler de böyle mi bilemeyeceğim Direk sor bence hayallerin yıkılmasın

Genelde göz koyduğum erkekler gay çıkıyor.Hatta benim bu bahsettiğim gay arkadaşım benim hoşlandığım çocuktan hoşlanıyordu

Son düzenleme:
Taksim'de gezmeye çıkarsan muhakkak birkaç adetine denk gelirsin...
Kıvırarak yürürler.Salına salına ve kendilerine has bir edayla..
Ellerinde herzaman çanta vardır.
Çantayı genelde şu şekilde taşırlar :

konuşmalarından anlıyorum ben .. böle kadınsı konuşuyorlar .bide acayip bakımlılar .kaş ,tırnak o biçim ... geneldede yakışıklı oluyorlar acı ama gerçek ...

yeni tanıdığım birinin kavgası bile saçını başını yolarım şeklinde, konuşmasına girmiyorum. ben buna kesin gay teşhisi koydum ama adam bir kızla nişanlanmış.

Son düzenleme:
Benim kampüste gözlemlediğim kadarıyla böyle erkeklerin % 99 u çanta kullanıyor
Ebatları değişiyor kişiye göre büyük, orta, küçük
Genelde şal takıyorlardı ha birde parıl parıl parlayan küpe
Benim bile gözüm kalırdı o küpelerde
Arkadaşlık ettiği kişilerden, konuştuğu konulardan, konuşma tarzından anlaşılır her şey

Lise de vardı sınıfta gay arkadaşımız
Beden derslerinde sınıfta giyinilirdi o zamanlar
Oda erkeklerle aynı sınıfta giyinirdi haliyle
Her beden günü ağlardı onları soyunurken gördüm diye

İlla ki belli ediyor bir şekilde.

Taksimde ki bir gay bardan edindiğim izlenimleri aktarıyorum

Nişanlımın bir arkadaşı barmen , illa gelin dedi yeni çalıştığım bara.
Taksime gitmişken uğrayalım dedik.Kapıya geldik nişanlıma dedim ki bura da sırf erkek var girmesek mi.
Bir selam verip çıkalım derkenn , kapıda çok yakışıklı düzgün giyimli bir adam diğer adama "sen benim kocamsın ayol" dedi.
Bastım kahkahayı
Hadi girelim dedik.

Hayatımda böyle bir ortam daha görmedim.
Kimilerini konuşmadan asla anlamazsın , kimileri deri pantolonlarla , kimileri daracık taytlar aşırı bir makyaj
İçeride deli gibi kahkalar.Tuvaletlerin kapısı yok o derece. Eski kovboy filmlerindeki sallanan minik kapılardan var.
Ama ben nasıl rahatım o kadar erkek görünümlü insanın arasında çünkü kimse bana bakmıyordu
Nişanlımı fena süzdüler dedim aman dikkat et sağına soluna.

İşin gırgırı bir yana.Orada ki gaylerin çoğu 16 - 17 yaşlarındaydı.Küçücükler ve kendi cinsleriyle ilişkideler.
o barda ki 50 gay 50 anne baba demek.
Çocukları çok iyi korumalı

gayler vardır birde travestiler.ve bu ikiside birbirlerini hiç sevmezler:)
zaten travestileri anlarsınız. kadın kılığında gezerler. gayler ise normal erkek gibi giyinirler ama hallerinde hareketlerinde bir yumuşaklk olabilir..belki bir kaş alınır yada hafif bir makyaj... birde gay olup hiç belli etmeyenler vardır ki,rock hudson gibi. yani bazı gayleri nel hareketleri bile belli ederken bazıların anlamanız mümkün değildir.

cok basit aslında giyimlerinden ve konusmalarından cok rahat anlıyabılırsınız.

fal baktırdığımız adam, yolda yanımızdan bisikletiyle geçen delikanlıya 'ne bakıyosun ayol, akşam istemeye mi geliceksinn?' demişti

onunki çok barizdi tabi.

bir de aktiflik pasiflik olayına göre değişiyo sanırım, çok bıçkın kıllı tüylü yeniçeri kılıklı olanları da var. kadınsı hareketleri olanlar çok eğlenceli insanlar gibi sanki

benimde gay arkadaşlarım oldu bi zamanlar 3 tane tanıyorum:) saçlarından konuşmalarından yürüyüşünden belli oluyo. zaten tanıştıktan sonra kendileri de belli eder tarzda konuşuyolar. bi tanesi fal bakıyodu benim makyaj çantamdan daha büyük bi makyaj çantası vardı hatta o arkadaş bana erkek arkadaşını bile anlatıyodu:). ama bi tanesi vardı ki çok yakışıklı harikaydı resmen belli olmuyodu gay olduğu bayan wc sinden çıkarken gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım:) ve diğer gayle sevgili olduklarını öğrendiğimdede şok olmuştum birbirlerine iç çamaşırı hediye ediyolarmış:):):)

,işte onlar pasif olanlar bir pasif de benim arkadaşım.benden çok kırıtıyor

Son düzenleme:
Bizden bile bakimlilar..Konusma tarzlari genelde yumusak ve duzgun oluyor.Bide renkli giyinip cokkk tatli oluyorlar .... :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…