Gebeliğini yeni öğrenenler gelin hep birlikte bekleyelim bebişlerimizi

Yani senin veya eşinin tarafın da ikiz var mı doye sordum yoksa tabi ki bilemeyiz ne olucağını benim de ilk bebişim olcak ins
Sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza, benim tarafımda da eşimin tarafında da ikiz yok bildiğim kadarıyla. Hayırlı ve sağlıklı olsun da iki de kabulüm bir de hatta iki olsa daha mutlu olurum. Hayalimde vardı ikiz, rabbim hayırlısını versin.

Benim eşim de cok istiyodu ikiz olmasını sağlıklı olsunlar da Rabbim hayırlısını nasip etsin ins

Insallah bende araniza katilirim supheli durumlarim var

Merhaba hamişler insallah rabbim bebeklerimizi saglikla kucagımıza almayi nasip etsin.benimde bugun 6+0 oldu keseyi görmüstüm.sali gunu gidicem bakalim doktora kalp atışı icin,insallah duyarım pıtpıtpıt.

Canım ben ilk baktırdığımdan sonra daha baktırmadım beta hcg ye ama yaptırır haber veririm ins.. peki doktor bisey dedi mi bu artıs hakkın daa

Merhaba hamişler insallah rabbim bebeklerimizi saglikla kucagımıza almayi nasip etsin.benimde bugun 6+0 oldu keseyi görmüstüm.sali gunu gidicem bakalim doktora kalp atışı icin,insallah duyarım pıtpıtpıt.
Ins duyarsın canım benimkine daha 10 gün var kalp atısını duymamız icin

Mrhb arkdşlr bende 6 hafta 3 günlük gebeyim.Doktora henüz gitmedim pazartesiye randevu aldım. 2. olucak inşAllah. ilk hamileliğimdede müthiş miğde ağrısı yanması çekmiştim.şuanda da öyle. miğdeme sanki bi öküz bağdaş kurup oturmuş gibi.sürekli bi ekşime hali var. aynı sorunu yaşayan arkdşlr varmı acaba??

Canım ben ilk baktırdığımdan sonra daha baktırmadım beta hcg ye ama yaptırır haber veririm ins.. peki doktor bisey dedi mi bu artıs hakkın daa
Doktor demedi ama arkadasim var oda hamile artisi normal degil demis cok az artmis demis falan filan o moralimi bozdu iki kat olmasi dogruysa 4 bini gecmeliydi rabbime siginiyorum...

Ben de az bir sey yesem de surekli siskinim ve mide yanmasi oluyor yemekten sonra. Az ve sik yiyin diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…