Sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza, benim tarafımda da eşimin tarafında da ikiz yok bildiğim kadarıyla. Hayırlı ve sağlıklı olsun da iki de kabulüm bir deYani senin veya eşinin tarafın da ikiz var mı doye sordum yoksa tabi ki bilemeyiz ne olucağını benim de ilk bebişim olcak ins
Benim eşim de cok istiyodu ikiz olmasınıSağlıcakla alırız inşallah kucağımıza, benim tarafımda da eşimin tarafında da ikiz yok bildiğim kadarıyla. Hayırlı ve sağlıklı olsun da iki de kabulüm bir dehatta iki olsa daha mutlu olurum. Hayalimde vardı ikiz, rabbim hayırlısını versin.
canım testinin sonucu ne olduAy bir an önce sabah olsun :)) bende yapacağım Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.. senin en son ne zaman adet olmustun
Insallah bende araniza katilirim supheli durumlarim varSelamünaleyküm kızlarr ilk önce bütün hamişlerimizi tebrik ederim Rabbim ins kucağımıza almayı da nasip eder hamiş olmayanlarımıza da Allahım en kısa zaman da nasip etsin ins bende hamişlere yeni katılanlardanım daha 1 hafta oldu öğreneli bu topiği de açmamın nedeni hepimiz neler yaptığını hangi hafta ne testler yaptırdığını yazarsa bizde öğreniriz diye açtım hepimize hayırlı olsun simdiden
Bende yarın görcem canım ins daha görmedim beta hcg ye bağlı olduğu icin gecen persembe muayene oldum çarsamba gel keseyi görelim dedi senin beta hcg kaçtı cnm
Selamlar bende hamile oldugumu gecen hafta sali ogrendim kese gormedi kanda 290 cikti bu hafta persembe gittim kese gene gozukmedi 1300 cikti artis pek iyi degil galiba iki kat olmali diyo nette bi de iki gundur kahverengi leke geliyo kafayi yiyecek gibiyimsenin artisin nasil acaba
Yine silik çıktı kan testi yaptirdim 107 çıktı değer :)))) hamileyim pazartesi kontrolecanım testinin sonucu ne oldu
Ins canım ne gibi şüphelerin var test felan yaptın mıInsallah bende araniza katilirim supheli durumlarim var
Ins duyarsın canım benimkine daha 10 gün var kalp atısını duymamız icinMerhaba hamişler insallah rabbim bebeklerimizi saglikla kucagımıza almayi nasip etsin.benimde bugun 6+0 oldu keseyi görmüstüm.sali gunu gidicem bakalim doktora kalp atışı icin,insallah duyarım pıtpıtpıt.
Insallah rabbim hepimize duymayi,gormeyi,saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canımIns duyarsın canım benimkine daha 10 gün var kalp atısını duymamız icin
Ins canım insInsallah rabbim hepimize duymayi,gormeyi,saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canım
Doktor demedi ama arkadasim var oda hamile artisi normal degil demis cok az artmis demis falan filan o moralimi bozdu iki kat olmasi dogruysa 4 bini gecmeliydi rabbime siginiyorum...Canım ben ilk baktırdığımdan sonra daha baktırmadım beta hcg ye ama yaptırır haber veririm ins.. peki doktor bisey dedi mi bu artıs hakkın daa
Ben de az bir sey yesem de surekli siskinim ve mide yanmasi oluyor yemekten sonra. Az ve sik yiyin diyolar..Mrhb arkdşlr bende 6 hafta 3 günlük gebeyim.Doktora henüz gitmedim pazartesiye randevu aldım. 2. olucak inşAllah. ilk hamileliğimdede müthiş miğde ağrısı yanması çekmiştim.şuanda da öyle. miğdeme sanki bi öküz bağdaş kurup oturmuş gibi.sürekli bi ekşime hali var. aynı sorunu yaşayan arkdşlr varmı acaba??
Rabbim ne verirse hayırlısını versin insDoktor demedi ama arkadasim var oda hamile artisi normal degil demis cok az artmis demis falan filan o moralimi bozdu iki kat olmasi dogruysa 4 bini gecmeliydi rabbime siginiyorum...
çok sevindim senin adına umarım herşey güzel gider kendine çok dikkat et oldu muYine silik çıktı kan testi yaptirdim 107 çıktı değer :)))) hamileyim pazartesi kontrole
Teşekkür ederim çok :)) dün acilden tekrar test yaptırdım 340 çıktı.. sizin son adet tarihiniz neydiçok sevindim senin adına umarım herşey güzel gider kendine çok dikkat et oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?