- 13 Ocak 2020
- 45.997
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.406
- 598
- 33
Kız doğumdan bugüne 669 gün geçti yazısı sana bir şey ifade etmiyor mi?Anne olunca umarim farkedersiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız doğumdan bugüne 669 gün geçti yazısı sana bir şey ifade etmiyor mi?Anne olunca umarim farkedersiniz
Duygusu gelmedi demek ki kizzzKız doğumdan bugüne 669 gün geçti yazısı sana bir şey ifade etmiyor mi?![]()
Anayım ben anaaa 22 aylıkDuygusu gelmedi demek ki kizzz![]()
SAglikla buyutun insallah.Anayım ben anaaa 22 aylıkBurda da hamile arkadaşı değil doğurup büyüten anayı seçiyorum.
Annesini sırf kendisine hizmet etmiyor diye hayatından çikaran kişi, hangi kelimem yanlış acaba? Ayrıca sizin istekleriniz beni bağlamıyor, beni de çıkarın hayatınızdanSiz nasıl kelimeler kullanıyorsunuz böyle. Yazmanızı istemiyorum rica ediyorum
Yani belki saçma gelecek ama kızımın eşyaları ilk utulenirken ben kendim utuleyememistim sıkıntılı bir gebelikti eşim ütüledi. Çok duygulanmistim. O benim için çok özel ve duygusal bir andı . Elbiseleri seviyordum şunu şununla giydiririm falan diye. Belki de konu sahibi benim gibi fazla anlam yüklemistir o ütüye . Takmıştım yani çocuk ya doğarsa utusuz kıyafet giyer diyeBenim oldu ben bağımsız dik durmayı seven biriyim ama sezeryandan çıkınca anne diye ağlıyor bağırıyordum annem gelememişti.
Ama burdaki ihtiyacı da konu sahibi ilgi,sevgi istiyorum diye göstermemiş.
Ütü yap onun için çağırdım diye göstermiş.
Araları da iyiymiş anne yanımda ol deseydi belki başka muhabbet geçerdi aralarında.
Neden düzgün iletişim yok ki arada.
Sanki anneye iş için ihtiyaç varmış gibi hissettirmiş hatta söylemiş.
Anne de işi o sanmış kızı uyurken toz almış falan.
Anneyi konumlandırdığımız yer ve anneye hissettireceğimiz yer bu olmamalı ya.
Hala diyor ki gidecek ya laf olmasın diye ben uyurken iki temizlik yapmış.
Dün Ben uyandım, iyi de oldu . O günler yaşanırsa beklicem hazırlıklıyım..İlk hamileliğimde bende anneme çok kurulmuştum
kardeşlerin evde kalamam onlara yemek yapcam vs.
Onlarda 20 li yaşlardaydı
Lohusa depresyonunu gördükten sonra
2. Hamileliğimde ben gittim koşa koşa canım anacığım beni anlarsan bi sen anlarsın diye
Kendini şeyede hazırla
Sanki sen değilde onlar doğurmuş gibi yorgun olacklar ve ayaklarına hizmet bekleyecekler
Evet evet doğurdugun gün yaşanacak bu
Yani belki saçma gelecek ama kızımın eşyaları ilk utulenirken ben kendim utuleyememistim sıkıntılı bir gebelikti eşim ütüledi. Çok duygulanmistim. O benim için çok özel ve duygusal bir andı . Elbiseleri seviyordum şunu şununla giydiririm falan diye. Belki de konu sahibi benim gibi fazla anlam yüklemistir o ütüye . Takmıştım yani çocuk ya doğarsa utusuz kıyafet giyer diyebir daha hak getire vakit bulamadım gerçi de.
Yani evet açık iletişim çok önemli ama malesef herkes bu sağlıklı iletişimi kuramıyor. Bence her bir insanın arada birine nazlanma , simarma ve ilgi bekleme hakkı olmalı . Herkül gibi olunca ne oluyor ki insanlar yüklendikce yükleniyor
Yorumlar moralinizi bozmasın siz bencil değil 9 seneden sonra hamile kalınca beklentiniz büyük oluyor hassassiniz Herkes sizin gibi el üstünde tutsun heyecanlansin istiyorsunuz ama her anne aynı değil belki kafası dolu enerjisi yok belki 7.torun siradanlasmis duygusuz olmuş sizi anlamıyor.Alinmakta haklısınız yavaş yavaş işinizi zaten kendiniz yapıyorsunuz bunlar da geçer.inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın gelecek ay gece uykusuzluğu başlar bunları kafanıza takmayın açın bir dizi izleyin![]()
Kusura bakmayın yorumlarda sert ifadeler kullanmamaya çalışırım ama burada size yumuşak kelime bulamadım inanın.Annemi buralara yazacağımı değil birine şikayet edeceğim aklıma gelmezdi. Öncelikle çok detay var ,sordukça yazabilirim ama ben en önemli şeyleri yazmaya çalıştım.
Ben evin en küçük kızıyım,benden sonra erkek oldu annem kardeşime çok düşkündür. 30 un üstündeyiz hepimiz. Ben evliliğimin 9. Yılında hamile kalabildim, bende de eşimde de sorun yoktu fakat olmadı.Şuan hamileyim ailenin 7. Torunu geliyor az bi zamanımız kaldı. Şuan annem karşımda benim evimde dün geldi. Bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütülemek için yardım istedim geldi. Dün akşam çamaşırları yıkadım 2 posta ve çamaşırlar şu ana kadar kurumadı dedim bugün de kalırsın ütüleriz iki koldan. Kalamam ben oğlum evde dedi bana. 1 gün daha kalmayacak mısın gerçekten dedim bunu nasıl dersin ? Ben öyle uzun kalamam (bugün şuan saatte 26 saat oldu geleli). Tamam dedim asla kurumuyor çamaşırlar iyi de oluyor çünkü ütülesin istemiyorum o kadar alındım o kadar zoruma gitti ki resmen onun görmediği yerde ağladım. Kalktım yemeğimi yaptım tatlımı yaptım yesin akşam eşim gelince evine götürsün diye, benim isteğim şuydu canımın istediği şeyi isterim yapar diyordum bize geleceği gün için ama bunları duyunca yemin ederim uzattığı suyu bile içmek istemedim. Bı psikoloji beni uykuya itti sanırım 2 saat uyudum Ben uyurken evin tozunu filan almış görev edinmiş kendine yapılacak şeyleri yapiyim de biran evvel gideyim diye.
Bu yazım burda kalsın ki kalbim yumuşamasın çünkü ben bezdim .
Tümünü Okuduğun için teşekkür ederim , Dün kabullendim ve kendime tamamen döndüm şükürler olsun . Farketmek cok önemli şey bu hayatta . Ablalarım derdi annem şöyle gelmedi, bunu dedi, görümcen yapsın dedi gibi şeyler derdi. Ben bana kıyamaz sanmıştım yıllarca istedi bizden bir bebeğimiz olsun… o yüzden konu açacak düzeye geldim çünkü ağlıotdum tutamadım asla dakilarca ağladım . Dünde kaldı her şey bugün yeni günKonu sahibi şimdi baştan sona yorumlarını okudum senin annen inanılmaz toksik bir kadın . Lohusayken gelmek istememesi de iyi olmuş . Zor aninda zaten gelmemiş . Ben senin yerinde olsam kırk yılda bir ararım . Çok bile . Bazı kadınlar anne olmayı bilmiyor. Bunun seninle ilgisi yok. Ben konuyu ilk okuduğumda senin alinganligin olduğunu dusundum ama annen kronik sorunlu biri belli ki. Bundan sonra da değişmez kendini ve bebeğini uzdugune değmez
Bir adet altın büllüklü oğul anası.Kalamam ben oğlum evde dedi bana.
Adalet terazinizden geçmek beni mutlu ederBir adet altın büllüklü oğul anası.
Yani, anneler-babalar bize yardım etmek zorunda değiller tabi, yaşlılar sonuçta ama; "tamam yardım ederim" diye gelip insanı yarı yolda bırakmak, bahanesi ne olursa olsun ayıp. Birisi yardım isteğimizi kabul edince işlerimizi de ona göre ayarlıyoruz çünkü, anne veya arkadaş fark etmez. Yarı yolda bırakılmak hayal kırıklığı yaratır...
Bu konuda sizi haklı buldum..
Evet hassaslaştım bunu ona anlattım geçenlerde. Bile bile asla dikkat etmiyor ne dediğine, ne anlattığına yani anne ben duymak istemiyorum bunu bana söyleme” kadının doğumda bebeğini kaybetmesini anlatma” bana söyleme “ babamla eski kavgalarını önüme sunup sunup duruyır bir tane olumlu bişi de Allahını seversen” diyorum cevap sana da bişi anlatılmıyor. Gitmesi gerçekten iyi oldu iyi ki gitti 20 dk mesafede araçlaBenim annem istemesem de yapar, her şeyimi düşünür yardım eder ama sizinki gibi yapsaydı da böyle alınmazdım. Biraz hassassınız galiba. Bir de 32 haftalık gebelikte ütü neden yapamıyorsunuz riskli gebelik mi?