- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.242
- 773
- Konu Sahibi BiProfenid
-
2 sene sonra gene ya özel sektörde olurum ya da evlenmiş, evimin hanımı olurum. Ki bunlar düşününce beni tatmin eden şeyler değil.2 sene sonra cok baska bi yerde olmayacağına gore (mevcut kosullara gore konusuyorum) denemeye değer.. Daha işe yarar bi bölüm olacaksa 4 yil okumaya da değer..
O zaman deneyeceksin.. Ne kaybedersin, sadece bunu dusun..2 sene sonra gene ya özel sektörde olurum ya da evlenmiş, evimin hanımı olurum. Ki bunlar düşününce beni tatmin eden şeyler değil.
Şuanda içimden sevgilinizin annesinin ağzına iki tane çarpmak geldiNe alakası var !! Okumak güzel,maddi kaygıların yoksa ailen yanında destekcinse hazılarlan.. İnşallah kazanırsın
25O zaman deneyeceksin.. Ne kaybedersin, sadece bunu dusun..
Bi de yas 25 mi 28 mi tam anlamadim, düzenleme yaptin sanirim..
Doğru :/Senelerce calisip ugrasip ogretmen olup özelde bilgisayar öğretmeni olarak alacağın maaşla şuanda girecegin bir işin maaşı arasında çok fark olmayacak bence. Ugrastigina değmez. Türkiye'de diploma sadece kağıt parçası olmaya başladı. Ticarette ve tecrübede hayat var
:/önü açık değilse zorlamanın manası yok. geç değil ama daha garanti bişeylere yönelebilirsiniz. ha hayaliniz olur onu anlarım ama o da yok. sırf okumuş olmak için okuyacaksınız, sonrası yine belirsiz.
:/
Daha garanti hangi bölüm olabilir mesela?
Lisansı boşvereyim yani öyle mi?25 yaşında atanamadım diye hemen yılmayın insanlar 30 yasından sonra bile atanıyor kpss yi bırakmayın bence. En son kaç puan aldınız kpss den? Bir arkadaşım 85 le atandı ki bence önlisans kpssden çok çalışırsanız elde edersiniz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?