tutup tutmayacağının endişesi sanırm...kısmetimizde ne varsa o oluyor bende 33 yasındayım ve ilk bebeğime hamileyim zaten 30 yaşında evlendim. Allah gönlünüze göre versin kızlar geç değil bence hem ne demişler geç olsun güç olmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutup tutmayacağının endişesi sanırm...kısmetimizde ne varsa o oluyor bende 33 yasındayım ve ilk bebeğime hamileyim zaten 30 yaşında evlendim. Allah gönlünüze göre versin kızlar geç değil bence hem ne demişler geç olsun güç olmasın![]()
tutup tutmayacağının endişesi sanırm...
kaç ay denedikten sonra aşılama oldunuz,o konuda haklısınız tabi benimde normal yoldan olmadı aşılama yöntemini kullandık ama bunun yaşla ilgisi varmıdır bilemiyorum herkes yaşayabiliyor bu şekilde problemler
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım2 sene önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu kan pıhtılaşması problemimden dolayı ve aldırmak zorunda kaldım sonrasında hep korktum sanırım düşünmedik. bu sene birkaç ay denedik baktık olmuyor aşılama yapalım dedi doktor sadece tek yumurtam gelişmişti ve ilk aşılamada tuttu
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
kan pıht. için ilaç kullanıyor muusn
siz de mi sorunlarınız yüzünden çocuğu erteliyorsunuz
biz altı ay olmuştur deniyoruz.Bende 28 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim.
Sağlık sorunlarımdan dolayı ve sorumluluğundan dolayı ertelemek zorundayım ama herkeskonuşuyor beni üzüyor bu durum. aslında yaşımız geç değil sağlık olsun huzur olsun öncelik insan hayatında. Ama çevre baskısı bizi de etkiliyor bence çocuk istememiz de.
Siz ne zamandır istiyorsunuz denediniz mi ?
allah gönlünüze göre verisn canımBen de 25 oluyorum artık ve çok üzülüyorum 14 aydır istiyoruz ama olmuyor ya eşimin hareketlilikte sıkıntı çıkıyor ya benim progesteron 8-9 çıkıyor. Olmuyor. Her ay hüzün her ay gözyaşı. Ertelemeyin.
İçimi kararttın sabah sabah.. ben de aynı durumdayım. Ama senin gibi düşünmüyorum. Herşeyin bir zamanı var.yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
çok mu geç kalmışım... garip hisler içindeyim