Allah yardimciniz olsun nacizane fikrim oyle hmen bosanmaya flan girismeyin ofkeyle kalkn zrarl oturur demisler sonucta 2cocugunuz var Allah bagislasin.dedgnz gbi blorfde olabilr yelkenleri suya indrmeyin hm hrseyi dsunmus madem kendsi nden acmiyomus dvayi.hrseydn once cocuklrnzi dsunun.drun bkalim brz bklemkte fyda var ole kolay degil bosanalm dyp bosanilmiyoki gclu drun cocuklrna dskun bir bbami esiniz
Evet çok sever kıyamaz şuan bende aynı düşünüyorum uzun bir süre görüşmek istemiyorum.Bazen düşünüyorum gerçekten istese gider dilekçesinide verebilir .
Genellikle erkekler gidip ben açmam diyor, benim eski eşimde aynısını yapmıştı ben açmam sen aç demişti.
Gittim açtım tek celsede bitti..
Sizin eşinizle aranıza çok fazla soğukluk girmiş, bu soğukluğu gidermekte biraz zor.
İki tarafta gurur yapar şimdi adım atmaz..
Memlekti nerde bu arada, yanii nereye gitmek istemiyorsunuz siz?
Antalya / korkuteli
Antalya güzel şehir değil mi sizce, neden istemiyorsunuz orada yaşamak peki?
Korkuteli güzel değil eşime güvenip işimden çıkmak istemiyorum
hatırladığım kadarı ile adam memleketine gittiğinde sizinle telefonda dahi konuşmuyordu.bu yüzden önceki konunuzda herkes,başka evi olabilir dikkat et diye uyarmıştı sizi..ama siz hala ısrarla bunu görmek istemiyorsunuz;kocamda büyü var falan demiştiniz..
şimdi de gel memlekete gidelim falan dediği yok size,açıkça boşanalım demiş..bence adamın yediği naneleri ispatlayıp yükllü bir tazminat alsanız hepsinden iyi olur,ayrıca nafakadan da vazgeçmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?