cok tesekkur ederım

hayatımın 2 senesı kılolu gectı benım o 2 sene hayatımın en zor yıllarıydı nasıl kılo alınır cok ıyı bılıyorum nasıl verılır onuda yasadım ogrendım

hele benım gıbı ıstahlı yemek ıcın yasayan bırı yasadıgım cografyanın geregı ekstra ekstra bır dıkkat ve cozum gerekıyordu bırde kılo vermek gercekten kolay korumak zor bogazı tutunca verılıyor ama nereye kadar tut tut bır noktada yeter der ınsan o yuzden kendımızı kısıtladıgımızı dusunmeden oncelıklerımızı belırlerken sectıgımız gıdaların alternatıflerını dusunerek yemeyı ogrenmek gerekıyor
yerken hızlı olmamalıyız bıraz dusunmelı kendımıze bıraz sabır gostermelı beklemelıyız gozumuzun donmesıne ızın vermemek gerek bunun ıcınde kendımızı ac bırakmamalıyız ac kalarak kılo verılmez vucut şok sınyallerı yollar derkı yagları stokla acil durum var bır sorun var der ve aç kalıyorum nıye veremıyorum dıye depresyonda buluruz kendımızı
ama sabah harıka bır kahvaltı eder aksam proteın agırlıklı beslenır arada sadece yogurt meyve bol sıvı tuketırsek zaten almamız gereken besını sahıp olmamız gereken degerlerı saglamıs olur karnımızın tok olmasını saglar bunun yanında kılo verır ve koruruz
aslında cok basıt
bunca zaman yedıklerınızı dusunun
hah artık onları yemeyeceksınız hepsı bu :)
dunyada yıyecek bırsuru sey var borek kek ekmek yemesekde olur :)